Tour De France 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ekkora idõt menni....ilyen átlaggal...
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Go Lanci! :D
Másrészt viszont boldog vagyok mert legalább Klödi-nek összejött és a Csapatversenyt is a T-mobile nyerte.
Esteleg holnap még Ete-nek összejöhet a zöld bár ahhoz nyerni kellen úgyhogy a többiek még a közelbe se legyenek.
Jövõre Laci is a T-mobile szineiben fog versenyezni remélem indítják majd a tour-on, és azt is remélem, hogy Lance nyugdíjba vonul, bár ez még igen csak kérdéses.
Félre értetted a poént, ezek szerint tényleg kevés a 27 év, jól sejtetted.
Mi is volt az én okosságom? Én két dolgot állítottam:
1. Armsrtong nyer.
2. Ullrich veszít.
+1. (Ullrich visszataszító ember.)
Nem ez történik? Te mást nézel ezek szerint, vagy félre olvastál valamit?
Én ugyanazt nem ígérhetem, amit te állítassz.
Hajrá Ulle!
Mai 19. Etap:
Az idõjárás:

Tehát Simeoni tanuskodott dr. Ferrari ( LA orvosa ) ellen és LA kétségbe vonta Simeoni szavahihetõségét ezért Simeoni beperelte Lance-t.
Amikor utólérték a szökevényeket Lance közölte, hogy csak akkor marad hátra, ha Simeoni is.
Lance beáll vezetni a szökevényeknek :)
Végül eléri a célját és mindketten visszamaradnak.
???
Ezt szeretném nagyon tudni, hogy mit társalognak, mert számomra itt vm. nagyon nem világos.
Amit viszont tény, hogy Mercado ügyesen lehajrázta Acosta-t.
Simeoni üldöz Lance szerel.
Graham Watson ezt írta:"Armstrong shouts at Simeoni to give up his chase...but they close in on the escapers anyway" Szóval továbbra sem értem miért nem szabadot elmennie Simeoninak.
Ha a 27 év nagyon fiatalnak számít, akkor az vagyok.
Poén alatt nyilván arra gondolsz, hogy leírtad, hogy mindenki magából indul ki, majd tettél utána egy köcsögöt, nyilván azért, mert magadból indultál ki... Ez így tényleg poén, jót mulattam rajta. ;)
Ami a topic szétoffolását illeti, nyilván úgy képzeled, hogy majd te beírod az okosságaidat, mi meg csendben hallgatunk...
De tudod mit? Legyen. Írjál még ilyen bölcs hozzászólásokat, ideologizáld nyugodtan, hogy a "vörösképû lúzer" kifejezés nem sértés
, és nem off, mi többiek meg majd nagy kerek szemekkel hallgatjuk a bölcs Ramorét, minden titkok tudóját. :) A továbbiakban a hozzászólásaidat nem kommentálom. Ez tekintheted ígéretnek.
on
Tiszta röhej :DDD
Go Lanci :DDD
bocs, abbahagytam végleg...de az ilyen droidok kiakasztanak... megyek iszom egy hideg sört...
on
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Nagyon fiatal lehetsz, ha nem érted a poént. Most tegyek smiley-t vagy ne?
HAJRÁ ARMSTRONG! HAJRÁ SCHUMI! :)
u.i.: CyM 4 rajongóknak üzenem hogy az eredeti cd mellé eredeti cd kód is jár ami ma lesz meg :))
Ha te egy szerencsétlen rokkantat látsz az utcán, akkor is ráakasztasz valami jelzõt, mondjuk hogy "féllábú", vagy "nyomorék", vagy "koszos dög"? Szánalmas figura, aki az elõítéleteit így takargatja és még meg is magyarázza.
Ha nem szereted a németeket, vagy a német nemzetet, a te dolgod. De ne aggass jelzõket az emberekre, mert a való életben ebbõl még rengeteg bajod lehet.
E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC
HAJRÁ ARMSTRONG! HAJRÁ SCHUMI! :)
leírtam én is amit le akartam írni, de nem mentünk semmire.
hagyjuk az egészet....és tényleg legyen a bringázásé a fõszerep.
On:
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
"Sose vitatkozz idiótákkal!
Lesüllyedsz a szintjükre, és legyõznek a rutinjukkal!"
szerintem meg le lehetne már szakadnod a fellegekbõl, és belebámulnod, hogy miket is vésel itt.
nem jön le még mindig, hogy ha cimbim anyja ronda és kövér, akkor ha cimbim elõtt lerondázom, és lekövérezem, akkor azzal nincs elintézve, hogy szólásszabadság van.
megbántottad, és ebben te vagy a hunyó. passz.
a pici rajongói agyammal nekem ezt fel sikerült fognom sok-sok évvel ezelõtt.
szólásszabadság van, és visszanyúlva Rossi-Biaggi esethez, lehetett mondani ezt meg azt médiákban, és sikerült is annyira elmérgesíteni a helyzetet, hogy Olaszországban ütötte-verte egymást a két rajongói tábor, meg a két versenyzõ is.
- az hogy te becsmérled Amstrong ellenfelét, azzal nem mellesleg lebecsülöd a teljesítményét.
de nem is érdemes ennél tovább menni...becsmérelted, és kész.
gyárthatsz itt ideologiákat, és érezheted gyõztesnek magad,
pedig csak becsmérelted, pedig megbántottad, és csak azért nem vitatkoznak veled, mert híjján vagy a belátásnak, és így fárasztó....de mostmár nagyon....az nem vita hogy fülbefogva kántálod az igazad.
Mondok egy példát, tegyük fel én Sumák szurkoló vagyok, nyer, vagy veszít, jó kritikát kap, vagy rosszat, fikázzák, vagy nem, attól még én nem fogok primitív módon nekiugrani aki ilyeneket mer leírni róla. Miért? Mert szólásszabadság van.
Kurvára lényegtelen, hogy te Ullrichot milyen versenyzõnek tartod, kurvára lényegtelen, ha azt írod, hogy gyengébb mint Armstrong, mert ez a véleményed, és ez rendben van, írd le nyugodtan, hisz "szólásszabadság van".
De az kurvára nincs rendben, ha képtelen vagy felfogni, hogy a "vörösképûzésed" sértõ Ullrichra és a rajongóira nézve, sõt, engem is zavar, pedig átkozottul nem vagyok Ullrich drukker!!
Ilyen szövegnek nincs helye egy sporttal kapcsolatos topicban, mert ez nem kritika, hanem szemétkedés!!!
Ami a smiley-t illeti, te mondtad már valaha valamelyik beszélgetõpartnerednek, haverodnak tréfásan, hogy "menj már, te marha"? Mert én már igen, sõt még a barátnõmnek is mondtam már - ugyanígy- azt, hogy "te lüke", és láss csodát, nem kapta fel a vizet. Azt nehéz lenne tréfásan mondani, hogy "ba**d meg anyád te b**i k****g...", ugyanígy smileynak sem lenne sok értelme egy ilyen beszólás után.
Anélkül, hogy szándékomban állna megbántani, azért megjegyzem, hogy a folytonos mentegetõzés (Én végig azzal foglalkoztam, a versenyzõket kritizáltam, Én lennék a rossz?, Én közületek senkit sem sértegettem, semmilyen valótlanságot nem állítottam, stb) szintén beteges jellemre vallana, de elég nagy marhaság lenne néhány fórumos hozzászólás alapján eldönteni, hogy valaki normális, vagy orvosi eset.
Már megint nem bírtam a szájmenésemmel, jó hosszú hozzászólás lett belõle. :) (Én is beteges jellem vagyok) ;)
Mindenesetre javaslom, hogy ha legközelebb valaki valami tiszteletlent akar írni Ullrichról, akkor inkább vegyen egy mély levegõt, és írja azt hogy Hajrá Armstrong!! Természetesen vice versa értem a dolgot. :)
donpedro
Amennyiben tegyük fel szídnám az egyik rokonodat és mögé beraknék egy smile jelet, akkor ahogy te írtad? "nyugi haver, csak viccelek, ne vedd komolyan" nem is vennéd komolyan? Szánalmas dolog egy olcsó smile jel mögé bújni.
Értsd meg, hogy aki nem tudja elviselni egy kedvencének a sikertelenségét illetve a kritikáját és azt csak személyeskedve tudja/próbálja megvédeni, az igenis beteges jellemre vall. Egy biztos, semmiképpen sem egészséges szurkolói viselkedés.