Tekken 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seth
most tetszik hogy ilyen rohadtul kedves vagyok vagy nem?? <#idiota>

PSN ID.: Beegabor

Tekken5
<#ejnye1><#wink>

Seth
én imádlak bébi ... :)

Tekken5
brühühü!

Prince of Máté
nem téged csak a nevedet<#gonosz1>

DarkSector
Ki tud nekem tekken movie-kat ajánlani....
Mert eddig 1-et találtam....

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Tekken5
Engem itten szeretnek!!!! :D De jó! :D <#bee1><#vigyor3><#vigyor5><#vigyor0><#finom><#kacsint><#vigyor4><#buck><#worship><#integet2>

22Barna22
É L J E N "T E K K E N 5" ! ! !

Tekken5
Kösz, hogy ennyire örültök :) :DDD

Prince of Máté
na végre visszatértél :D

Shortstop
értrem. az a devil nekem nagyon nem gyün be úgyhogy marad az arcadolás :)
köszi

Tekken5
Azt hiszem Paullal lettem elõször Tekkenlord.

Tekken5
Végig viszed a Devil Withint vagy játszol kb. 200 meccset arcadon. Én sokat játszottam és megnyílt.

Shortstop
story módban az uccsó karaktert hogy kell megnyerni?

Prince of Máté
:DD
már aszittem kihal a topik

Shortstop
most látom csak hogy szerkeszteni lehet a karaktereket....
bazz ez mekkora :D

Prince of Máté
Story módban végigviszed pár emberrel de ne ugyanazzal mert azért nem kapsz új karaktert csak pénzt.

Slipknot
tudjatok tolni neten a gamet?

ti már próbáltátok ezt az action replay dolgot?? Sztem tök jó nekem például sikerült elõhívnom jinpachit játszható emberként. ' kicsit túl tápos de azér jó :D
22Barna22
hogy kell az embereket unlockolni? :D nekem csak a kenguru van meg de már nem tom mi vagyok... a Shihanon túl vagyok Jinnel

én ma kezdtem újra el de már minden ember megvan és arcade-ba 5th dan vokXD egész nap ezzel nyomom régen meguntam de most nemtom megunii:D:D:D
22Barna22
WOW!

G R A T U L Á L O K

Prince of Máté
Király meglett a Tekken Lord rankom Paullal!!

Prince of Máté
hát szerintem már nincsenek :(

MO n merre szoktak lenni kisebb-nagyobb bajnoksagok?
Prince of Máté
Nem teljesen ide tartozik, de nem tudja vki hogy a Dark Reusrrectionban milyenrangok vannak?
Mert van pár új

Tekken5
Nem :D

Shortstop
kiírom én neked:

C O N G R A T U L A T I O N

Prince of Máté
Wáá már Deity vagyok arcadban, köv rank az utolsó: Tekken Lord.
HA Tekken lord vagyok akkor nem ad vmi bónuszt?
Vagy nem írja ki hogy Congratulations?

Tekken5
Arról a játékról már olvastam<#bee1>, be kellene szerezni, csak nem tudok olyan helyet, ahol meg lehetne venni. <#idiota><#vigyor3><#kacsint> Nina a kedvencem :)

Seth
Nina-val kell menni benne,akciójógém

Prince of Máté
milyen death by degressrõl beszélsz??

Skacok,a Death by Degrees-ben,mennyi arany pénzt kell találni és hol használható? Kösz!
Shortstop
az elsõ kettõt tudom belõle de ott még javábvan nincs vége :)

Prince of Máté
Én mindennap nézem a fórumot.
Engem is érdekelne az a hosszú kombó, mert a cmonnad listben sincs benne.

Shortstop
csõ mindenkinek

van élet ebben a fórumban vagy halott?
játszik valaki még ezzel a játékkal?
ha igen akkor megtudná mondani valaki hogy Kinggel hogy lehet azt a combósorozatot megcsinálni amikor össze-visszatöri az embert úgy hogy az elején megragadja és onnan tördeli mint anno a 3-ban? vagy nincs is benne már?
elõre is kösz

Prince of Máté
thx kiptóbálom

Tekken5
Õ nem szerepel, de Kingnek vehetsz olyan maszkot :D

Prince of Máté
Kedves Ramirez, kívánok derûkben szép további napot, és elnézésedet kérem, hogy kijavítottam ezt az oltári nagy hibákat.
Tisztelettel: Prince of Máté
u.i.: olvasd el az utolsó mondatot #355ben
<#mf1>

Kedves Prince of Máté, köszönöm ezt a mélyen kedves hangvételû válaszodat és remélem a tartalma hasznos információval, rendelkezik.

Prince of Máté
te ezt nem PSP-n tolod, te a Dark Resurrectiont nyomod PSP-n
és ügyes és okos is lehetsz, mert azt se tudod mivel játszol.
csillag az az hogy várni kell 1 mpet

Sziasztok! Én PSP nyomom, de lenne egy olyan kérdésem, hogy a karakterek command listáiban egyes mozgásoknál szerepel egy csillag az mit jelent mert nem tudtam rájönni. Talán egy ember távolságot vagy mit?

Prince of Máté
Armor king nem szerepel a játékban?<#szomoru1>

Prince of Máté
te ezt csúúnyán félreértetted<#idiota>

22Barna22
nem arra gondolt hogy ez hülyeség XD csak szórakozott XD

Manapság már a Sony Ericcson telefonban is vannak adók!!! Ezt úgy kell elképzelni hogy telefon memóriában van egy kis mikrochip és az ki kül 10 percenként egy jelet a Sony Ericcson céghez stb... Szóval hogy ha kikapcsolt állapotban is van a telefonod, akkor is tudják hogy hol vagy! ÉSez nem hülyeség mert a Telecomm újságban olvastam! Körül kell csak nézni a neten és már is megtudsz mindent!
Miért lenne vicc? PS2-õn minden játéknak szinte már vannak ilyen networkos kapcsolatra esély! Japcsik okosak ne becsüld le õket!!! Valmi szatelites szar adó vagy tököm tudja mi, van biztos a ps2-ben

22Barna22
:D:D:D:D:D:D:D

Prince of Máté
ok

22Barna22
NAGYON OFF: (bocs...nem akarok politizálni) Én Gyurcháni Fe rench-el tolom....Titkos képesség: az ellenfél háta mögé mutat, és mikor az hátranéz jól megcsípi egy piros törülközõvel...