Tekken 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hogyan lehetne másik felhasználót csinálni a Tekkenben?
A barátom már eljutott valamilyen szintig, és én szeretném elölrõl kezdeni saját névvel és eredményekkel, de úgy, hogy az övéi megmaradjanak. Lehetséges ez?
Köszi
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Próbád ki a Street Fighter IV-et, na ott még nehezebb az irányítás :).
Capcom is the best!
Egy ideje megvan a Tekken 5-öm, a legtöbb karakterrel végigvittem a játékot és azt kell monjdam: mia ... -ot golûndoltak ezek ezzel a röhelyes irányítással?
Szinte minden karakternél embertelen sebességgel kell nyomkodni a gombokat, hogy valami normális kombót kierõszakoljunk a karakterekbõl, a fel-le mozgást nehéz elõhozni és csak valami röhelyes, lassú totyogás. Ha 3D mozgást akarnak, csinálják teljesen olyanra, mint a Soul Caliburban, vagy haggyák meg 2D-sre, de ne ezt a torz mutációt.
És internetes gameplay videókon mit látni? Játékos leüti az ellenfél full HP-ját úgy, hogy az nem éri a földet. (el sem tudom képzelni hogy lehet képes rá)
Soul Calibur 3-al játszottam elõbb, és azt kell mondjam hogy nagyságrendekkel jobb az irányítása. Míg a tekkenben már görcsberándul a kezed az eszetlen gyors kombókísérletektõl, az SC-ben nincs ilyen probléma.
Amúgy a játék remek, a sztori jó, a karakterek is kidolgozottak.
A Devil Vithint még sérelmeztem, mivel sokszor az ember idegeire megy a monoton techno zene.
"Menteni" alatt mit értesz? Játékállást nem lehet, csak a beállításaidat + az unlock-olt cuccokat tudod menteni, de ha bekapcsoltad az auto save-et (asszem még itt is külön kell bekapcsolni), akkor mindig, amikorvégigjátszof, elmenti automatikusan.
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Hol lehet menteni????
Telefonon pláne nem lehet átküldeni.
Farkas Ronald Zoltán
Nagyon tuti.
Minden játékhoz megvan egy csomó csalás.
Nekem átküldték és úgy csináltam.
Én nem tudom átküldeni.
Farkas Ronald Zoltán
Nekem MSN-em van. És nem citromail, hanem Freemail.
És én csak letöltöttem a géprõl.
Bocs, de nem tudok ssegíteni, mert nem tudom átküldeni. Nem tudom, hogy kell.
Boldog karácsonyt mindenkinek.
Farkas Ronald Zoltán
emailcimem: [email protected]
telefonszámom:06704057582
<#violent>#violent><#gun>#gun><#boxer>#boxer><#duhos2>#duhos2><#integet2>#integet2>
Farkas Ronald Zoltán
Kijött a Tekken 6 próbaverziója.
Aki játszik már vele és játszott az 5-ös résszel is:
Vannak-e észrevehetõ változások?
Grafikai változások kell, hogy legyenek, hiszen a Tekken5 még PS2 volt, ez pedig nextgen. - Na, de pörgõsebb, színesebb lett-e a játékmenet? (ami azért valljuk be az Tekken5-ban is már elismerésre méltó volt)
Captain Sonar 2024 Remake
Deity
Conqueror
Warlord
Sage
Legend
Champion
Virtuoso
Master
Expert
Shihan
5th dan
4th dan
3rd dan
2nd dan
1st dan
1st kyu
2nd kyu
3rd kyu
4th kyu
5th kyu
6th kyu
7th kyu
8th kyu
9th kyu
Beginner
Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Van Hwoarangnak valami rúgáscucca. Megfogja az emberke kezét és a sarkával hátulról tarkónrúgja. Na szal valaki nem tudja annak van-e valami neve? Meg jó lenne ha tudnátok egy videót róla linkelni. Nemtudom kapok-e választ vagy jár-e erre valaki ezért ha valaki megírná mailben akkor hálás lennék.
Üdv.
[email protected]
Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"
Farkas Ronald Zoltán
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Xiaoyu-nál pedig a négyzetet megnyomva lehet használni a rózsaszín rucit.
Eddy Christie bonus-costum-e és a háromszöggel lehet választani.
Hogykell a vácárolt cuccokat használni?
Letöltöttem NTSC-vel és ment a TV-men. :)
Vettem Xiayou-nak egy ruhát 500.000-ért de nem tudom, hogyan kell használni. Segítene valaki ?
a Lényeg az, hogy ha nem NTSC-s a tv-d akkor feketefehér lesz a játék (igen tapasztalat...)
De 3000FTér lehet venni egy NTSC kábelt amivel ha azt dugod e a psbe meg a TVbe akkor az NTSC-t átalakítja régi nemtommien formátumúvá és akk színes lesz
El tudná mondani nekem valaki, hogy a NTSC mit jelent ?
A Ps2-nek vagy a Tv-nek kell NTSC-snek lennie ?
Valaki leírná a válaszokat ?
Elõre is köszönöm.
Köszi...
Ahhoz mi közöd van, hogy 15:15-kor fenn voltam? Elárulom,nem azt jelenti, hogy ebbe a topikba benéztem.
Végül hadd kérdezzek én is vmit tõled: az internet-google(vagy bármilyen más keresõ) kombináció szerinted mire való? Én sem tudom hol lehet kapni,nekem is úgy kellene utánanézni, nem fogom megtenni helyetted ! Érthetõ voltam?
PSN ID.: Beegabor
kodok hozzájuk gamefaqs.com-on
Hogyan lehet menteni a játékba??
Kinyitottam 5 karaktert kiléptem és amikor újra játszani akarok nincseenek meg:s
hogyan kell meneteni?
kössz
Srata
ez miért van?
Ha lepauzálod a játékot ott van a command list,benne minden mozdulat,embereket meg úgy oldasz fel, hogy a többiekkel végigviszed
Azzal a kardos robotizével hogykell életet tölteni meg elektrosokkolni, mert nem jövök rá, vagy valami oktató cucc nincs?
Jah meg hogy hogyan lehet fdeloldani a kérdõjeles játékosokat?
Kössz
SrAta
console: scph-77004
browser: 1.40
cd driver: 2.00
Ps driver: 2.00
DVD driver: 3.11E
Hogy lehet a capoeirás gyereket behozni játszható karakternek?