PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Take These Broken Wings and Learn to Fly Again Learn to Live so Free! - Mr. Mister \"Még mindig jobb, hogy hülye vagy és itt vagy, mintha okos lennél és nem lennél itt\" K.N.
három apró hibája van: a hátulján egy nagyon kis területen lejött a festék. (az analogja néha lefele húz, de ellent lehet neki tartani. Olvastam hogy korigálható Joysens és egyéb progikkal is...) A képernyõn egy pixel kivan égve a jobb felsõ sarokba, ha nem mondják észre sem lehet venni, így hát ezt csak úgy élõben tudom megmutatni 😄
és akkor a jó tulajdonságai 😄
*flashelt, régi alaplapos
*legújjabb szoftverrel (phrome)
*8 gigás memokártya
*töltõ
*god of war eredeti játék
*puha fehér tok
*adatkábel
számítógéphez
*törlõkendõ
*megkímélt képernyõ, gombok, tiszta karcmentes állapot 😄
*egy angol umd film
Ár: 18000 ft. Az ár alkuképes ha nem postán kell küldenem megoldható úgy a személyes találkozó hogy nem én megyek le valahova 😄
Személyesen átvenni Szolnok környékén lehet vagy Budapesten.
üzenetben lehet érdeklõdni 😄 msn-en, e-mailben meg majd tudok képeket küldeni
Szerintem szét kellene szedni és a gombokat megigazítani, tisztítani, cserélni. Ez nem igényel nagy szaktudást: a PSP-t 5 csavar fogja össze (mármint a kölsõ burkolatot) kettõ van hátul, kettõ az aksi alatt és egy a gép oldalán alul. Ha az igazítás tisztítás nem segít akkor valószínûleg rendelni kell egy alsó gombsort, ami nem drága, mert csak egy csík mûanyag az egész, szerintem ez lehet elkopva.
Abban szeretnék segítséget kérni, hogy a PSP-met nemrégiben feltörték (ugyebár hogy umd nélkül játszhassak stb...) ám egy pár nap múlva, azaz ma, olyan hibája lett hogy játék közben magától START- ot nyom, vagy pl webcím beírásánál. Ezzel ellentétben ha zenét játszok le vele akkor pedig hiába nyomom nem regál semmit. Továbbá a SELECT gomb sem úgy mûködik ahogy az elvárható lenne. A PSP még a legelsõ szériák egyikébõl való, de csak most lett feltöretve.(egyáltalán amiatt van??) Kerek valakit próbáljon meg nekem segíteni, tanácsot adni mit tehetnék most. Elõre is köszönöm.
Már régebben is pötyögtem C64 emu-ban basic cuccokat, mert olyan poén psp-n "fejleszteni" psp-"re" (na, jó c64 emura).
De itt csak fel kellett raknom egy luaplayer eboot-ot meg mellé a scriptet, plusz két png kép és kész:
--First PSP Stuff
--Author: darkmore
normal =Image.load("normal.png")
screen: blit(60,80,normal)
white = Color.new(255, 255, 255)
screen:print(200, 100, "Press the UP button!", white)
screen.flip()
while true do
pad = Controls.read()
if pad:up() then
screen:clear()
angry =Image.load("angry.png")
screen: blit(60,80,angry)
screen:print(200,100, "OK!", white)
screen.flip()
end
screen.waitVblankStart()
end
mint látszik roppan bonyolult, de hát ez még csak a kezdet, ahogy mondani szokás XD
Take These Broken Wings and Learn to Fly Again Learn to Live so Free! - Mr. Mister \"Még mindig jobb, hogy hülye vagy és itt vagy, mintha okos lennél és nem lennél itt\" K.N.
[/cserf][/fülünyúl]
Gigabyte H110M S2H | Intel Core i5-6500 | Gigabyte GTX 960 4gb | HyperX 8gb DDR4 | Thermaltake 530W Hamburg | Kolink Aviator
1. Google: PSP Prome 4
2. Letölt
3. Rámásol a PSP Game mappájába
4. PSP-bõl futtatod, mint egy játékot.
Esetek 99% minden okés, ha nem akkor újra az egészet.
Persze felelõsséget semmiért nem vállalok, de már 2 PSP-t frissítettem 5.50 GEN D3-ról Prome 4-re és semmi baj nem volt.
Gigabyte H110M S2H | Intel Core i5-6500 | Gigabyte GTX 960 4gb | HyperX 8gb DDR4 | Thermaltake 530W Hamburg | Kolink Aviator
Ha megvenném eredetibe úgy megoldódna?
Minek nincs hangja? A játéknak? A videónak? Zenének?
Milyen géped van? OFW/CFW?
Off:
Szét fognak szedni a fórumokon ha nem használsz írásjeleket.. vagy nem vettétek még az isiben?
Ezen ne sértõdj be, de jobban fognak neked segíteni, ha megértik mit akarsz egyáltalán kérdezni.
http://konzolhq.hu/story-2238-KonzolHQ-nyeremnyjtk-8211-a-frenetikus-jtkok-csak-Rtok-vrnak.html
\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"
Inkább a Comic reader-t csinálnák meg...
Ha CFW, akkor valószínûleg GEN D3 lesz, amire Prome 4-et kell rakni.
Ha meg OFW, akkor bonyolultabb a téma, mert függ az alaplap típusától is, hogy lehet e downgrade-elni és fullra flashelni (= ekkor 5.50 GEN D3+Prome4 rakni rá), vagy más CFW-t rárakni.
5.50 az hivatalos software, OFW?
Rátettem a PSP-rem az 5.50 verzíot és megtudná valaki mondani hogy kell rátenni játékot, vagy kell még leszedni hozzá programot.
Ha tudtok segíteni irjatok prívátba.
Elõre is kösz.
UPDATE 6 6.35 PRO-B2
"Hello. Érdeklõdnék h egy 5.50 prome 3 as slim psp visz minden játékot memóriakártyáról, az újakat is? 😊"
Válasz:
Frissítsd Prome 4-re, kb 2 perc az egész ;-)
Kérdés(szerû)
"De hiába tanulok, ha 6.37-ról nem lehet flashelni:S"
Válasz:
Most nincsen rá még megoldás, de 6.36-ot már sikerült megokosítani, szerintem nem kell rá olyan sokat várni!
Meddig lehet flashelni:
Ez elvileg bármilyen gépen mûködik, még a Go-n is, amin max OFW 6.35 van azt lehet flashelni! CFW 6.35PRO-A kell felrakni rá.
Amúgy meg van egy homebrew, ami letiltja a update-et a psp-n, hasznos, ha felelõtlen kezekbe kerülne a gép ;-)
Máskor meg használom a "válasz erre" gombot, sorry.
5.50-nél járunk most, én több, mint 2 éve vettem a PSP 3000-emet, akkor volt rajta ez gyárilag, ilyen tempóban 2013-ban talán lesz CFW 6.37-re.
Egy dolgot tehetsz:
Jatekaim.hu
Vatera.hu
Joystation.hu
És ilyen helyeken szétnézni gyári UMD lemezekért!
Tényleg van ilyen, hogy túlfrissíted és akkor onnan nincs visszaút, és nem lehet flashelni?