Screenshotok játékokból
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A játékmechanikák, mintha 15 éveel ezelőttiek lennének, de a környezetet és a star wars hangulatot nagyon eltalálták
4K Resolution mode
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Megérte hogy kivártam mire kijött early accesből, de 1-2 csiszolatlanságba azért belefutottam

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2023.12.11. 20:34:33
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Myth of Empires

Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2023.10.14. 10:25:35
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Bár nem egy új cím (illetve az eredeti ugye egy ps3-as játék) de a képek még így sem adják vissza a valódi látványvilágot. Ezen a tényen az sem segít túl sokat, hogy még a ps5 is eléggé lerontja a képminőséget :D
Utoljára szerkesztette: Maxtreme, 2022.09.18. 16:53:37

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W
volt bőr a képükön... szerintem mindenkinek járt volna legalább 60 EUR is a ráncfelvarrás mellé!
Forza.
kb 10 éve fent a gépen nálam egy quake ami ennél vagy 200x normálisabban néz ki...
Utoljára szerkesztette: Maxtreme, 2021.08.29. 08:24:54

Máig hozza az egyedi hangulatot. Imádom még mindig, jót tett neki a ráncfelvarrás.

A Wildlands összességében jobban tetszett a hangulata miatt, de a Breakpointban sokkal jobb a testreszabás.

Egy silent sill remake kollekció MINDEN platformra minimum resi 2 remake féle grafikával ütne ,de nem mint az ipari áram hanem mint egy atomcsapás szorozva a végtelennel. De hát ezek ehhez is hülyék hogy egy ilyen dologban lehetőséget lássanak
Kicsit lowpoly meg lowres, nemkicsit sárga, de a mai napig vannak jó pillanatai.
Az éjszaka árnyékot vető fényszórókat 50 játékóra alatt sem tudtam megunni.

Elképesztő hangulatot tudnak csinálni a metro játékok fejlesztői.
Two Colonels:
Sam's story:

]