Ulead GIF Animator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És nem csak képeket!
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
probálkoztam, béna vagyok a felrakáshoz. probáltuk 2 féle 5-ös verzíóval. Sajnos egyik psdvel sem müködik.ez rgb. a 15 naposnál-ami sajnos már nincs meg nem kelett foglalkozni az opti...-val.sajnos még küzd a 20kb feltöltésel a kért hely, béna vagyok.
Kössz hétvégén megprobálom felrakni. kierti
Ha a másikkal ugyanez mûködött, talán próbálj meg letölteni egy másikat vagy krekkeld az elõzõt
talán sikerül???
Hát én sem értem!!! A PS-bõl psd, vagy png formátumu állókép van használva. RGB szín. Semmi szinprofil nincs beállítva.
Ami feltünt: a 15 napos verzionál az opt.... ablaknál /tudod mire gondolok/ mindkét kép látszik: ment gifbe!!!!.
A teljes verziónál itt az a helyzet hogy a bal ablakba látszik a kép, jobb ablak csak átlátszó "sakktábla" játszik./mikor nem látszik a jobb kép??/ ez a külömbség a két progi között azon kivül hogy az egyik ment a másik meg nem. Probáltuk beirni a google-be azt a szöveget::unable to finish the gif optimization, és angol oldal irta hogy f11/tehát másnak is volt gondja.Sajnos nem tudok angolul... Ekkor jött elõ az ablak, no -ra állítva menti a gifet. de sajnos ezt minden mentésnél meg kell csinálni.
Van olyan érzésem hogy valami profilt kellene csinálni,hiányol. Jó lenne tudni hogy hogy volt beállítva az a 15 napos, de már nem engedi telepíteni. Milyen paraméterek szerepelhet egy jól mentõ uleadba?? Ez egy sziszifuszi munka lessz kitalálni. jó éjt kierti
Most ráértem és probálkoztunk egy másik uleaddal. Ugyanaz a helyzet. Sikerült megtalálni a hiba okát, miért nem ment gifet. Rájötünk hogy valami szintáblázatot hiányol, az optimizémen csak az egyik ablakba volt kép. Az f11-et ütve bejön az optimi....wizard ablak, és itt ha az alsó "no" választom akkor ment gifet. Arra kellene rájönöm hogy hol, milyen palettát kelene csinálni hogy eleve ugy müködjön mint a 15 napos uleadom. üdv kiérti
Ugy néz ki hogy amit elmentett gif az a pshotosopba indexed színmód.
Porobálom állítani.
Lehet hogy a programmal van hiba??? Már a psd-t ha behivom -és gif- akkor is ez van, még a dublikát -ig sem jutok!! Ennek a proginak nincs "preferense?? lehet hogy ott van valami elálítva?? üdv kierti
Kössz a gyors választ. probálom lépésenként a gif mentést- holnap.
Az a helyzet hogy egy folyamatot probálok megcsinálni/3 frémbõl/, sajnos a flash t ide nem lehet alkalmazni és ezért kinlodok a giffel, most demo képekkel csinálom és a lényeg hogy a hatás kijöjön, /most igy nagyon pocsék resteleném kiadni a kezemböl de valamit kitalálok/ utána készítem el a megfelelö képeket. üdv kierti
A háromszög-problémát szemléltethetnéd simán azzal hogy ide beszúrod a gif képet róla
Hát probálkozok. A gif mentéskor :unable to finish the gif optimization! ez miért? lehet hogy azért mert a kicsinyitést ugy huzom a kerettel, és nem számmal irom? Vagy mert benne maradnak láthatatlanul a kicsinyített képek eredetiei? Amikor még nem segítettél és nem tudtam kicsinyiteni ilyen nem volt. lehet hogy a méretváltozás miatt kell valamit még....?
A másik: az egyik alkotórész háromszög, és ha mozog mintha felébe el lenne vágva a mozgás által. probálok variálni a frém számával, mindkét idõvel de ez a jelenség nem változik. Kössz üdv kierti
Tanácsod alapján már látom az alagut végén a kész képemet. örömömbe "véresre" veregetem vállamat örömömbe,de most valami option... kiirás volt és eltünt és nem mentett probálom ujra.
Kép bezárás: hiányik a jobb felsõ sarokba a két X, programm és filebezárás. Szokatlan hogy ujat nyitok, az elõzõ eltünik.
Én is a frémbe szemet kiszedve láthatatlaná teszem. Most 20 lajer van, elég kiigazodni, probálkozok. KÖSSZ kiérti
A GIF képet nem kell lezárni, max elmented gif formátumban
Filtert Adobe Photoshop-ból lehet integrálni F6-al, a "Plug-in Filter"-nél, újraindításkor az Uleadban ekkor megjelennek, de nem nagyon akarja elfogadni a Adobe PS CS2-es filtereket
Köszönöm sikerült!!!! Mivel csak 1 képet szeretnék animálni, de az 9 db-ból van. Most probálom gyakorolni a tanácsod alapján hogy mielött nekiesek már csak egy ujgyakorlat legyen. De ahogy elnézem lessz még kérdésem, csak a képet külön nem lehet bezárni?csak a progival együtt? Mivel sokat olvasgattam a netten gifet mielött Rátok találtam volna olyant irtak hogy plugin.... nekem a filter üres, valahol tölthetök? Láttam hogy evvel a progival csináltak "fül"effektet, nálam is megvan, de a videó f/x ben valahogy fekete keretben vannak. Kössz a segítségedet, gyakorolok. üdv jóéjt kiert
Nagyon köszönöm a válaszod holnap kiprobálom és beszámolok róla üdv kierti.
Magyarán a frémban már meglévõ képet lekicsinyíted ahogy kell (ekkor a másikban is nemkívánatosan lekicsinyül), a sima egér ikonnal rányomsz, ctrl+C-t nyomsz amikor ki van jelölve.
Ekkor a visszavonás gombot megnyomod (minden visszanagyul), és ctrl+V-vel a kicsinyített képet beszúrod az újabb frémbe (és ebbõl az újabb frémben nem láthatóvá teszed a régebbi képet).
Végre találtam egy forumot ami az ulead gif-el foglalkozik. Remélem él még a forum. Lenne egy kérdésem hogy lehet megoldani hogy egy képelem mérete csökkenjen?Ha az egyik frémbe egy 3 részes psd van, hiába másolok egy ujabb frémet, ahol az egyik elem méretét változtatom a másik frémbe ez az elem is változtatja a méretét!Ha forgatom a másik is forog ha okét ütök!!
Hol rontom el? Mi a megoldás? Köszönöm a választ : kierti
Már meg is csináltam a betûket, egész jó, tetszik 😄
már csak a háttérbe rakott képet nem jeleniti meg, pedig oldalt a kisképeken van kép, a szövegnél mikor beesnek a betûk már nincs 😞(
a Faq-ban leírtam hogyan kell olyan mozgó nevet(szöveget) betenni, amit a program automatizál (mozgat, elhalványít, forgat stb.)
ha simán te akarod máshogy mozgatni mint amik vannak,akkor csinálsz egy új elemet jobboldalt, mármint beírsz szöveget a szöveg gombbal.
mert én csak a nevemet szeretném hogy motogjon de õ az egész képet animálja!
elõre is kössz!!!
de talán az is lehet hogy rossz gombokat nyomogatsz😊
tegyél be képet hogy miket csinálsz vagy nemtom
Mert alapvetõen azt írja hogy az optimalizálás folyamatát nem tudja befejezni.