Billentyűzet pittyegés!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
üdv, most tervezem lecserélni a billentyûzetem. Én Razer Lycosa-ra gondoltam, mivel az egerem, egérpadom is razer és nekem eddig bevált. Még soha nem volt angol kiosztású billentyûzetem, de a gépeléssel szerintem nem lehet baj. Esetleg van valakinek véleménye, vagy tapasztalata ezzel kapcsolatban?
Nekem Mortal 4-hez kellene olyan,ami kibít 8 gombot is akár😄!
ha valaki tud valamit engem is érdekel😄!
ha valaki tud valamit engem is érdekel😄!
Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003
és óccsó😊
Sziasztok!
Mondjuk valaki egy pontos márkát légyszi, ami USB-s és kibír 5 gombot eccerre! Fifához kellene. Köszönöm<#vigyor4>#vigyor4>
Mondjuk valaki egy pontos márkát légyszi, ami USB-s és kibír 5 gombot eccerre! Fifához kellene. Köszönöm<#vigyor4>#vigyor4>
márkát megadod? legközelebb olyan veszek!
Ugynezki ez egy randomize jelenseg
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Az A4Tech rádiós bellentyûzetem (egér billentyû egybe) kibír 4-et is.
, de az 5. már beszopatja
Akkor dobjam ki? 
, de az 5. már beszopatja
Akkor dobjam ki? 
Nekem egyenlore Azona multimedias bill-em van, es pittyegni nem pittyeg, de ha 4gobot nyomok eccere, meghulyul az egesz... :\
Nekem egy rádiós Trust bill+egér (kombóm?) van. Nem volt 10 fillér, de nem pittyeg. (És szép fekete, nem az a randa szürke) 😊
shit happens
ezt egyébként minek építik bele? mire jó?gondolom nem egy nagy technikai talámány, a régebbi gépeimhez a billentyûzetek sosem csinálták
Vki tud ajanlani blokkolomentes(pittyegesmentes) keyboardot? 

ezek szerint innen sem mortálozott senki régebben...
akkoriban volt divat ún. nem blokkolós billentyûzeteket venni. Azon nem volt ám pittyegés 😊
akkoriban volt divat ún. nem blokkolós billentyûzeteket venni. Azon nem volt ám pittyegés 😊
shit happens
engem meg a beragado billenytyuk idegesitenek!!!!! nem lehet kikapcsolni sehogysem, akárhányszo beállitom, mindig visszaállitja magát ez a szar
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''