akciós/leárazott/turkálós cd-k
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MM-ban 1490 Ft
örültem neki, mert szeretem a zénéjüket
1111 Ft Media Markt-ban
Crazy Town - Darkhorse
1111 Ft Media Markt-ban
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
de még mennyire, hogy van! egyik kedvencem
schillert csak iroban ismerek, de lehet hogy van zeneszerzo is
ami meg olyan ismeretlen aj a csajkovski (a kopasz), verdi, wagner, smetana, chopin (nem a kozso feldolgozasu ajlajkspoen), vivaldi...
es meg vannak nagy nevek, akik ariaznak (azokakt nem ismerem es sem, de el kell ismerni a tehetseguket)
majd elfelejtetem lisztet (fero muka)
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
http://www.kaukazus.hu >> olajkutakat, szabad légutat.
Sry, mea culpa, topic ON :-)
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
de van egy olyan kazi, amibol kilog egy drot amit rakotok a diskmenre es hosszab utakon elvagyok egy CDvel (mp3)
csak jol oszze kell valogatni, mire lessz gusztusom eppen masnap
Tescoban szokott lenni egy kosár CD potom pénzért, volt már olyan akció, hogy Zenei CD 2990 Ft/kg :-)
Még tavaly találtam egy Bach CD-t, azóta minden reggel beteszem az autóba és hallgatom... a rádiót, mert csak kazettás autómagnóm van.
Tescoban szokott lenni egy kosár CD potom pénzért, volt már olyan akció, hogy Zenei CD 2990 Ft/kg :-)
Még tavaly találtam egy Bach-CD-t, azóta minden reggel beteszem az autóba és hallgatom... a rádiót, mert csak kazettás autómagnóm van.
kar hogy nalunk nincsenek ilyen nagyobb kiarusitasok, BP meg messze van
árban megyezünk 😊
Egyébként nem értem mi a jó abban, ha szarokat veszel olcsón...
A legjobb vételem eddig: In the Court of the Crimson King akciósan rendeltem, postaköltséggel volt kemény 2100...
az együttes neve Eve6
itt a borító
az a baj hogy MAXI és csak 4 szám van rajta, de örülök neki hogy megvettem
az albumot nem lehet itthon kapni
találtam róla egy mp3-at: Eve6 - Inside Out.mp3
sajnos az ilyen helyeket is csak veletlenul talalja meg az ember...
csak sajna londonba se mindennap jut ki az ember 😞
1 héttel késõbb megint a MediaMarktba voltam, mit látok? Ugyanazt a cd-t 990Ft-ért.... :|
shit happens
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
(mindössze 500 huf volt,elõzõ nap láttam vhol 2500-ért😊
Riszpekk
én a Scooter - Age of love albumát találtam meg Mediában 790 forintért (vagy 3 éve volt, ne rohanjon senki😊)
néha kiraknak pár albummal elõtti megmaradtakat, és ilyenkor a fan-ok arathatnak 😊
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Nekem a Rammstein: Mutter c. CD-jének limited edition-je dobozban, benne poszterrel 3 rugóért az volt. Kissé csodálkoztam, amikor két "Tropicana Summer Hits" típusú CD közt egyszercsak megláttam a Corában az akciós turkálóban. Azóta mindig bele-belenézek az ilyen rekeszekbe, hátha megint találok valami gyöngyszemet.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
....................................................................................................
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
meg ilyen rádiósláger számok vannak rajta, 80-90-es évek
soha nem töltenék le ilyet 😊
de 99 Ft-ot megért nekem, legalább tájékozottabb lettem

pl. vettem egy "Made in Germany" néven futó német slágerválogatás cd-t 99 Ft-ért, a Media Markt-ban
szerintem tökre megérte,
Ti szoktatok turkálós cd-ket venni?