Tetoválás, testmódosítás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pred
- ha végigsimítom a mintát, én vagy a csajom, vagy a másik csajom, akkor érezni a dombornyomott mintát, olyan mint egy 3d térkép, érzed a mélységeket és a domborulatokat.
Úgy emlékszem elég vastag tûvel lett csinálva, talán emiatt, ami szalonban készült az már teljesen homogén a bõrömmel és nem érzõdik domborulat sem semmi más.
Beleolvadt a környezetbe.
fu, most jut eszembe hogy ki lehetne fejleszteni egy olyan tintát ami színváltó, és így akár láthatatlan lehetne az ember, persze aki tetoválva van.
szóval ha "mostani" a tetkó, nem hiszem, hogy gond lenne vele :)
De. Mivel a tetoválás egy seb, ki lehet indulni a korábbi sebgyógyulásokból (de ne a roncsolt, anyaghiányos sebeket vedd alapul), van akinek hajlama van a keloidos sebgyógyulásra.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
I understand now. Even if i must take the devil\'s fruit, I must gain power. I\'am an avenger...
egyik ismerõsömnek van a karján egy mauri minta, csak hát a "varrás" rendesen látszik érzõdik, itt arra gondolok h a minta kidomborodik a bõrén, ez mennyire normális?
I understand now. Even if i must take the devil\'s fruit, I must gain power. I\'am an avenger...

mit tetováltattál magadra? :)
apropó. ha már az elsõ, nekem most jön szerdán a 2. :)
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Szerkesztõket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.
http://thenamelessphoto.com/
A motorom márkája.
Miért szerzõi jogdíjak miatt? :D
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Az ötlet jó, viszont, ha az az R betû valami márkajelzés, akkor azt szerintem inkább ne.
Szerencsére csak a tenyerem kellett varrni de 160 métert csúsztam szalagkorláttól 1 méterre szóval az õrangyalom velem volt, ezért a glória és a szárny.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Új tetkóm terve!
Még nincs teljesen kész.
Azt mondta a mûvész hogy még finomít rajta és még lesz az órának angyal szárnya is alá pedig Second Birthday felirat kerül.
Vélemények?
Februárban mennék egy Teljes balkarost csináltatni, ahhoz kellene némi Forrásanyag, van nekem is régrõl, de gondoltam megkérdem hátha van vkinek frissebb alapanyag.
Kösze.
Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Szükségem lenne még néhány kitöltött kérdõívre a tetoválásokról és piercingekrõl szóló egyetemi kutatásomhoz.
Aki még esetleg nem töltött és segítene nekem, ezen a linken megteheti (kb. 8-10 perc) - s elõre is nagyon köszönöm!
https://qtrial.qualtrics.com/SE/?SID=SV_9BuotA57ETwiAOE
Aki már kitöltötte, annak pedig ezúton is hálás köszönet érte!
Szép napot mindenkinek!
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"