Ganxta Zolee & a kartel
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ganxsta Zolee újabb videomegjelenése:
http://www.youtube.com/watch?v=xUEOuggdkEw
Gaál Erzsébet "Zsike" - ének
Ganxsta Döglégy Zolee - rap
Mátyás Attila - gitár
Bense Sándor - basszusgitár
Wirth Zoltán - dobok
Ganxsta Döglégy Zolee - rap
Tracklist:
01. Intro (0:08)
02. Isten, Család, Sör (3:24)
03. Kartel Anthem 21. - Dublin 1 (0:58)
04. Jégkorong Roll (3:01)
05. Kartel Anthem 22. - Dublin 2 (2:57)
06. Puszta kézzel (2:46)
07. Kartel Anthem 23. - Dublin 3 (2:21)
08. Bráner Meister (3:30)
09. Kartel Anthem 24. - Brighton 1 (1:28)
10. Home leszek (4:02)
11. Outro (0:32)
Élesen szar, szinte semmit nem lehet hallani.
Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!
Vagy valami keresõben nézd meg.
Az s betû az tényleg kimeradt de hát ez a topik úgyis meg hallt de az õ honlapjukon megy az élet és ez a lényeg.
Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!
nem tudja valaki, hogy hol találom a Helldorado címû lemezük elsõ/hátsó borítóját?
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
(nekem van olyan pólóm!!!!!!!!!!)
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
itt megtaláltok mindent!
Látom döglõdik a topic, de azért belekérdezek...
A legelsõ kiadott zenei anyagukat meg lehet valahonnan szerezni ?
Ha valaki tud valamit, esetleg ftp, mail stb nagyon megköszönném!
Úgy vagyok a nőkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)
Henry Fonda-Úgy csillogsz villogsz mint a borbély kilincse! Terence Hill-Szeretem ha észre vesznek!
http://www.kaukazus.hu >> olajkutakat, szabad légutat.
Meg jól adja a bunkó átlagmagyart a Zana Zoli.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
[TFT] hi ok pú sry etc.. zsal... Huá™ hogykellkistéemetirni™ stb... amugymek nem írok alá semmit a zügyvédem nélkül szal...
Mert állatira hadarja szöveget, szerintem még maga sem érti, hogy mit habratyol.
Azért jó a: A jó a rossz és a kartel,szesztilalom, a való világ, néhány jó dolog...
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
Henry Fonda-Úgy csillogsz villogsz mint a borbély kilincse! Terence Hill-Szeretem ha észre vesznek!
limkeket!!!!!!!!!!
és ami ide kapcsolódik!!!!!