Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
bama
"Eddig tisztázatlan okból és körülmények között január 26-án éjfél körül a 6-os számú főúton Szentlőrincnél egy személygépkocsi áttért a szemközti sávba, és összeütközött egy szemből érkező autóval, majd a járművekről leszakadó alkatrészek egy tehergépkocsinak is nekiütköztek, közölte a rendőrség."
Az idősebb autó eleje szinte megsemmisült.
A "járművekről leszakadó alkatrészek" konkrétan a motorblokk egybe.
★★★★★
"2022. 12. 29-én reggel 09:46-kor riasztották tűzoltóinkat a 84-es számú főútra Uzsa után, miszerint egy kisteherautó és személygépkocsi ütközött
A személyautót vezető nőt súlyos sérülésekkel szállították a mentők kórházba.
A kisteherautóval utazó apa-fia nem szenvedtek sérüléseket.
A csodával határos módon személy nem szorult egyik járműbe sem.
A kiérkező egységünk mindkét járművet áramtalanította és segédkezett a forgalomirányításban."
képek forrása
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Utoljára szerkesztette: ximix, 2023.01.17. 18:01:23
"Tőketerebes felől Velejte irányába haladt az Audi sofőrje egy teherautó mögött, majd megmagyarázhatatlanul, egyik pillanatról a másikra áttért a szemközti sávba, és hatalmas sebességgel, frontálisan a vele szemben érkező kamionba csapódott."
szerencse,hogy nem ment át pár gyereken
Sept 2022 - Police detain suspect in squad car parked on railroad crossing, which is then hit by a high speed train
https://www.reddit.com/r/CatastrophicFailure/comments/zzeppk/sept_2022_police_detain_suspect_in_squad_car/
Több mint 200 autót érintő jelentős felhalmozódás történt ma délelőtt a kínai Zhengzhou autópályán.
A feltételezések szerint sűrű köd okozta a balesetet, amely egy autós halálát okozta.
https://www.reddit.com/r/CatastrophicFailure/comments/zxjv1l/a_major_pileup_involving_more_than_200_cars_took/
Idiot thinks he was smart there with his actions<#hehe>#hehe>
https://www.reddit.com/r/IdiotsInCars/comments/10d851k/idiot_thinks_he_was_smart_there_with_his_actions/
<#fejvakaras>#fejvakaras>

Ha telibe kapta volna sem lett volna piskóta a roncsolódás, de talán kicsivel nagyobb az esély a túlélésre, mint ez a részleges ütközés ahol mondhatni az ajtón jött be a merci.
RIP <#sir>#sir>
Az érdekes, hogy a pálya mellé hogyan lehet ennyi oszlopot, emelvényt betenni a ütközési vagy minek nevezzelek zónába.
Szerintem a pálya egy bizonyos pontjától már csak homokágynak és gumifalnak szabadna lennie.
Csak ezt találtam
Érdekesség, hogy a pálya szakaszt 24 óra alatt helyreállították, valószínűleg egy fontos szállítási útvonal.
carscoops
timesfreepress.com
This is what before and after looks like for a train derailment in a 24 hour time span.
More info in comments. (Dec 20, 2022)
"NSOS_throwaway
·
7 napja
Ó igen, gyorsan megoldjuk ezt a szart.
A vonatok felelősek a mozgásért. Amikor a vasúton dolgoztam, az átlagos vonathosszunk körülbelül 12 000 hüvelyk volt. Ez olyan 2,25 mérföld.
Intermodálisan dolgoztam, ami azt jelenti, hogy minden autón volt legalább egy 52 hüvelykes konténer, a legtöbben kettő.
Vagyis nem tudom talán 200 autó, egyenként 2 konténerrel?
Tehát egy vonat körülbelül 400 holmival teli kamionnak felel meg. Ez bármi lehet, az élelmiszertől az autóalkatrészeken át a mikrochipen át a tornacipőkig az Amazonon megrendelt véletlenszerű szarig. Bármi lehet ezekben a tartályokban.
Naponta 8-12 darab lenne belőle.
Tehát napi 4800 „kamionnyi” áru.
Ez egy csomó dolog. Ezeket a pályákat mihamarabb kijavítják, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy az emberek dolgai mozognak.
Nem sokat gondolkodunk rajta, de ez az ország még mindig nagyrészt vonatokon közlekedik."
https://www.gyorplusz.hu/gyor/rosszul-lett-a-buszsofor-baleset-a-baross-hidon/
★★★★★
★★★★★
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Pár kép alul
Utoljára szerkesztette: ToCsEk, 2022.12.23. 16:50:41
Utoljára szerkesztette: FrezeR, 2022.12.19. 23:48:57
baleset-info.hu
"Szerkesztőségünk információi szerint a két jármű az M7-esen haladt, amikor ismeretlen okból a furgon az előtte haladó magyar autószállító hátuljának ütközött. Az ütközés következtében az autószállító letért az autópályáról, lehaladt a rézsűn és az út menti patakba borult."
"A jármű összes utasa, köztük egy gyermek a csodával határos módon önerejükből elhagyták a járművet."

Indianapolis USA
Utoljára szerkesztette: ximix, 2022.12.14. 19:31:25
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Az M5-ös autópálya, Budapest felé vezető oldalán versenyezhetett egymással több luxusautó szombaton dél körül, amikor bekövetkezett a baleset. A román rendszámú Lamborghini nagy sebességgel egy kisbusznak ütközött, ami a szalagkorlátot átszakítva áttért a szemközti sávba. A felvételen látható, hogy a luxusautó alaposan összetört. A helyszínre a szegedi tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították a járművet. Az Országos Mentőszolgálat tájékoztatása szerint a helyszínre két mentőegységet riasztottak, ahonnan egy középkorú férfit könnyebb sérülésekkel szállítottak kórházba.