Napszemüvegek
← ElőzőOldal 7 / 7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem mindig, de azért ajánlottam a rendesebb hegymászós-kirándulós boltokat. ott pl a CEBE lencsék biztos minõség... és nem fogod 1000ft-ért megkapni. egy tizest áldozz rá, annyiból már jó lencséket kapsz.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
nyilván,de azért nem kell elájulni a 30ezres szemüvegektõl se mert nem feltétlen jobbak mint egy 6e be kerülõ...
nem mindig az ár határozza meg a minõséget és fordítva.
nem mindig az ár határozza meg a minõséget és fordítva.
Mit írtál? Nem tudom elolvasni. :-)
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
egy rossz napszemüveg többet árt mint használ, mert a sötéttõl kitágul a pupilla és még több sugárzást szed össze a szemed. és ha valamire, akkor a szemeidre nem árt NAGYON vigyázni.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
én hegymászós vagy kirándulós boltba vettem - azok biztosan jó minõségüek, és 6-12k között vannak.
Magadnak megválaszoltad. Nyugati Pályaudvarnál a BANKnál van egy ilyen napszemcsis, de biztos nem hosszúéletûek. 😊
hali
nos az lenne a kérdésem nem e tud valaki ajánlani valami jo helyet ahol viszonylag olcson lehet jo napszemüveget venni.nem a 50ezres "mégatomtámadásellenisvédõ" napszemüvegekre gondoltam de nem is a 300ftos utcai csodákra😊
nos az lenne a kérdésem nem e tud valaki ajánlani valami jo helyet ahol viszonylag olcson lehet jo napszemüveget venni.nem a 50ezres "mégatomtámadásellenisvédõ" napszemüvegekre gondoltam de nem is a 300ftos utcai csodákra😊
← ElőzőOldal 7 / 7