Tour De France 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ullrich
Ez volt a hegyi idõfutamon is, de ez a 1'01" vhogy állandósult Jan és Lance között ugyanis a hegyi idõfutamot is enyivel nyerte Lance, és tavaly is az összetettet is 1'01"-el nyerte meg.

Ramore
T-mobilos lesz/lehet Bodrogi?
b-type
ez mostani egy döbbenetes erõdemonstráció volt..pff, hihetetlen.
ekkora idõt menni....ilyen átlaggal...

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Lanci nagy valószínûséggel nem fog visszavonulni és ha jövõre is így felkészül akkor szerintem tényleg egy megdönthetetlen rekordot fog dönteni.
Go Lanci! :D
Lacinak ez a T-Mobile-os szerzõdés nem hangzik rosszul, meglátjuk mi lesz belõle. Most azonban az a lényeg, hogy az olimpián jól menjen, amiben persze sokat segíthet, ha tudja, hogy nyugodtan készülhet, és nem kell a csapatkeresgéléssel vacakolnia.

ullrich
Kicsit szomorú vagyok, hogy nem jött össze a dobogós hely Jan-nak, de sztem ez az idõfutam volt az ami fedte a valóságot, tehát: Lance,Ulle,Klödi,Basso sorrend sztem reális lenne. Sajna a pireneusokban Jan otthagyott 5 percet ami most nagyon kellett volna ha az nincs akkor megvan a dobogó.

Másrészt viszont boldog vagyok mert legalább Klödi-nek összejött és a Csapatversenyt is a T-mobile nyerte.
Esteleg holnap még Ete-nek összejöhet a zöld bár ahhoz nyerni kellen úgyhogy a többiek még a közelbe se legyenek.

Jövõre Laci is a T-mobile szineiben fog versenyezni remélem indítják majd a tour-on, és azt is remélem, hogy Lance nyugdíjba vonul, bár ez még igen csak kérdéses.

Detto, sztem is sportszerûtlen volt.

ullrich
Csak ne essen amikor Ulle megy!

HAJRÁ JAN!

ullrich
Totál egyetértek Knézy Jenõ véleményével sztem ezt a vitát ami Lance és Simeoni között van nem az országúton hanem a tárgyalóteremben kellett volna eldönteni. Sztem ez így sportszerûtlen volt, Simeoni 144. az összetettben.

Ramore
Látom befejezted az offtopikolást, de azért mindíg a tiéd az utolsó bölcsesség.

Félre értetted a poént, ezek szerint tényleg kevés a 27 év, jól sejtetted.
Mi is volt az én okosságom? Én két dolgot állítottam:
1. Armsrtong nyer.
2. Ullrich veszít.
+1. (Ullrich visszataszító ember.)

Nem ez történik? Te mást nézel ezek szerint, vagy félre olvastál valamit?

Én ugyanazt nem ígérhetem, amit te állítassz.
Ramore
Ki személyeskedik már megint?
ullrich
Lényeg, hogy ma Ulle-nek és Klödi-nek nagyon kell menni, reményeim szerintem a dobogóra két T-mobile-os is felkerül.
Hajrá Ulle!

Mai 19. Etap:

Az idõjárás:

ullrich
Örömmel közlöm, hogy kiderült az igazság! :)

Tehát Simeoni tanuskodott dr. Ferrari ( LA orvosa ) ellen és LA kétségbe vonta Simeoni szavahihetõségét ezért Simeoni beperelte Lance-t.
Amikor utólérték a szökevényeket Lance közölte, hogy csak akkor marad hátra, ha Simeoni is.

ullrich

Lance beáll vezetni a szökevényeknek :)

Végül eléri a célját és mindketten visszamaradnak.
???

Ezt szeretném nagyon tudni, hogy mit társalognak, mert számomra itt vm. nagyon nem világos.

Amit viszont tény, hogy Mercado ügyesen lehajrázta Acosta-t.

ullrich

Simeoni üldöz Lance szerel.

Graham Watson ezt írta:"Armstrong shouts at Simeoni to give up his chase...but they close in on the escapers anyway" Szóval továbbra sem értem miért nem szabadot elmennie Simeoninak.

ullrich
Érdekes volt a mai szakasz, azt nagyon nem értem miért kellett Lance-nek elmenni Simeonival, azt nyilatkozta, hogy a Peloton érdekét védte, Simeoni 114. az összetettben. Ugyanakkor Sébastien Joly is úgy nyilatkozott, hogy:" megkérték Simeonit, hogy ne vegyen részt a szökésben és Lance rendes volt és õ is visszamaradt." Úgyhogy vm.t nagyon nem tudok Simeoniról :)

off:

Ha a 27 év nagyon fiatalnak számít, akkor az vagyok.

Poén alatt nyilván arra gondolsz, hogy leírtad, hogy mindenki magából indul ki, majd tettél utána egy köcsögöt, nyilván azért, mert magadból indultál ki... Ez így tényleg poén, jót mulattam rajta. ;)

Ami a topic szétoffolását illeti, nyilván úgy képzeled, hogy majd te beírod az okosságaidat, mi meg csendben hallgatunk...

De tudod mit? Legyen. Írjál még ilyen bölcs hozzászólásokat, ideologizáld nyugodtan, hogy a "vörösképû lúzer" kifejezés nem sértés, és nem off, mi többiek meg majd nagy kerek szemekkel hallgatjuk a bölcs Ramorét, minden titkok tudóját. :) A továbbiakban a hozzászólásaidat nem kommentálom. Ez tekintheted ígéretnek.

on

Armstrong szökésben van :DDDDD
Tiszta röhej :DDD
Go Lanci :DDD
JuanG
off
bocs, abbahagytam végleg...de az ilyen droidok kiakasztanak... megyek iszom egy hideg sört...
on

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JuanG
akkor azért ilyen nagy a pofád, végülis csak ezek a dolgok számítanak, nem igaz?

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Ramore
Okés!!!
Ramore
Izlés kérdése, a barátnõm nem panaszkodott még rám, a vállalkozásom pedig több éve nyereségesen fut.
jó maradjunk abban hogy mindenki magából indul ki. Most legyen szólásszabadság :)))
Ramore
Felõlem szétoffolhatjuk a topikot.

Nagyon fiatal lehetsz, ha nem érted a poént. Most tegyek smiley-t vagy ne?
zárjuk le a vitát mindenki vegyen egy nagy lélegzetet és mondja hogy:
HAJRÁ ARMSTRONG! HAJRÁ SCHUMI! :)

u.i.: CyM 4 rajongóknak üzenem hogy az eredeti cd mellé eredeti cd kód is jár ami ma lesz meg :))
JuanG
akkor te ronda vagy és lúzer?

Most ki bújik smiley mögé? Nem mered kiírni, hová lett a szólásszabadság? Szánalmas...

Ramore
Mindenki magából indul ki

Ramore
Miért ne szeretném a németeket? Nem vagyok én egy szívtelen ember, de függetlenül Ullrich vörös is és lúzer is. Semmilyen valótlanságot nem állítottam. Ki fog kapni? Igen. Vörös? Igen.
Panther
Ne légy más okosabb mindenkinél, rendben? Olvastam a topikot, értek is némileg a kerékpárhoz és a srácot is ismerem, akivel vitatkozol. Semmi elfogultság nincs benne állíthatom.

Ha te egy szerencsétlen rokkantat látsz az utcán, akkor is ráakasztasz valami jelzõt, mondjuk hogy "féllábú", vagy "nyomorék", vagy "koszos dög"? Szánalmas figura, aki az elõítéleteit így takargatja és még meg is magyarázza.
Ha nem szereted a németeket, vagy a német nemzetet, a te dolgod. De ne aggass jelzõket az emberekre, mert a való életben ebbõl még rengeteg bajod lehet.

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

Na jó, én is befejeztem, viszont azt leszûrtem az indoklásodból, hogy ullrich nem állított semmi valótlant, te tényleg sügér (gy.k. ostoba - nyilvánvaló dolgokat felfogni képtelen ember) vagy, és ezt csak azért mondhatom, mert szólásszabadság van, ez pedig a véleményem... Sõt, én még smiley-t sem teszek mögé.

Ramore
Nem mentünk semmire? Kellett volna? Te egy elfogult rajongó vagy én pedig egy átlagos tour-t nézõ ember.
Ramore
Az is egy megoldás, ha szétoffolod a topikot a személyeskedõ bölcsességeiddel.
Nem azt mondtam hogy Basso megnyeri de szerintem azért Rogersel még lehet számolni és én akkoris szorítok Lancinek. :)
ullrich
Sztem ebbõl a mezõnybõl csak Lanci megy jobb ITT-t Ulle-nél lásd hegyi idõfutam.

Basso lehet nem tud de nézd meg tavaly Heras példáját a Vueltán aki az ITT-n úgy ment mintha az élete múlótt volna rajta és azzal hogy ott önmagához képest jó idõt tudott menni megnyerte a Vueltát. Mondjuk Basso ezesetben valószínû nem a Tour gyõzelemért hanem a második helyért fog menni :)
ullrich
Sztem Lanci lesz a második és Ulle megnyeri mint ahogy tavaly. Sztem Lanci egyébként sem fogja túlzásba vinni az ITT-t mert tudja õ is, hogy van 8 perc elõnye Ulle-vel szemben, Basso és Klöden pedig nem tud akkorát menni sztem ITT-n.

hát remélem Armi jövõre is indul és ugyanígy felkészül mert jövõre valószínû Basso már a USP színeiben fog tündökölni :)
ricsi1
se ulrich,és senki se nyer semmit amíg van armstong(vmelyik kommentátor is mondta)

amúgy sztem Ullrich nem fogja megnyerni az idõfutamoöt mert van még néhány idõfutammenõ és én még bízok Lanciben :)
na akkor veszek egy mély levegõt és:
HAJRÁ ARMSTRONG! HAJRÁ SCHUMI! :)
b-type
figy..kissé elment már az egész balra, úgy hogy én maradnék is ennél a témánál, hogy ki nyeri a Tour-t.
leírtam én is amit le akartam írni, de nem mentünk semmire.
hagyjuk az egészet....és tényleg legyen a bringázásé a fõszerep.
On:

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

JuanG
hogy petesilver-t idézzem:

"Sose vitatkozz idiótákkal!
Lesüllyedsz a szintjükre, és legyõznek a rutinjukkal!"

Ramore
Ki nyeri az idei tour-t ismét? Ki fogja elveszteni az idei tour-t ismét? Ehhez nem kell befognom a fülemet, ezek a tények.
b-type
ki volt itt a primitív?????
szerintem meg le lehetne már szakadnod a fellegekbõl, és belebámulnod, hogy miket is vésel itt.
nem jön le még mindig, hogy ha cimbim anyja ronda és kövér, akkor ha cimbim elõtt lerondázom, és lekövérezem, akkor azzal nincs elintézve, hogy szólásszabadság van.
megbántottad, és ebben te vagy a hunyó. passz.
a pici rajongói agyammal nekem ezt fel sikerült fognom sok-sok évvel ezelõtt.
szólásszabadság van, és visszanyúlva Rossi-Biaggi esethez, lehetett mondani ezt meg azt médiákban, és sikerült is annyira elmérgesíteni a helyzetet, hogy Olaszországban ütötte-verte egymást a két rajongói tábor, meg a két versenyzõ is.
- az hogy te becsmérled Amstrong ellenfelét, azzal nem mellesleg lebecsülöd a teljesítményét.
de nem is érdemes ennél tovább menni...becsmérelted, és kész.
gyárthatsz itt ideologiákat, és érezheted gyõztesnek magad,
pedig csak becsmérelted, pedig megbántottad, és csak azért nem vitatkoznak veled, mert híjján vagy a belátásnak, és így fárasztó....de mostmár nagyon....az nem vita hogy fülbefogva kántálod az igazad.

Ramore
Azt hiszem nem értünk egyet semmiben sem. Ullrich ronda ember és vörös, ez tagadhatatlan. Vesztesnek pedig vesztes, tehát lúzer. Valakinek ez a tény nem tetszik az ne olvassa el, de legalább a pici rajongó agyában fogadja el és ne személyeskedjen smile jelek mögé bújva.

Mondok egy példát, tegyük fel én Sumák szurkoló vagyok, nyer, vagy veszít, jó kritikát kap, vagy rosszat, fikázzák, vagy nem, attól még én nem fogok primitív módon nekiugrani aki ilyeneket mer leírni róla. Miért? Mert szólásszabadság van.
Ramore miért nem érted már meg, hogy az egész onnan indult, hogy te elkezdted "kövér vörösképûnek", "vörös rémnek", "lúzernek", stb. nevezni azt a versenyzõt, akit itt sokan szeretnek és tisztelnek.

Kurvára lényegtelen, hogy te Ullrichot milyen versenyzõnek tartod, kurvára lényegtelen, ha azt írod, hogy gyengébb mint Armstrong, mert ez a véleményed, és ez rendben van, írd le nyugodtan, hisz "szólásszabadság van".

De az kurvára nincs rendben, ha képtelen vagy felfogni, hogy a "vörösképûzésed" sértõ Ullrichra és a rajongóira nézve, sõt, engem is zavar, pedig átkozottul nem vagyok Ullrich drukker!!

Ilyen szövegnek nincs helye egy sporttal kapcsolatos topicban, mert ez nem kritika, hanem szemétkedés!!!

Ami a smiley-t illeti, te mondtad már valaha valamelyik beszélgetõpartnerednek, haverodnak tréfásan, hogy "menj már, te marha"? Mert én már igen, sõt még a barátnõmnek is mondtam már - ugyanígy- azt, hogy "te lüke", és láss csodát, nem kapta fel a vizet. Azt nehéz lenne tréfásan mondani, hogy "ba**d meg anyád te b**i k****g...", ugyanígy smileynak sem lenne sok értelme egy ilyen beszólás után.

Anélkül, hogy szándékomban állna megbántani, azért megjegyzem, hogy a folytonos mentegetõzés (Én végig azzal foglalkoztam, a versenyzõket kritizáltam, Én lennék a rossz?, Én közületek senkit sem sértegettem, semmilyen valótlanságot nem állítottam, stb) szintén beteges jellemre vallana, de elég nagy marhaság lenne néhány fórumos hozzászólás alapján eldönteni, hogy valaki normális, vagy orvosi eset.

Már megint nem bírtam a szájmenésemmel, jó hosszú hozzászólás lett belõle. :) (Én is beteges jellem vagyok) ;)

Mindenesetre javaslom, hogy ha legközelebb valaki valami tiszteletlent akar írni Ullrichról, akkor inkább vegyen egy mély levegõt, és írja azt hogy Hajrá Armstrong!! Természetesen vice versa értem a dolgot. :)

ullrich
Remélem holnap Ete odateszi magát és megnyeri a szakaszt. 13 pontra van Mc Ewentõl, sztem még meg lehet a zöld trikó Ete-nek.

Ramore
Én végig azzal foglalkoztam, a versenyzõket kritizáltam stb..

donpedro

Amennyiben tegyük fel szídnám az egyik rokonodat és mögé beraknék egy smile jelet, akkor ahogy te írtad? "nyugi haver, csak viccelek, ne vedd komolyan" nem is vennéd komolyan? Szánalmas dolog egy olcsó smile jel mögé bújni.

Értsd meg, hogy aki nem tudja elviselni egy kedvencének a sikertelenségét illetve a kritikáját és azt csak személyeskedve tudja/próbálja megvédeni, az igenis beteges jellemre vall. Egy biztos, semmiképpen sem egészséges szurkolói viselkedés.
ullrich
Holnap 18. Etap: