PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gideon Wieth
Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne, hogy 3000-es psp-n prometheussal próbáltuk futtatni az új játékokat. Egy ideig müködött is, de egyszer lemerült a gép, és ugye elszállt a CFW. Azóta a prometheust nem tudtam újra rakni. Nincs ötletek, hogy mit lehetne csinálni ezzel ?

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

bboyatty
Szép kis pakk és az árra se lehet panasz.<#eljen>

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

Sziasztok! Eladnám 2003-as slim psp-met. Szép, megkímélt állapotú, vigyáztam rá, minden gomb tökéletesen mûködik, a kijelzõ is hibátlan, pixelhiba nincs, semmi probléma nem volt vele. Hátul a fémszínû körön vannak kis karcok, de sajna ezek minden psp-n megjelennek.
Azért adom el, mert laptopra kell a pénz.
Elég nagy pakkot adok, minden van benne, amire szükséged lehet 😛 :

- PSP gép 5.03 GEN-C (Full) CFW-el (chickHEN), szinte mindent játékot visz memóriakariról
- Fekete puha tok PSP 2000 felirattal
- Logitech fekete keménytok, nagyon jó, kényelmes fogást biztosít ha benne van a PSP, én sokszor úgy játszottam. Vannak rajta apró zsebkarcok, de inkább ezen, mint a gépen
- USB adatkábel
- Töltõ
- 2 GB SONY PRO DUO memóriakártya
- Sony fehér füles (két részes, 3,5-ös jackes, sajátot is beletehetsz)
- TV-kábel
- Eredeti doboz
- Fehér csuklópánt
Kérésre bármilyen játékot, filmet felteszek rá.

Ára: 40.000 FT

A PSP Kaposváron van, írhatsz emailt: [email protected], msn ugyanez.
Kérdezz nyugodtan.

Képek:
http://img716.imageshack.us/i/dscf0652h.jpg/
http://img443.imageshack.us/i/dscf0648.jpg/
http://img178.imageshack.us/i/dscf0616p.jpg/

Képeket még tudok küldeni.

Kurt97 1993-2012 Copyright All rights reserved.

sziasztok, arról érdeklõdnék, hogy milyenek a kínai oldalakon található fat elõlapok és gombsorok? Vki cserélte már a gyárit ilyenre? köszönöm
kabel15
Értem köszi!

BattleTag: kabel15#2672

5c0rp330n
nem, egyiket sem lehet. 802.11b-t tud csak. 2004-ben azzal fasza volt, azota meg nem nyultak hozza.

kabel15
Igen sajna azt elrontottam. Viszont leírásba raktam 3 képet. Azok szerintem jól sikerültek.

Doomista
Jól bevakuztad 😄
Jó ár érte <#eljen>

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

kabel15
Hello! Van egy eladó PSP-m akit esetleg érdekelne az itt megtekintheti:
Vatera
Akit érdekelne az itt is írhat.
És lenne egy kérdésem is. PSP-n N es és G-s WIFI-t is lehet fogni?

Sziasztok Psp-t szeretnék venni és azután szeretnék érdeklõdni, hogy melyik az a psp verzió ami a legújabb és még flashelhetõ valamint hogy melyik a legújabb firmware hozzá? Elõre is köszönöm a választ!
LeventeV
ez egy jo kerdes. meg nem volt dolgom vele.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Empty
Kérdezném, hogy a Sony Stamina csomagolású PSP akku eredeti vagy fake? Narancssárga csomagolás de az akku made in Japan. Slimhez 1200maH
Köszi!

LeventeV
ezt nem probaltam meg ugyhogy nem tudom. legrosszabb esetbe meg varsz jo 2 honapot mig kijon egy Fix-es verzio a jatekbol.

5c0rp330n
kiprobaltam, igy tovabb eljut de aztan 80010087 hibauzenettel kidob.
vannak ilyen modszerek nagy fw igenyu iso-k megbuherelasara h fussanak alacsonyabb fw-n, vajon egy eboot file-re is mukodnenek ezek? probalkozok..

LeventeV
ha csak egy eboot.pbp fajl akkor nyisd meg notepad++-al es keresd meg azt a osrt ahol az fw igeny van es siman ird at, majd mentsd el. valamelyik demonal nekem bevalt.

5c0rp330n
ujabb problema: inditanam a jatekot es persze h 6.20 kell neki.. vmi trukk? 😊

5c0rp330n
amugy epp toltom a ghost of sparta promo-s demot, remelem el fog indulni es nem lesz meg annak is kulon 6.xx igenye..

LeventeV
na akkor jo

5c0rp330n
de van, kozben megoldottam, egy plugin kellett: link

LeventeV
CFW-vel nincs PSN. ez van.

5c0rp330n
hali. kene kis help: psn networkbe bejelentkezeskor azt irja h frissitenem kell az fw-t. van mar olyan cfw vagy megoldas amivel ez athidalhato?

Hellosztok. Nem tudja véletlenül valaki hogy hogyan kell beregisztrálni a Playstation Networkba? Valami ID- t kér vagy mit. Köszi.
LeventeV
ha nem vagy nagy gamer akkor 1,5 eleg.

éppen azt csinálom majd nemsokára😄 csak be kell szereznem némi memóriát még.
LeventeV
ha a geped elbirja akkor rakj fel egy windows 7et. nem banod meg.

áhh ne is mondd. kiderült h a service pack 2-õn nincs valamilyen driver és sajnos nem is találtam semmit. na most átraktam service pack 3-ra de a gépem akkor behányt vmiért. szóval most beszereztem egy kártyaolvasót és azzal frankón mûködik
LeventeV
vegulis, hogyan oldottad meg az USB problemat?

LeventeV
igen felrakhatod.

azt simán felrakhatom rögtön a sima Gen-D után?(mármint egybõl😄) inkább rákérdezek nehogy el.... valamit<#smile>
LeventeV
szerintem a firmware miatt van. fel kene tedd a Gen-D3at

nem tudom miért lehet szar. amikor úgy játszom h nem mentem el hanem csak simán mentés nélkül akkor mûködik, de amint ki akarok lépni és el akarom menteni akkor lefagy.
leszedtem már egy csomót és úgy sem mûködött...
egyszerûbb, ha lekapsz egy másik verziót, aztán hátha ott nem akadsz meg.

..ki ez a szörny a tükörben..

szevasztok, nem tudna valaki adni nekem egy kb. 10%-os készenlétben lévõ midnight club la remix mentést?(egyszerûen lefagy a játék amikor a 4. versenyt akarom elkezdeni) ki szeretném próbálni h mûködik-e ha késõbb tartok. ha valaki tudna azt megköszönném
Azt olvastam h a Ghost Rider-be van game sharing az a game meg olyan mint a god of war szal abba még is milyen a multizás ?😄
Doomista
hát akkor szimplán szar vagy hozzá, nem értesz hozzá :-(

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

LeventeV
hat pedig jo a tekken is. nekem nagyon bejott. grafikailag is asz.

ha szereted az rpg-ket akkor feltetlenul probald ki a crysis core-t es a dissidiat.

ááá szar az a tekken csak multiba jo most a metal gear solidot töltöm le azt az új részt hátha jóóó
Doomista
nincs még, elõször told ki a tekken 6-t, nem 2 nap lesz ;D Nah meg mellé igyál sok alkoholt, vagy vegyél be nyugtatót, különben nem egyszer szétfog verni az ideg ;D

áhhh sovány minden:S szerintetek ha beszerzek egy kártyaolvasót akkor azzal újra tudok feltenni rá játékokat?(milyen kártyaolvasó kell hozzá?)
mééég 😄
Doomista
tekken 6

mondjatok nekem plz olyan játékokat mint a god of war szal olyanokat amiket nem tudok abba hagyni amig ki nem játszom 😄
probáld meg azt is h másik usb-be dugod a gépeden van amikor a winfos megbaxa az usbket 😄
LeventeV
lehet. probald meg a haverod gepen es kiderul.

megnéztem még az eszközkezelõmben a gépen,h mi történik olyankor amikor csatlakoztatom az usb-n keresztül, és sajnos egyéb eszköznek jelzi(sárga kérdõjeles) és nem ismeri fel. lehet a gépem a hibás akkor?
hát megpróbáltam azt is de sajnos nem vált be😄 majd holnap megpróbálom holnap egy haverom gépén. azért köszönöm szépen a segítséged.
LeventeV
esetleg meg probald megcsinalni azt, hogy hosszan nyomod a kikapcs gombot, aztan rakotod a gepre, bekapcsolod, kozbe nyomva tartod az R gombot (igy elered a recovery-t). az elso opcio a Toggle USB. menj ra es nyomj x-et.

ja:S fasza. remélem elbasztam valamit rendesen.
felidegesítettem már kb. 60-szor magam a mai nap folyamán ez miatt😄