NASCAR

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

N o N a m e
SOHA nem mennék ki az utcára egy ilyenben, bármekkora NASCAR rajongó is vagyok. Nem vagyok én reklámfelület, amiért még én fizessek! :D
cartarsak
talán most <#zavart1>

www.car-tarsak.blogspot.com

cartarsak

cartarsak
igen tudom , nem hírdetési topic...de hol máshol ha nem itt :-)

Új, ffi hímzett eredeti Chase Authentics NASCAR dzseki, bõven ár alatt : 9500 ft
Méret : XL (kék/nascar) és L (narancs/fedex team)

http://www.theoldcrab.com/187m6/nascar/nascar-jackets/chase-authentic-nascar-jackets.html

Jogi problémákra hivatkozva nem adták le tavaly az utolsó futamokat a sportklubbon.
Errõl semmi infot nem közöltek, csak a rengeteg kérdésre csak válaszolt már a sportklub nevû felhasználó a FB oldalukon, onnan tudjuk ezt. Ha jól sejtem nem teljesítette a sportklub valamilyen közvetítési szerzõdésbe foglalt feltételt.
Kérdezték szintén FB-n, mivel e-mail címük van csak válaszolni nem képesek rá, szóval kérdezték lesz e februárban nascar, amire elõször "valószínûleg nem" majd késõbbi ismételt kérdésre határozott nem érkezett.

Airbus A380
felvételrõl már nincs meg a hasngulat :( a nyelv engem se érdekel nyílván jobb a magyar de az abmoteurson is simán elnéztem franciául, úgy hogy angolul igen keveset franciául, meg semmit nem tudok.

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

Köszi. :) Erre még nem gondoltam, lehet, hogy megkeresem õket, ha lesz közvetítés.
dave9004
jol néznek ki az idei autók nagyon
Minstrel
Közben már megvolt az idei elsõ autózúzás is

http://www.youtube.com/v/KJtC214e0V4&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

http://topgearhungary.blogspot.com/

dave9004
nekem am megfelel az amerikai kommentáros letöltve. ált a hétfõk nem olyan napok ami elõtt kibírnék egy éjszakázást folyamatosan, plusz tényleg jobbszeretem az amcsi közvetítést :)
Airbus A380
mást is adnak, kimaradt :)

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

Airbus A380
Azért adnak a foci mellett is, de nyílván olyat ami széles kõrben nézett. Tudom évek óta lerágott csont, de sajna ez van, én se örülnék ha az olasz bajnoki helyett NASCAR menne. Pech, akkor a sportklub ugyanúgy belebukott mint a sport tv annó. Az indynek sztem van esélye, azt a sok , nem oválos futam miatt, úgy tudom az európai közönség is jobban befogadja.

dave9004
sajnos kétlem h a foci mellett bármit is leadjanak. többen nézik jelenkorban az olaszfocit v a franciát.
Egyedül talán az indy 500-nak lenne esélye másnak csak éjjel éjfél körül lehetséges.
Airbus A380
Egész jó, ha 2013-ba is lesz közvetítés ott sztem egyezkedhetnél a csatornával, hogy reklámoznák e, véleményem szerint, ha lehet róla magyarul is olvasni, segítene a népszerûségen. Apropó, én a tv-be nem néztem, lehet tudni arrol hogy a sportklub bevállalja e 2013-ra?

Sziasztok!

Csináltam egy NASCAR-blogot, ha érdekel, nézzétek meg, olvassátok, stb. :)

http://dontottkanyar.blog.hu/

Személyes hangvételû posztokat tervezek, nem száraz futamriportokat. Most még eléggé alap dolgokról szól, de ez csak bevezetés.

Üdv,

Atticus
Norbi1990
De van. Martinsville.
Airbus A380
Nem látom a NASCART a sportklub mûsorába ki is vették ennyi volt, vagy verseny sincs ?

Airbus A380
Elég sokaknak az a véleménye, hogy nem kell magyar tv-re amcsi sport....

robotnyk
és ki mondta, hogy nem néznek nálunk amerikai sportokat, hm?
Airbus A380
Viszont az NFL milyen érdekes millió országba megy és a világ legnézettebb bajnoksága <#ravasz1> tehát nem igaz , hogy nálunk nem eszik az amcsi sportokat. Amúgy nem mindegy hogy bukás e vagy sem, mivel már most focit adnak helyette ahogy hallom, ergó ha nekikse fogja hozni a számokat a sportklub se adja.

robotnyk
nem érdekel mikor nyomtál az indexre, ugyanilyen ostoba kérdéseket feszegettél ott is, aztán csak arra jött ki ott is a végén, hogy téged ez kurvára nem is érdekel igazából.

nem volt csúfos bukás és a vérfan nem létezõ szó, még interneten sem. egyszerûen csak annyi embert érdekelt a sport tvn anno szezon közben bekapcsolódva, mindenféle reklámozás nélkül, dilettáns kommentár mellett, és az is teljesen mindegy hogy a sportklubon bukás-e, vagy nem. a NASCAR színvonalán ez nem változtat semmit.
Airbus A380
mármint a fórumára nem a portálra.

Airbus A380
nem zavar hogy vagy 2és féléve még csak rá se nyomtam az indexre? és igen kérdezgetem mert nyilván érdekel lehet e folytatásra számítani. Nem fogod elhinni, de a CSÚFOS sport tv.s bukás után igenis érdekelt, hogy vajon a sport klubbon is csak a vérfanok nézik e (és szintén bukásra van itélve -e ) Sajnálom ha ez neked nem tetszik de annyira nem izgat <#mf1>

robotnyk
állandó jelleggel jössz ezekkel a süket kérdésekkel, hogy milyen a nézettsége a sportklubon, korábban az volt a kérdés, hogy milyen a nézettsége Európában, elõtte az, hogy milyen a nézettsége a sport tvn, hol itt, hol az indexes fórumban
Airbus A380
Egyébként nem nézem a tv-be tehát ezért kérdeztem, hogy mi a téma....

Airbus A380
? milyen köröket,? Tényeket közöltem és még csak focibzi se vagyok de ezt még én is tudom, hogy európába a foci mindenekfelett, ezért válaszoltam azt amit. És a sportklub most ad elõsször NASCAR-t ergó a kérdéseed nem helytálló!

robotnyk
muszáj neked ezeket a köröket minden évben lefutni?
Airbus A380
Ugye azt te se gondoltad, hogy EU-ba és itt fõleg magyarországon, ajol kirívó a foci népszerûsége, majd NASCART adnak foci helyet.. :) kövezzetek meg de ha csak a tv érdekeit nézzük egyetértek a szerkesztõkkel.

gviski
sajnos biztos szar, mivel jött a Foci szezon és nincs már elõ közvetítés 2-3 futam óta... :-(

Virtual SimRacing

robotnyk
nem.
Airbus A380
üdv. Milyen nézettséggel megy a Nascar a sportklubbon, nem tudjátok?

dave9004
Hamlin#
dave9004
Hsmlin idén is esélyes lesz? (nem ártana)
Minstrel
Villeneuve megint aprított Montrealban <#taps><#conf>

Airbus A380
Persze ne legyen igazam...

Airbus A380
Vajon meddig :) (csak költõi kérdés,,, nem vagyok benne biztos hogy a sportklub ehhez hozzájárult... )

gviski
köszi ;-)

Virtual SimRacing

Minstrel
tudom ott van, néztem is, de azért tv-n jobb, mint ilyen kis kula minõségben a gép elõtt :)

N o N a m e
Azta, milyen befutó volt! Láttátok?! Megérte az egész versenyt! Áhh.. nem akarok spoilerezni. Nagyon nagy volt! :D
dave9004
mindkettõre ott a streamlehetõség, focit szívesebben nézem magyarul, mint a nascart. azt inkább angolul és letöltve, mert a hétfõ az általában meloval v sulival kezdõdik:)
de ott a streamlehetõség mindenre.
Minstrel
milyen jó, hogy a sportklub valami tökömtudja milyen focicsapatok futkosását adja felvételrõl watkins glen helyett, és akkor beírják mûsorba, hogy 00.00-kor adják, élõben majd.

nagy szívás ez, hogy megtudták szerezni az olasz meg a francia focibajnokságokat, lõttek a jó kis vasárnap esti amerikai versenyeknek, persze biztos páran örülnek is

dave9004
kér. Pont amikor Keselowskival már nyeregetnek is. Dehát ha nem akkor nem :(
Airbus A380
mégse akkora biznisz?

N o N a m e
A Dodge kiszállt a NASCAR-ból. 2013-tól nem indítanak autót, sajnálom bár várható volt. Csak a Furniture Row Racing gondolkodott a Dodge-ra váltásban.
N o N a m e
Poconoban megint esik az esõ. :D
dave9004
eljutni ide is eljutnak, de csak neten (motmár picit tv-n is.)
persze kevesebb az ember aki be is fogadja :)
N o N a m e
eljutnak, mert a SPEED élõben adja a futamokat és nézettsége is van úgy tudom.
Airbus A380
Miért neb jutnának el hírek az EU-ba, nem kínába élünk :D Amcsik 2 F1-es futamot akarnak, gondolom az F1 hírei viszont eljutnak oda ?