El Matador az E3-on
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
Amúgy tényleg nagyon szépek a képek, bár a karakteren lehetne még mit finomítani. Az árnyékok is szépek, de remélem nem olyan lessz, mint a max payne 2-ben, hogy ha megölök egy embert eltûnik az árnyéka, esetleg az ember maga.
St megkérte, hogy távolítsam el a régit, úgyhogy most csak ilyen szar van:(
Aki megvesz egy mai játékot (legálisan), az bedõlt a parasztvakításnak.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Hát én a Far Cry-ban semmiféle AI-t nem vettem észre, az ellenfelek mindíg ugyanott vannak, ugyanúgy futnak felém, ugyanarra szompojogtak....és ugyanúgy lõnek le 30km-rõl, mint eddíg.
Nagyon tetszett pl. amikor a "nagy hajóhoz" mentem, és a partról egy bokorban hasalva- távcsõvel néztem , hogy hol van ellenség, mindegyik engem nézett 😄DD
Ez itt a reklám helye! Ha szeretné, hogy az Ön hirdetése jelenjen meg ITT, nem kell mást tennie, mint küld egy 5000ft-ról kiállított csekket :)
Jó lenne ha a kiadók nem ostorral (Ferrari-ajándék megvonással) fenyegetnék a programozókat ha x dátumra nincs kész a cucc.
Szal remélem ennél a játéknál ez nem így lesz..
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.
Persze. Ha összegyûjtesz egy azonos nevû *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükbõl a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé