PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dragon ball és Sailor moon os kártyákat/figurákat keresek, akinek van az írjon p.ü.-t.
http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.
Tudna valaki vmi útmutatót adni hogy psp re hogytudnék nes/snes emulátort tenni?
6,39es cfw van rajta.
Dragon ball és Sailor moon os kártyákat/figurákat keresek, akinek van az írjon p.ü.-t.
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Még meg kéne említenem a Monster Hunter-t is de nem teszem mert bár grafikailag eszméletlenül ott van a szeren,kibaszottul nehéz a játék.Ez nem sírás-rívás egyedül esélytelen vagy érvényesülni,netes játszópajtásokat meg nem találsz.
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Amúgy a 20 címen kívül még ott vannak az autós játékok is, úgyhogy szerintem elleszek egy darabig. :D
Szerintem a Peacewalker az abszolút top MGS, de a PSX-es rész meg egy igazi klasszikus, mindkettõt érdemes végigjátszani. A portable Ops-ot én vagy 3-4x elkezdtem, de nem tudott megfogni..., ja és a kártyás Acid széria a kedvencem volt (fõleg az elsõ rész!), de lehet csak azért, mert én IRL-ben szeretem a CCG játékokat.
2.
Japánul még a mai napig is jelennek meg játékok, igazából kb. 2x annyi game van japánul, mint angolul (én komolyan elgondolkoztam rajta, hogy érdemes lenne megtanulni a nyelvet, ennyi game miatt XD), de már nem nagyon fejlesztenek rá, kivétel a homebrew játékok, én is tavaly fejeztem be a játékom elsõ "chapter"-ét :)
1. Melyik MGS a legjobb PSP-re (nem vagyok óriási rajongója a sorozatnak, de azért érdekelne)
2. Fejlesztenek e még PSP-re vagy már felejtõs?
Egyébként Silent Hill 1 PS1-es verzió, Castlevania Sotn-ra kattantam rá nagyon. Utóbbihoz nem volt szerencsém még, s nagyon tetszik, mert eddig DS Lite-om volt, de meguntam a sok cuki-muki játékot, s szükségét éreztem valami komolyabbnak, s mivel Vita-ra 2 játék van ami érdekel, ezért dönöttem PSP mellett.
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Másik megoldás, hogy a pdf-et szétszeded képekre (vannak ilyen progik PC-re amik megcsinálják) és utána tudod õket nézegetni a PSP-n. Én pl.: egy színes és nagyon képgazdag RPG rulebookot így olvasgattam rajta.
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Ismét PSP tulaj lettem ettõl a kis mütyürtõl nem tudok szabadulni, volt régebben egy 2004-es széria(slim) PSP-m de el kellett adnom, kb 2 hónap után megbántam de csak most asszem 2 évvel késõbb vettem ismét, mert megint elkapott az õrület.Most egy FAT PSP-m van, kicsit beteg a bekapcsológomb, mert képes magától bekapcsolni meg ki is, még szerencse, hogy ott a HOLD állás is szóval tudtam variálni most kitûnõen mûködik, elég olcsón jutottam hozzá úgyhogy nem sajnálom érte azt a kis pénzt.
Leülök a kandallóm mellé és nyomatom, jelenleg a Quake 2, Crash Bandicoot 2, Rayman 2(ugye ezek PS1 gamek) ezen felül meg még Gran Turismo, LocoRoco, Assasins Creed(ezek mind PSP-sek) megy.<#hawaii>#hawaii>
Volvo. For life. A sün egy makacs madár. Csak akkor hajlandó repülni ha belerúgok. Alienware 14
Ez
Volvo. For life. A sün egy makacs madár. Csak akkor hajlandó repülni ha belerúgok. Alienware 14
Nem tudom beírni alul, hogy mit akarok bekonvertálni. Mi ilyenkor a teendõ?
http://www.pspvideo9.com/
Tudna valaki segíteni hogy milyen programot kell rárakni a PSP-re(3004-em van) hogy akármilyen videót le tudjon játszani? Válaszokat elõre is köszi.
- Progresszív AV TV kábel: 990Ft
- PSP 2000-hez való teljes ház+gombok+2 analóg kar fehér színben: 2000 Ft
Egy olyan probléma merült fel a gépemmel(3004), hogy a POWER felirat melleti led nem világít, semmi baja nincs a gépnek, nem gátol a játékban, sõt, ha merül az akku akkor felvillan a led pár pillanatra.
Mi lehet a gond? Nem szoktam dúrváskodni vele, csapkodni, mindig tokban van.
Köszi a válaszokat!
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
FPS-t, csak ha lesz 2. analógom :)
Store-ból pedig tudsz letölteni játékokat.De inkább üzletben vagy használtan vedd mert olcsóbb.
szerváltam egy psp 2004 slim-et, az lenne a kérdésem, hogy lehet valahogy multiban online játszani wifi-n keresztül valami játékot? amit esetleg ps storebol le tudok rá közvetlenül tölteni? köszi!
PsnID: YOULUPUKKI
Végigtoltam a Silent Hillt, nagyon jó lett. Talán végigtolom mégegyszer, kell az ufo ending :))
Elkezdtem a Final Fantasyt, nagyon király, pont ilyenre gondoltam. Nagyon hasonló, mint a Zelda link of the past!
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
A gran turissmo nem igazán jön be, nem nekem valók az autós játékok, bár elvagyok vele.
Megvettem a Silent Hill originst, ez nagyon bejön, nagy rajongója vagyok a sorozatnak. Ez is egy érv volt a Silent Hill mellett. Megvettem még a GTA San Andreast és a Final Fantasy 1-et, ez tûnik olyan Legend of Zelda The link of the past-nak.
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Van egy psp-m,még a régi duci fajta..1004-es széria,bár ha jól tudom ez inkább területkód...
Kérdésem lenne hozzátok internet beállítás terén...Mikor annak idején próbálgattam több éve,akkor simán összejött emlékeim szerint,aztán most szerettem volna kipróbálni a m.helyem wifijével és az istennek nem tudom beállítani,sõt..a környezetbõl általában 3 kapcsolatot talál is,értelemszerûen védve vannak...de az enyémet nem is találja,holott él és mûködik és mindenki okos telefonja,tabletje érzi és kezeli..
Próbáltam manuálisan beállítani az adatait..a psp ad hoc listájában 1es 6os és 11es portok vannak,míg a wifi 9es...egyszer beugrott scan közben,de ez kb a következõ scannig tartott csak ki 30 alkalomból egyszer..
Tanácsok? :)