ASUS alaplap
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Saor Alba
asusp5bdelux alaplapom van
a cpu fan speedjét beállítottam silent módba, ha elkezd melegedni a proci akkor gyorsít magától a fan speeden vagy fagyni fog a gép?
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
esetleg kell még valamilyen beállítás? aki tud segítsen thx 😉
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Mert mikor berakom az asus CD-t rengeteg féle AUDI driver van!
Az lehet gond hogy mikor azt kéri hogy szeretném e újra indítani a gépet arra megyek hogy NEm bezárom és kiszedem a CD-t?
Mert ha bent hagyom akkor arrol szeretne BOOT olni vagy valami hasonlót és ERROR üzenetet kapok!<#confused>#confused>
BattleTag: kabel15#2672
Azom bvan és mégis!
Nem tudom mi lehet a gond!
WINDOWS bejelentkezõ hang minden erendben van de a zenék sé filmek azok már nem jók 😞
Xp alatt Soundmaxot kell feltenni.
Nothing is True, Everything is Permitted
Lenne 1 kis gondom! Újra telepítetem az XP-t de a hangal van valami gond!
Ja a leg fontosabb P5B alaplapom van! Szóval felraktam az XP-t és a P5B drivereket és az a gond hogy filmeknél a szinészeknek nincs hangja a többi hang az megvan de az is nagyon torz! Sajnos nem tudom mi lehet a gond! DRIVER hiányára gondolok de az ami a CD-n van felraktam bár de azzal sem jó 😞
Valamit biztos elrontotam! Remélem tudtok segíteni!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Van egy Asus alaplapom (típusa a lenti csíkban látható) és egy elõlapi csatlakozót szeretnék rákötni.
Mikrofon és fejhalgató csatikat.
Csak nem tudom, hogy melyek az alaplapon azok a csatlakozók, amire rá tudom kötni...
<#help>#help>

az lenne a kérdésem hogy ha veszek 1 ati radeon x1550-es(AGP) videókarit azt elbirja az én alaplapom?
ASUS P4V8X-MX (AGP foglalatú)
GABA 450W táp
768 DDR memória
Intel caleron D 2,5 proci
válaszokat köszi elõre is!
A wines frissito azt irja dosban lehet csak Dosban emg azt irja hogy nem lehet LOL😄
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
P5N64 WS Pro (nForce 790i):
négy darab memóriafoglalat DDR3-as moduloknak, 4 × PCIe x16, 1 × PCIe x1 és 2 × PCI, 6 × SATA és 2 × IDE, kettõ darab SAS csatlakozó, nyolccsatornás hangprocesszor, rézhûtés
P5E64-WS Evolution (Intel X48):
négy darab memóriafoglalat DDR3-as moduloknak, 4 × PCIe x16, 1 × PCIe x4 és 2 × PCI, 8 × SATA és 2 × IDE, 7.1-es hangkeltõ eszköz
Ezt írta vki:
Elvileg ez a RAID vezérlõ támogatja a HDD, CD, DVD-s cuccokat is. Az alaplapodnak a BIOS-a nem befolyásolja a RAID vezérlõdnek a felismerõ képességét.
Na most akkor mi van?
Mindjárt szétrobbanok....
Ezt kaptam.
Ezen van 2 Sata meg 1 IDE kimenet.
1ik sem lehet dvd írójé?
Ez az.
Nemtudom én sem.
Ez a kártya akkor csak vinyót vezérel?
Dvd írót nem fog?
Persze,elég régi darab sajnos,de most nincs kedvem lecserélni 1 dvd író miatt 😄
Nem értek hozzá.
Adták ez a kis kártyát amit beledugtam az alaplapba,volt rajta 2 Sata kimenet,az 1ikre rákötöttem a dvd írót,feltelepítettem a kártyát,ki is mutatja az eszközkezelõben de azóta semmi.A dvd író nem jön elõ sehogysem.
Eddig IDE cuccaim voltak,azokat rádugtam,jumper azt Burn disc.
Az lenne a problémám,hogy rámsóztak 1 Sata-s dvd írót meg 1 VIA VT6421 Raid vezérlõt.
Nekem 1 ASUS A7S333-as alaplapom van.
Amin alapban nincs Sata vezérlõ.
Na most az van hogy a VIA cuccot sikerül felraknom,de a dvd írót sehogy sem sikerül megtalálni😞
Mi lehet a probléma?
BIOS frissítés?
A legutolsó BIOS cucc az Asus honlapon 2003/01/29-i,abban lehet már Sata cucc?
Volt akkor egyáltalán ilyen?
Ha tud valaki segíteni megköszönném.
Üdv.
itt asus lapokat szeretik csak 😄
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Nekem van 1 ASUS M2V alaplapom, benne amd 5000+ processzor, 2gb GEIL ultra ram, MSI 8600gt twin turbo. Na és a játékok többsége lefagy VISTA alatt. Most vettem a a videókártyát, az elõzõvel nem fagytak a játékok (már amelyik elindult😄). Sztetek mitõl fagyhat? XP alatt teljesen jók a játékok, még tuninggal sem fagynak.
Egyébként nem Ulrát veszek hanem GT-t és nyugi megvan hozzá a procim.
Másrészt kedvelem az oldal készítõit, de elmúlt 1.5 évben nekem nagyon úgy tünt, hogy megált az oldal a fejlõdésben ... pedig én drukkolok nekik.
Ha meg kritizálják õket a többi magyar oldalon a cikkek vagy tesztek okán, akkor mindíg személyes támadásnak vélik.
Saor Alba
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Nehéz felfogni? 😊
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Saor Alba
a felhasználok ajánlgatták azt aki több tagot szerez azt jutalomba részesítik
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
(mondjuk a PH videokártya részlegét ne erõltesd...)
Saor Alba
A Strike Extreme után most itt a folytatás.
Van 1 ASUS-P5G-MX alaplapom.Azt akarom kérdezni hogy melyik a lehetõ legjobb Ati Radeon kártya ami belemegy?Mert azt tudom hogy a 8800GT belemegy de én Ati párti vagyok.
Ma már legalább 20 linket láttam tõled és volt olyan, ami 3-szor szerepelt.
Aki akarja úgyis elolvassa a hoc.hu-t. Nem kell belinkelni az összes cikket.