Tour De France 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem fordítva gondoltad?:-))
Nemértem honnan vették azt hogy Lance nembirja a meleget,én úgyemléxem,egyszer még õ mondta pár éve,hopgy neki mindegy,mert texasban jóval melegebb szokott lenni.
Én úgynéztem,hogy az elmúlt idõben,inkább Ullrich szenvedett a hõségtõl,bár léehet nemjól láttam.
Ma nagyonfog Lance nyerni úgyérzem,mert ezt az idõfutamot várta leginkább,itt tényleg meglehet mutatni egyedül mire megy az emelkedõvel.
Go Lance!
Nemértem honnan vették azt hogy Lance nembirja a meleget,én úgyemléxem,egyszer még õ mondta pár éve,hopgy neki mindegy,mert texasban jóval melegebb szokott lenni.
Én úgynéztem,hogy az elmúlt idõben,inkább Ullrich szenvedett a hõségtõl,bár léehet nemjól láttam.
Ma nagyonfog Lance nyerni úgyérzem,mert ezt az idõfutamot várta leginkább,itt tényleg meglehet mutatni egyedül mire megy az emelkedõvel.
Go Lance!
Go Jeff Go!!!!
Jó lenne ha Armstrong visszavonulna a végén,és jövöre megnyerné Ulle a Tourt,szép lenne,mindegy addig még lesz egy olimpiai Arany is
Én is Biagginak szurkolok,azért a multkori gyözelem jól jött,még van esély megnyerni a vb-t,de ez off
Mai tippjeim:Armstrong,Ullrich+30",Basso+45"
Csakhogy ne húzzatok le,de gondolom így is lefogtok mert túl kevés elönyt adtam Arminak
Mai tippjeim:Armstrong,Ullrich+30",Basso+45"
Csakhogy ne húzzatok le,de gondolom így is lefogtok mert túl kevés elönyt adtam Arminak
Sztem ez hülyeség, hogy nem akar gyõzni. Van hogy nem megy, de ha a formában van akkor minden megtesz a gyõzelemért, lásd tegnap.
Én 7 éve vagyok Ulle drukker, és hát azóta nem mindig volt a topon, de hihetetlen kitartása van és ez nagyon tetszik.
Az persze nem esik jól, meg nem is látom értelmét, hogy a másik versenyzõt szidjuk, sztem aki itt végig tud menni azokat csak dícsérni lehet. Jelen pillanatban Lance számomra ellenfél, de nem ellenség és elismerem a teljesítményét.
Az persze nem esik jól, meg nem is látom értelmét, hogy a másik versenyzõt szidjuk, sztem aki itt végig tud menni azokat csak dícsérni lehet. Jelen pillanatban Lance számomra ellenfél, de nem ellenség és elismerem a teljesítményét.
én pl Capirossinak drukkolok és hát nekem pl elég szar érzés látni hogy mit szenved, de én csak azt mondom hogy Ullrich akár hogy nézzük esélye sincs és ez még a legszebb álmában se fog Armstrongnak 1-2 percet adni mert úgy érzem Ullrich nem akar eléggé gyõzni vagy nincs benne motiváció de ezt már egyszer elmondtam.
félreértesz, nem téged védelek, a szurkolói mentalitást magyarázom. mert nekem voltak negatív tapasztalataim, akár kint a versenyen, akár itthon, ha felveszem a fan club-os polómat. :(
és ezt, vagy az ide vezetõ bármit nagyon nem szeretem.
és ezt, vagy az ide vezetõ bármit nagyon nem szeretem.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
persze, de nem is a szurkoló hozza a teljesítményt, õ szurkol, akkor is ha a kedvencének éppen nem megy.
akkor is ha régóta nem megy..én mint évtizedes MotoGp-s Max Biaggi szurkoló mondom ezt, ahol tapasztalom milyen ha akár pszihésen, akár technikailag nincs nyerõ formában a versenyzõm....de képtelen vagyok mást tenni mint drukkolni neki, és bízni.
a szurkolást az ember nem váltogatja az eredmények, vagy eredménytelenségek tükrében. sztem.
vmint ha a kedvencem nyerõ, attól én még nem leszek az, és ha éppen veszít akkor vesztes sem.
minden faszi szétszakad ezen a körversenyen, amit meg mondanak elõtte azt mondaniuk kell(üzlet)....persze hogy ígérnek, próbálj meg öszinte lenni :)
amúgy lehet hogy a körítésben van a hiba, nem bizt. hogy a versenyzõben.
akkor is ha régóta nem megy..én mint évtizedes MotoGp-s Max Biaggi szurkoló mondom ezt, ahol tapasztalom milyen ha akár pszihésen, akár technikailag nincs nyerõ formában a versenyzõm....de képtelen vagyok mást tenni mint drukkolni neki, és bízni.
a szurkolást az ember nem váltogatja az eredmények, vagy eredménytelenségek tükrében. sztem.
vmint ha a kedvencem nyerõ, attól én még nem leszek az, és ha éppen veszít akkor vesztes sem.
minden faszi szétszakad ezen a körversenyen, amit meg mondanak elõtte azt mondaniuk kell(üzlet)....persze hogy ígérnek, próbálj meg öszinte lenni :)
amúgy lehet hogy a körítésben van a hiba, nem bizt. hogy a versenyzõben.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
nem kell minket megvédeni,leperegnek az ilyen dumák,remélem Armi ma végre gondban lesz és kap 1-2 percet Ullétól
Milyen idõ várható?remélem kánikula
Milyen idõ várható?remélem kánikula
én pl nem bántom a szúrkolóit de tévhitbe nem kéne ringatni magukat mert Ullrichnak esélye sincs és szerintem ma legjobb esetben harmadik lehet de én bízok Mancebóban és esetleg Virenqueben :)
de miért kell ez a 'vörösképû'meg a 'lúzer Ullrichot' duma?
nem vagyok drukker, de minek bántod a szurkolóit?
gondolhatod, hogy nem esik jól...
nem vagyok drukker, de minek bántod a szurkolóit?
gondolhatod, hogy nem esik jól...
csak mi vagyunk itt Jan drukkerek,sebaj ma megnyeri az idõfutamot és elég is lesz egyelõre,mert sajna a dobogó elég messze van
Na egyet mondok a Tour nem unalmas mert fogadok hogy mikor vége lesz a Tournak szomorúan fogod konstatálni hogy idén már nincs több szakasz. Amúgy Ullrich akkor azért nyert Tourt mert nem voltak ellenfelei úgy pedig elég könnyû :)
Na mindegy lényeghogy ma Lanci nyer és akkor mégegy olyat csapkod a levegõbe mint tegnap :)
Na mindegy lényeghogy ma Lanci nyer és akkor mégegy olyat csapkod a levegõbe mint tegnap :)
Egyedül Armstrongot kedvelem a jelenlegi mezõnybõl, korábban Pantanit kedveltem, de az túlzás lenne, hogy szurkolnék, mert van amikor nem is nézek meg egyes szakaszokat a tour-on belül, a tour-on kívül viszont nem nézek meg semmilyen kerékpáros versenyt.
hali! én nagy Ete-fan vagyok:) 99óta nézem a Tourt és full uncsi azóta már (itt LA-re gondolok), és igy még jobb hogy a T-Mobilenak drukkolok:) mellesleg Jan is jó...:)

Ahogy mondod, jócskán félreismertél.
Azt elismerem, hogy a Pireneusokban a mostani formájához képest rosszul ment. (A gyõzelmét még képes vagyok elviselni :).)
Te vetted személyeskedésnek mondom, hogy azért volt smile.
Azt elismerem, hogy a Pireneusokban a mostani formájához képest rosszul ment. (A gyõzelmét még képes vagyok elviselni :).)
Te vetted személyeskedésnek mondom, hogy azért volt smile.
Akkor ezek szerint jócskán félreismertelek? Nem hinném.
Egy normális drukker el tudja viselni a kedvencének a vereségét, csakúgy mint a gyõzelmét. Aki személyeskedéssel vág vissza a kritikára, ami igazából nem is õt érte, hanem a kedvencét, az már egész egyszerûen beteges.
Egy normális drukker el tudja viselni a kedvencének a vereségét, csakúgy mint a gyõzelmét. Aki személyeskedéssel vág vissza a kritikára, ami igazából nem is õt érte, hanem a kedvencét, az már egész egyszerûen beteges.

Nem sértegetésenek szántam ezért is volt smile, Jan-t pedig nincs mitõl megvédenem. Miért vagyok ideges?
Még szép, hogy elfogult vagyok ezért szurkolok Jannak. Honnan tudod, hogy sose fog tour-t nyerni egyszer már megtette.
Holnap pedig szakaszt nyer :)!
Holnap pedig szakaszt nyer :)!
Igazad van, mindannyian drukkolunk valakinek, csak hát egyesek átesnek a ló túloldalára. Túlságosan a szívükön viselik a kedvencüket ért sérelmeket és nem tudják ezt feldolgozni. :)
mert ahogy most áll elég kicsi az esélye hogy második legyen mert a holnapi szakaszon biztos nem hoz sokat Basson ha hoz az egyenkéntin meg biztos nem hoz 5 és fél percet
van benne valami mondjuk én meg elfogult Armstrong drukker vagyok de ebben az Ullrich ügyben ez az igaszság. Mondjuk annyiban azért boldog lehet Ullrich hogy elmondhatja magáról hogy nem örök második hanem örök vesztes (mármint a Touron ) :))
:)))
A primitív sértegetéseddel nem fogod tudni megvédeni a lúzer Ullrichot. Keress inkább egy másik példaképet, akkor talán nem leszel ennyire ideges és talán elfogult sem.
ezt nem azért írtam mert Armstrong drukker vagyok hanem azért mert ez a valóság és kész, ennyit errõl
ullrich nem vagy kicsit elfogult? Ullrich ma azért ment mer ha nem megy akkor a csapatvezetõ azt mondja neki hogy inkább ne versenyezz, Ullrich sose fog Tourt nyerni holnap pedig a hegyen nagyon kikap Lancitõl
Ki szenvedett, te mit néztél, ilyen simán már évek óta nem ment, nagyon jó formában van csak két csapat ellen egy ember vhogy mégis kevés. Ulle kiváló formában van és holnap csúnyán elkeni a cowboy száját ;)
Mégis évrõl évre azt hallhatjuk, hogy Ullrich hogy lefogyott, és persze ígérgetések is rendre elhagyják a száját, aztán amikor bizonyítani kellene, akkor jönnek a meglepetések, legalábbis a rajongóinak.
Armstrong újabb gyõzelme,holnap is megleszMegvan a 6. Tourja.
Ma is roppant erõs,és magabiztos volt,kontrollálta a dolgokat.
Ullrich ismét csak szenvedett,hiába próbált támadni.
Ma is roppant erõs,és magabiztos volt,kontrollálta a dolgokat.
Ullrich ismét csak szenvedett,hiába próbált támadni.
Go Jeff Go!!!!
Nem lep meg...
Ullrich mindig azt nyilatkozza,amit a közönség hallani akar
Pl.már mondta egy párszor,hogy megtámadja Armstrongot:))
Ullrich mindig azt nyilatkozza,amit a közönség hallani akar
Pl.már mondta egy párszor,hogy megtámadja Armstrongot:))
Tipp: Ullrich ma feladja a versenyt, mert elfárad és reménytelennek érzi az összetett gyõzelmet, Armstrong pedig nyer.