Tekken 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A fekete-fehér képen nem lehet segíteni. Ilyet már én is tapasztaltam. Játszatok 1 másik Tv-n. 😛
Tekken 5 data is corrupted. Please delete. - Nagy baj van, ha ezt írja ki. Minden adatot letörölt. Elmondom, hogy mit ne csinálj 😛
- Ne kapcsold ki a PS2-t és ne vedd ki a MEMOCARD-ot töltésnél vagy mentésnél soha, mert minden adat elveszik.
- Ne kapcsold ki a PS2-t és ne vedd ki a MEMOCARD-ot töltésnél vagy mentésnél soha, mert minden adat elveszik.
Ling, azaz Ling Xiaoyu, nem új karakter. Ha azt akarod, hogy az iskola ruhájában harcoljon, válaszd az R1 gombot.
A Starblade-t meg lehet nyitni az Arcade Historyban, ha Devil Withinben 2. végigjátszásnál. A Devil Within 4/2-es pályáján az elsõ szobában van egy fal, amelyet csak lézerrel lehet betörni. (Változz Devil Jinné L1+háromszög - ha fel van töltõdve a Devil csíkod -, majd L1+négyzet a lézerhez). A fal mögötti részen haladj tovább egészen a következõ teremig, ahol közében ott lesz egy kis ûrhajó, amit szerezz meg!
De úgyis megnyithatod, ha rengeteget játszol Arcade módban. Nekem úgy nyílt meg.
A Starblade-t meg lehet nyitni az Arcade Historyban, ha Devil Withinben 2. végigjátszásnál. A Devil Within 4/2-es pályáján az elsõ szobában van egy fal, amelyet csak lézerrel lehet betörni. (Változz Devil Jinné L1+háromszög - ha fel van töltõdve a Devil csíkod -, majd L1+négyzet a lézerhez). A fal mögötti részen haladj tovább egészen a következõ teremig, ahol közében ott lesz egy kis ûrhajó, amit szerezz meg!
De úgyis megnyithatod, ha rengeteget játszol Arcade módban. Nekem úgy nyílt meg.
pedig másolás ide-vagy-oda, ez azért eléggé megéri.
Egyik legjobb- ha nem a egyetlen- bunyos játék perpill 😛
Egyik legjobb- ha nem a egyetlen- bunyos játék perpill 😛
igen, sajnos itt a tart a játékos társadalom...
<#ejnye1>#ejnye1> Minek vegyem meg hatezerért mikor abból hat másolt játékot tudok venni<#kuss>#kuss>
ejnye-bejnye, nemis drága má a t5, és tök alap egy ps2-snek, amugy azé fekete fehér haverodnál sztem mer nem teljesen komptaibilis a tv-je az ntsc-vel
kösz a választ és ki az utolsó karakter?
hello
a story módban már szinte megvan az összes karakter csak az utolsót nem adja meg.Már 100-szor végig vittem de nem tom megszerezni az utolsó karaktert.Mi lehet a baj?
a story módban már szinte megvan az összes karakter csak az utolsót nem adja meg.Már 100-szor végig vittem de nem tom megszerezni az utolsó karaktert.Mi lehet a baj?
ntsc a tekken5 verziod? másolt vagy eredeti?
rosz hozzáálás hogy nagyon béna vagy, fél ora gyakorlás apractice-ban és készz, csak rákell érezni, haverok amikor átjönnek nekik sem nagyügy a game, egyik haver kapásbol leverte jinpachit, pedig elõször nyomott a game-l, elég ha össszeviszza nyomogatod a gombokat vadul, persze aki tud azellen ez nemjo taktika, de a gépnél jo, egy,két nap alatt ugyis belejösz, megtanulod a kombokat
rosz hozzáálás hogy nagyon béna vagy, fél ora gyakorlás apractice-ban és készz, csak rákell érezni, haverok amikor átjönnek nekik sem nagyügy a game, egyik haver kapásbol leverte jinpachit, pedig elõször nyomott a game-l, elég ha össszeviszza nyomogatod a gombokat vadul, persze aki tud azellen ez nemjo taktika, de a gépnél jo, egy,két nap alatt ugyis belejösz, megtanulod a kombokat
😛 csak én nagyon béna vagyok szal ez nekem napokba telne és mivan ha megint rossz lenne és ki kéne törölni és újra kezdeni...Meg van mégegy kérdésem hogy miért Fekete-Fehér a kép a haverom TV-jén?De csak a Tekken5 nél.
nemtom miért van ilyen, nekem egyszersem volt pedig rengeteget nyomultam vele, havernak meg benyomta ezt 10-szer😄
kikell törölni, de nemkkel siránkozni elég gyorsan megnyitható ujra minden, annyi az egséz hogy optionsban átáálítod 1 meccsesre a story modot, végigtolod 1 ora alatt mindenkivel, és voilá megnyilt mindenki és van 3 milliod is😊
kikell törölni, de nemkkel siránkozni elég gyorsan megnyitható ujra minden, annyi az egséz hogy optionsban átáálítod 1 meccsesre a story modot, végigtolod 1 ora alatt mindenkivel, és voilá megnyilt mindenki és van 3 milliod is😊
Basszus...Minap játszani akartam a Tekkennel és erre kiírta hogy Tekken 5 data is corrupted.Please delete.Most mi lehet a baj?Nem akarom kitörlni mert minden embe rmegvolt újrakezdeni hosszú lenne...Csinált már másnak ilyet?
A sok Arcade játszadozás meghozta gyümölcsét így minden karakterem meglet<#vigyor1>#vigyor1><#vigyor>#vigyor>Még miket kell kijátszani ahhoz hogy nyerjek vmit?
Mert találtam egy oldalon tekkenhez dolgokat, és ott írja h kell megnyerni vmi Ling-et.Hallot már róla vki vmit?Itt a cikk:
Unlock Ling (School Girl version):
Win fifty times in versus mode. Highlight Ling, then press RP at the character selection screen.
meg van vmi új játékmód is:
Unlock Star Blade arcade game:
Successfully complete arcade mode with all fighters.
De mindenkivel végig vinni az Arcad modot...
Mert találtam egy oldalon tekkenhez dolgokat, és ott írja h kell megnyerni vmi Ling-et.Hallot már róla vki vmit?Itt a cikk:
Unlock Ling (School Girl version):
Win fifty times in versus mode. Highlight Ling, then press RP at the character selection screen.
meg van vmi új játékmód is:
Unlock Star Blade arcade game:
Successfully complete arcade mode with all fighters.
De mindenkivel végig vinni az Arcad modot...
Tudtok egy oldalt ahol kombókat lehet találni?
Meglehet valahogy szerezni a devil jin-t? mert ha meglehet akkor azt hogyan kell?
a Slim az az újjabb PS2 tudod ami lapos és fele akkora mint a régi.De ez nem biztos h igaz h elromlik 4 óra jáccás után csak nem egészséges.(legalábbis a szervízben nekem ezut mondták)
4 ora? s mi az a slim? én már hetek ota 10 orát jáccok naponta az rossz mi? átalakulni a L1+ háromszög
Hány pályás a Devil Within?És ott mivel lehet átalakulni Devil JInné pontosan? mert én nyomogatom a 3szöget meg a kockát meg a kör-t s vmikor átalakul de nem tom pontosan melyikkel kell...
hát igen nekem a szervízben azt ajánlották hogy az az egészséges ha egyfolytában max 2 órát játszol mert utána felforrósodik de persze én játszok vele 4 órákat is...😄 de ez csak arra érvényes ha SLIM-ed van.Nekem az van<#buck>#buck>
bocs a nagy betuké
AMUGY ÉN 5 PL 10 ORÁJA NYOMATOM A HARCOKAT REGGELTÕL A PS2 Ö NEK MEGVAN SZABVA HOGY MIKOR ROMLIK EL HA HOSSZU IDO OTA MEGY ???? PL 10 ORA = KIFUJT VAGY MEHET AMEDDIG AKAROM (HÜTÖ IS VAN BENNE 😊)
mond hatszög, trapéz😄
amugy ha jáccasz ajátékkal beadja vmikor, tökmindegy mivel csaka t5-ön belül elgyen(szal ne a bonus t3 legyen az)
devil jin meg egy külön karakter, játszál csak, vmikor beadja, itt már irták is hogy miután, nekem 2-3 ora alatt megvolt az összes kari😄
amugy ha jáccasz ajátékkal beadja vmikor, tökmindegy mivel csaka t5-ön belül elgyen(szal ne a bonus t3 legyen az)
devil jin meg egy külön karakter, játszál csak, vmikor beadja, itt már irták is hogy miután, nekem 2-3 ora alatt megvolt az összes kari😄
a devil within hány oályás??? s ha pl végigvittem hol mutattya hol kell átalakulni???
sztem
ha nem lehet átalakulni akkor szar naon xar
hatszög?trapéz?
csak a dewil withinbe lehet átalakulni, meg egy spec komboval vs-ben is, ha beadod hogy le, föl, kör, kör, négyszög, hatszög meg trapéz, talán összejön😄
hello szeretném megkérdezni (nemvagyok nagy tekken rajongo csak teccik a game) mert ugy érdekelne hogy ha vs el megyek tesómmal s én 1 embert kiválasztok azzal hogy kell átalakulni? vagy csak abba lehet átalakulni amibe azzal a jin faszi val megyünk?
miben játszottál 200 meccset?Ha storyban midnenkiv el végigviszem akkor mit kapok?Nem lehet vmi új játékmódót nyerni vhogy?
szerintem is az a devil jin. ahhoz asszem 200 meccset kell lenyomni.😊 Nekem mindegyik megvan kivéve jinpachit de õt nem lehet tudtommal megszerezni. Szerintem ez akkora geciség hogy a fõgenyát nem lehet megszerezni..😞 És ha játszok 3000 meccset? ilyenrõl senki nem hallot?
Ez besz*rás...Megvolt az sszes karakter kivéve Devil Jin...Elkezdtünk multy-zni a tesóimmal és egyszecsak beadta Devil Jint azóta minden kari megvan...
...