ASUS alaplap
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Egyik barátom szétszedte a gépét és nem tudja összerakni.
Nem tudja hova kell bedugni a bakapcsoló és a reset gombok kábelét.
asus p5pl2-e ez az alaplapja. Aki tud segitsen!!!
BattleTag: kabel15#2672
Inteles , AMD-s
Szoval nem 5 evrol beszelek de szerimtem 1-2 ev igen hosszu ebben az iparagban. ( neha meg par honap is )
ゾルターン
"Próbáltam másik billentyûzettel, kivettem az alaplapból az elemet, áramtalanítottam..."
Azért én megpróbálnék egy CMOS Cleart, mert halál nem ugyan az az elem kivétele ... a keyboard USB vagy PS/2? Vezetékse vagy rádiós?
ゾルターン
ゾルターン
ゾルターン
Ez gond ???
ゾルターン
Bocsi talaltam egy masikat.
ゾルターン
Gyorsen ha lehet mert eppen szeretnek fizetni csak nem tudom melyik legyen. Mind a ket board Q6600-al van.
Koszonom
ゾルターン
Lecseréltem a 2.8 as northwood magos procimat egy 3.0 ás precottra.
Ahogy beraktam a procit megnéztem hogy normálisan felismerte, a hyper threading be van e kapcsolva... Majd elindítottam az xp-t.
Lefuttattam egy tesztet és láttam hogy nagyon meleg a proci és egyszer csak kikapcsolt a gép. Utána észrevettem hogy az egyik biztosító pöcök a CPU hûtõnél nem pattant be. => orvosoltam a problémát, elindítottam a gépet és ment gond nélkül. ( a teljesítménye is optimalizálódot)
Sajnos nem vagyok már abba biztos, hogy mikor néztem meg akkor a biost utoljára, a kikapcsolás elõtt vagy után.
Szóval most az lenne a problémám, hogy bootolásnál megnyomom a del gombot, szépen be is lép a biosba de nemtudom használni a billentyûzetet. nem reagál semmire. Próbáltam másik billentyûzettel, kivettem az alaplapból az elemet, áramtalanítottam... De semmi.
Ha így marad akkor dobhatom ki a lapot a kukába, mert egy windows telepítést se tudok így csinálni.
Remélem tudtok segíteni
alaplap: ASUS p4p8x
PS3 ID: hdcsaba
Gép vásárlás elõtt állok, és nem tudok dönteni, hogy milyen lapot vegyek. Mindenféleképpen ASUS-ban gondolkodom. egy Core 2 Duo menne bele, még nem tom milyen, de 1333MHZ-es FSB kéne. DDR2 800MHz-es RAM-ot kéne támogatnia, és SLI-t. Szerintetek milyet vegyek? Néztem a P5N32-E SLI Plus-t. vagy P5N-E. Segítsetek léécci, köszi elõre is.
Gigabyte EP35-DS3\\Intel C2D E8400\\Geil 2x1GB/800MHz kit\\Gigabyte 8800GTS 512MB\\500GB Samsung+80GB Samsung+80GB Maxtor TDU nick: HUN_Horrock Mert így true.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
abból is van 1.0 1.1 2.0
mos h megnéztem ráadásul kn 8 ultra... no mindegy 😊)
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!
kéne egy kis segítség, nem tudok eligazodni az asus honlapján...
egy KN 9 ultra alaplapom van, és az lenne a kérdés, h vehetnék-e rá új memóriát? (most DDR1 400 MHz van benne)
DDR2-t szeretnék. a MHz az mindegy mennyi?
köszi a segítséget
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!
Tudtok-e olyan asus alaplapot, amely támogatja az ati crossfire technológiát(és s775-ös)? Kinéztem az Asus Blitz Formula nevû alaplapot, de ez 60e Ft. Remélem van olcsóbb is 😊
Segítségeteket elõre is köszönöm!
Van egy problémám amikor betölt az xp-m a következõ hibaüzenetet írja folyamatosan! QueryDos Device Failed és magyarúl ezt írja alá további adatok érhetõk el! Kérem segítsetek ez az utolsó reményem! Már többször újraraktam a rendszert de semmi! válaszotokat ide várom:[email protected]<#oooo>#oooo>
"Amúgy aranyszabály a telepítési sorrend: elõször minden alaplapi cucc, majd utána külsõk. "
Ez nálam is alaptétel!
Közdük egy igen röhelyes, de kellemetlen hibával.Már sikerült leszûrnöm egy-két dolgot, de megoldást nem tudtam találni.
Szóval!
Az alaplapi driverem öszevész a usb-kábellel bekötött kábeltévés modemem driverével és ennek a harcnak eredményeként kilövik a hangkártya drivert. De úgy, hogy rendszer hang-marad (XP kilépésekor a hang), illetve abban a játékban/programban van hang amit éppen a hibaüzenet megjelenése elõtt futtattam. Mert a gép bekapcsolása után 5-25 perc között jön a hiba üzenet.
Bios frissités illetve alaplapi driver upgrade is volt már. Nem használt.
Ha valakinek van valami ötlete kérem eressze el!
Elõre is örök hála!
Nekem van 1 P4V8X-MX alaplapom és az lenne a kérdésem, hogy az indításnál lévõ sípolást/sípolásokat nem-e lehetne kikapcsolni?
Mert van itthon 1 gép ugyan nemtudom milyen alaplappal, de abba megvan oldva, hogy gépindításál ne sípoljon.