El Matador az E3-on

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

M@TriX
Megjött az elsõ videó....

lehet mászkálni ide

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

bodesz
na ez jó lessz várom már

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

N.E.O.!!!
Az egyik(7.) képen a csávó elég érdekesen tartja a fegyvert a kezében, na de ezt csak úgy kritizálásképpen írtam.(tom hogy csak 2005(?)-ben jelenik meg)

Amúgy tényleg nagyon szépek a képek, bár a karakteren lehetne még mit finomítani. Az árnyékok is szépek, de remélem nem olyan lessz, mint a max payne 2-ben, hogy ha megölök egy embert eltûnik az árnyéka, esetleg az ember maga.

St megkérte, hogy távolítsam el a régit, úgyhogy most csak ilyen szar van:(

Tetsuo
Ez a legtöbb Hyper-Mega-Giga 'korszakalkotó' játékra igaz és ez felháborító! TurboPascalban v Basicben 2 nap alatt még én is jobb A.I-t írok (pedig én naon béna vok)!
Aki megvesz egy mai játékot (legálisan), az bedõlt a parasztvakításnak.

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

"Az A.I. (Mesterséges Intelligencia) képes lesz riadóztatni, csapatokban támadni. Az ígéretek szerint képesek lesznek szisztematikusan keresni minket, mondjuk ha hallják merre mozgolódunk, honnan lõttünk (Pl. ezt már a Far Cry-ban is tapasztalhatjuk)."

Hát én a Far Cry-ban semmiféle AI-t nem vettem észre, az ellenfelek mindíg ugyanott vannak, ugyanúgy futnak felém, ugyanarra szompojogtak....és ugyanúgy lõnek le 30km-rõl, mint eddíg.
Nagyon tetszett pl. amikor a "nagy hajóhoz" mentem, és a partról egy bokorban hasalva- távcsõvel néztem , hogy hol van ellenség, mindegyik engem nézett 😄DD

Ez itt a reklám helye! Ha szeretné, hogy az Ön hirdetése jelenjen meg ITT, nem kell mást tennie, mint küld egy 5000ft-ról kiállított csekket :)

Tetsuo
A (szinte) teljes mértékben programozható videokariknak most már illene valami komoly grafikát kihozni egy új játékból, a fent látott képek ma a minimumot jelentik, persze ez a játékfejlesztõkön múlik és az is hogylegyen sztori(pl Mafia), a.i. (ezt utóljára Kate Archer ügynöknõ ellenfeleinél láttam) stb..
Jó lenne ha a kiadók nem ostorral (Ferrari-ajándék megvonással) fenyegetnék a programozókat ha x dátumra nincs kész a cucc.
Szal remélem ennél a játéknál ez nem így lesz..

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Darth Sith
elég szép egy gém. remélem jó is lesz. 😊

Nem a lényeg, hanem a fontos!

janos666
Nemtudom miért fake? Néztél már HL2, stalker képeket, akkor azok mik? Photoshop mestermûvek és a rajzulásuk emésztett fel x milliót és y évet? Nem tûnik ez olyan nagy grafikának, de ijlyen játékba nem is kell mindenféle csillogás meg faszomság!!!(szerintem)
Rincewind
Miért lenne fake? Ha tüzetesen megnézitek, akkor voltaképpen az összes ház elég low-poly, a jó textúra miatt tûnik olyan élethûnek. Na de egy szép textúra nem újdonság, csak itt nagy hozzáértéssel használják. Mégcsak nem is tûnik túl nagy felbontásúnak...
M@TriX
amúgy meg elég korai képek, lehet még nincsenek tömörítve, optimalizálva...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

M@TriX
mivel 2005-ben fog megjelenni, addigra simán lesz szinte midnenhol 128MB-os vidkártya (ha nem több)

egyszerüen túl szép

M@TriX
sztem nem fake... meg miért lenne az. Lehetne, mert meg lehet csinálni, de sztem nem elképzelhetetlen a textúra minõsége...

M@TriX
én is úgy vettem észre, mondjuk ha tényleg olyan összetett lesz, városok, meg erdõk meg minden, akkor ez a legjobb megoldás, de szerintem így is szép...

Geeryy
valaki nagyon jó photoshop-ban nezd meg a haz falat... fake szerintem

Persze. Ha összegyûjtesz egy azonos nevû *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükbõl a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé

grebber
Kegyetlen szépek a képek!!!
Remélem a teljes game is ilyen szép lesz.

Next PC upgrade: 2022

mintha keves poligon mellett csak szepek lennenek a texturak, nem?

M@TriX
amit ígérnek az jól hangzik, a képek is ígéretesek, szóval majd meglátjuk....

a képek komolyak