NASCAR

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dietrich
LOL

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Jeff Gordon
Hehe, azt el is hiszem.

Én most egy képet hoztam:

Jimmie Johnson & Danica Patrick - ESPY Awards, July 13

The only speedometer is in your head.

N o N a m e
Az éjjel azt álmodtam, hogy Indianapolisban voltam a Brickyard 400-on, és pont a rajt-cél vonalnál ültem a legalsó sorban... rohadt jó érzés volt 😄
Dietrich
Én már nem is mondok ilyet...2006-ban alap tétel volt (direkt kérték, hogy csak mélbe vagy privibe adják tovább a címet az FBI balhé után) és ha kitudták nyomozni kiosztotta meg a linket nyílt fórumon vagy rakta ki a fájlok neveit bannolták.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

gordon 24
Hátõõ jahh😄D Sorry, csak segíteni akartam...

Downhill!!

bardocz
Azt hiszem a szabályzatban is benne volt, hogy nem szabad semmilyen fórumon említeni, szerintem jó lenne ezt is törölni inkább. Akinek volt accountja földalattira, annak lesz ide is, mert küldtek neki mailt.
Norbi1990
De azt azért tudjátok, hogy azért vándorolnak mindig mert sokan ilyen fórumokon publikálják az oldalt és így a hatóságok simán felszámolhatják az egész bagázst aki csinálja az oldal.
gordon 24
Az az is marad! Csináltak egy új oldalt..

Nekem ezt küldték mailba.. (elvileg a régi acc-oddal beenged)

Hello,

Fellow members,

As you have noticed, Racing Underground has been offline for two weeks. After a very long (and heated) dialogue with all the team members, we decided to go our own seperate ways. We are very sad to see some of the main figures involved with the site leaving us, but we respect their decisions.

But there also is some good news. The remaining team members decided to re-launch the site under a new name, and we are all good to go! You will find the same excellent service as you have come to known from us, so rejoin our community right now.

Racing Underground will now be known as Racing For Me and you can find us right here: http://www.racingfor.me
To make sure that the switch will be as safe as possible, we have reset everyone's password. You can renew it using our 'Reset your Racing For Me password' option. We hope to welcome you soon to our new cosy corner on the internet, now known as Racing For Me.

The RFM team.

Downhill!!

dave9004
... RU még mindig offline
Dietrich
Egyes pletyók szerint Andretti csapatot indít jövõre a NASCAR Sprint Cupban.
Az AR1 úgy tudja, hogy Ford motorokat fognak használni és a Roush csapattal fognak együttmûködni.
Miller szerint Andretti nem azért csinál csapatot, hogy Danicának megágyazza a helyet... na persze. 😊

gviski
Azt se bánnám ha indén vinné a bajnoki címet :-)

Virtual SimRacing

Jeff Gordon
Így van-így van, nekem is kellemes meglepetés volt, lehetne még pár ilyen <#taps>

MrSpock
Tegnapi futam után végre ismét öröm😊 Utolsó 50 kört el is csíptem..és szerencsére nagyon nem kellett izgulni😊

Go Jeff Go!!!!

Dietrich
Eurosporton tart már a LeMans24h láz..ma este 19:30-kor kezdõdõ mûsorban Michael Waltrip lesz a vendég.

bardocz
Köszi!
Norbi1990
gviski

Virtual SimRacing

gviski
aha, valaki tudd adni meghívót?

Virtual SimRacing

dave9004
RU-ról 😊
gviski
ti honnan töltitek le a Truck futamokat, mert piranha-n nincs, és a Racing Underground-ra meg nincs accom :-(

Virtual SimRacing

N o N a m e
yeah! 😊
Norbi1990
És megy is 😄
Entry List Charlotte-ra
dave9004
viszont nelsinho egyre jobb 😊
dave9004
yep, bár nso-n írták, hogy szerinte sokat szívott.
szerintem rendben volt. két fal az nem gáz, és jól tolta a versenyt.
szerencsére sok sárgával, tehát élesben nyomathatta végig
N o N a m e
Most néztem meg a Kimi 200-at, szépen ment! Ez a neki való 😛
dave9004
<#eljen>
gviski

Virtual SimRacing

N o N a m e
Remélem jövõre már a Nationwideban fut teljes szezont, aztán meg sem áll a Sprintig! 😊
Minstrel

http://topgearhungary.blogspot.com/

gviski
Kimi elég ügyesen megy, a bekvalizással nem lesznek gondok ;-)

Virtual SimRacing

dave9004
én is fent vok a hátsó lökös felett
N o N a m e
TomSolberg
ezekbe miért az elavult nyomórudas motorokat teszik?

dave9004
wow küldök majd én is
N o N a m e
Én Kahne autójának a csomagtartójának a bal szélén vagyok teljesen 😊
Emailben visszaküldtek egy kódot, azzal tudod majd megnézni, hogy hol a kép. De várni kell pár napot. 😊
Jeff Gordon
Beküldöm a Monarchia címeres zászlóját, hátha ráteszik<#smile><#smile>

dave9004
kell a balhé...
multkor newman-montoya, most meg õk
ez kezd ilyen keselowski-edwards szintû finomság lenni
gviski

Virtual SimRacing

dave9004
wá úgy érzem minnyá megnézem a sprint versenyt 😊)))))))
gviski
18-ast már annyira utálom hogy szeretem :-) Egy idióta volt tegnap is 😄

Virtual SimRacing

dave9004
nekem is jobban tetszett, hogy egyben megy 30-35 autó...
Fura, hogy annyira visszavették a sprint autókat, hogy a NNS gyorsabban mentek...
Izgibb volt az nns, mivel ugye ott nem olyan könnyû összeállni mint a sprint cupban.
Idén viszont ez az új stílus, meg kitudja mi miatt, de short/flat pályák jönnek nagyon, talán ugye itt jön ki a tudás? Vagy csak short/flat rajongó leszek? 😊
gviski
hát vegyes érzelmek, sokkal jobban nézett ki amikor egyben volt a mezõny, de ami most van azzal meg sokkal izgalmasabb, ki kivel megy, és mikor :-)

Virtual SimRacing

dave9004
Boldogat!

Richmondban nem nyer, bár.....
Viszont azt szeretném kérdezni, hogy kinek hogy jön be a superspeedwyeken ez az új versenyzés?
Jeff Gordon
köszi szépen

N o N a m e
Boldogat! 😊
Jeff Gordon
Kösz szépen

gordon 24
Hát akkor Istenke éltesse sokáig!!😄

Downhill!!

Jeff Gordon