Regi konzol csere/vetel

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

deep
Érdekelne egy jó állapotú SNES joy! ha van valakinek eladó:)
Super Mario
Nagyon érdekel! Légyszíves, keresd meg!

https://supermario4ever.wordpress.com

Törölt felhasználó
Pedig asszem volt még egy Super Mario Land kazim is! Ha érdekel elõkereshetem...
Super Mario
Ó, basszus, volt GC játékom, ami nem érdekelt, de már túladtam rajta. És most nincs nálam per pillanat 2000 forint <#rinya> Alkudni meg nem szeretek.

Törölt felhasználó
2000ft-ot szeretnék érte, de esetleg gc gamma csere is érdekelne.
Super Mario
Milyen árban van a Dr. Mario

Ilyen:
1 kontroller+gép.:) Esetleg ha megtalálom, akkor még 1-2 lemez is lehet.
A kontroller kicsit koszos, de amúgy a gép nem néz ki olyan rosszul. Szal' nem karcos.
Törölt felhasználó
Eladóak a következõ sima Gameboy játékok minden nélkül szép állapotban:
-Turrican
-Lasmatank
-Dr. X MArio

-Fifa 2000 Gameboy Color-ra (szép dobozában, szép füzetével,szép ajándék poszterével)
Super Mario
<#rinya>

Sorry azokat régebben eladtam már:(

Super Mario
1997/1 1998/11, 12 1999/1, 6-7, 10

Mi van hozzá, milyen állapotú? Részletesen plíz :)

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Ird le melyik

Super Mario
Engem az 576 Konzolok érdekelnének. Van egy pár hiányzó szám.

Vkinek nem kell egy rossz Panasonic 3DO? Ha TV-re rádugom akkor bejön a menü, viszont egy lemezt sem ismer fel.
Kormány természetesen pedálos,váltós.Ha egybe elviszed akkor adok mellé ingyen még kb 20-30 db 576Konzol ujságot is.régebbiek

Sziasztok!
Eladó egy Playstation 1. 2 joystick,2 memoria kari,45 cd,4-5 eredeti.Pisztoly(Piros fényjelzõs,Dredd Birós :) )MadCats kormány anno 24000 Ft os kormány volt.Érdeklõdni a [email protected] Mail cimen lehet.
Ajánlatokat várnék.

mb66
Mi az hogy tölthetõ? N64 a játékkazikra mentett, nincs is hozzá külön memo, hacsak nem az expansion pack-ról beszélsz, de az meg teljesen más.

www.hordamusic.hu

dinomano
mudkip..milyen árban van? Memo card tölthetö? egyaltalan lehet tölthetö memokart talalni N64-re? Nem vágom, anno emuval probalkoztam PC...

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

Super Mario
Milyen színüek a joyok?

Valami irányára csak van. Meg monnyuk állapot, ilyenek...valaki úgyis megkérdezi, ha én nem. :)

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

persze pénzért nem ingyen :}

hay ha esetleg kell valakinek N64 pokemon stadium1-el+2joystick+gameboy kazi átalakító

Sega DC elég fullos szettet elcserélnék "okos" flashkártyás kézikonzolra.
A DC nagyon szép állapotú, 2 gyári kar, 1 duplablokkos memo, doboz, átalakított RF kábel (immáron AV kábel, de visszaalakítható 5 perc alatt), 100+ lemez.
Cserére szóba jöhet még: ps one (kicsi) konzol, gyönyörû állapotban, sok játékkal. pls email: [email protected] ill. privi

fishBNS
N64 memoria pakkot keresek!!! =]

mila69en
ha még 1x-se használtad honnan tod hogy hibátlan és gond nélkül mükszik?

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

balumaci
Hi all!

Eladó eg DC két gyári SEGA irányítóval, két memokártyával, meg két rezgõvel, mintegy 120 CD-vel.

30 rongy lenne a cucc egyben.

külön-külön nem adok el semmit, ezért ne is mailozzatok! :)

mailom : [email protected] (msn-ként is funkcoinál)

\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"

Üdv Konzolosok!

PLAYSTATION 2-höz vadiúj egér(USB csatlakozós) eladó az eredeti ár feléért (3500.-). Stratégiai játékokhoz nagyon jól használható (Red Alertek, Age of ... sorozat, foci manager stb.). Én még 6900 ft-ért vettem, vagyis az eredeti ár kb. feléért már elviheted !! Egyszer sem használtam, mert a megvétele után nem sokkal el kellett adnom a gépem.
Hibátlan, gond nélkül mûködik, a játékgépem eladásából maradt meg. Mivel USB-csatlakozós kifejezetten Playstation 2-höz való, a dobozán is rajta van !
Köszi a figyelmet!

Attila
Telefon: 0670/220-9436
E-mail: [email protected]
barret
Nem nagy ügy,pont aláfér egy gyufásskatulya...Nekem is így volt,és ment rendesen:))
Ez legyen a legnagyobb gondja a szürkének!

Bérbe vehet? reklámfelület...

Pontosan, csak a régi kocka ps-nek meg a joyportjai szoktak tropák lenni, érdemes kipróbálni, hogy analóg üzemmódban is mennek-e a karok, nekem ezzel volt a legtöbb gondom anno.

Bogyi007
Én most adtam el vasárnap a kicsi szürkémet, 20000-ért, 92 játékkal, 4 memókarival, kormánnyal /pedál is volt hozzá/, meg 3 kontrollerel.

Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....

Flórika
Cheap, nálatok van régi PS 1-es? <#kerdes>

A kínai maffia figyel téged! (-_-(-_-(-_-)-_-)-_-)

Flórika
Köszike az infókat! :-) Utána fogok nézni a PS 1-nek! :)

<#integet2>

Anubys
Tessék, máris hoztam neked az apronet.hu-ról:

"Sony Playstation játékgép eladó tartotékaival (egy gyári és egy utángyártott joystick, memóriakártya + ajándék 3 CD) Van még hozzá kb 25 játék, amit külön meglehet vásárolni. A gép chippelve van.

Hely: Budapest Feladás: 2005-01-19
Feladó: Ugrai
Lejárat: 2005-03-05
Telefon: 06205509840
Rovat: Konzol játékok (psx,x-box, sega) - Playstation (psx, psx2)

Ar: 15000"

Csak azt kkérdezd meg tõle, hogy régifajta-e, vagy PSOne, ha meg akarod venni...

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Anubys
Ja, és ps1-et ilyen 13-15e körül kapsz, csak arra figyelj, hogy ne PSOne-t vegyél, hanem rendes, régi szürke PS1-et, mert annak sokkal stapabíróbb az olvasófeje.

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Anubys
Csak ezt még chippelni is kell, és akkor azt még nem is mondtuk, hogy a PS1-es játékok mennyire tönkrevágja a PS2-fejet. Szerintem vegyél egy PS1-et, chippeltesd, kezdd el a FF-ket, és ha végignyomtad 1-9-ig, akkor add el, és vegyél PS2-t a X/X-2 -nek, vagy ha addigra megint elég vastag leszel, el sem kell adnod a PS1-et (fõleg, hogy a PS3 leviszi majd a ps2 árát rendesen)

Flórika
Ez máris jobban hangzik! <#vigyor3>

CHEAPBOY
hasznalt nem moddolt Ps2 28 (mifelenk, masutt nem tudom hogyér futnak, de kb ekorul) memo 6,5 abbol altalaban csak uj van.

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

Flórika
Használtan mennyi lenne? :-) Úgy értem mennyiért "lehet" eladni, ha már használt?

CHEAPBOY
gep+memo(ps2) 47000ftbol kijon ujonnan.

Flórika
Elfelejtettem megkérdezni: mennyibe kerül mostanában egy PS 2? (Mindennel együtt...)

Flórika
Köszi a gyors választ! <#worship>
Hümmmm... na majd még végiggondolom, mi legyen :-)
Úgyis csak késõbb esedékes a dolog... :)

CHEAPBOY
az osszes final vegigjatszasara egy gep nem eleg, leven a 3 csak Snesre jelent meg:P(aziscsak japanban).

Egyebkent PS2 kell hozza. 1-2,4-5,6,7,8,9,10,10-2 mind PS1en s PS2on is kinnt vannak.
1-9ig PS1esek, (amit kotoljellel irtam azokat egybe csomagolva aruljak, vagy 1 lemezen 1-2), a tobbi PS2es. Ezekhoz meg 2 memokartya is kell PS1es es PS2es. S mar indulhat is a moka. Eredetiben van amit szinte lehetetlen beszerezni vagy nehez (ez a 7 es a 9). A tobbivel nem szoktak gondok lenni. Irottban konnyebb a moka, de moddolt PS2est en nem ajanlok. PS2ot nem lehet megbizhatoan chippeltetni, legalabbis garanciat erre sehol sem fogsz kapni.

A jatekok nem 17000ftok ha jobban megnezed: FFX 5-6, FFX-2 8 korul.
S ezek voltak a legdragabbak. a Tobbiet 5 korul, vagy alatt meg lehet szerezni.

Flórika
Elõre elnézést kérek mindenkitõl, ha ezt nem jó helyre írom!!! :-)

A PC-m mellé szeretnék konzolt venni. <#help>
Méghozzá azt, amelyiken a teljes Final Fantasy szériát végignyomhatom! :-)
Na ebbõl következik a másik kérdésem... a Final Fantasy-nek eddig hány része lelhetõ fel (eredetiben vagy warezban) kis hazánkban? És PS 1 vagy PS 2 kellene hozzá? :-)

Olyan gép kéne, amit lehetne - megbízhatóan - chippeltetni, mivel arra már végképp' nem lenne manim, hogy játékonként 17 000-ket költsek. :-P

Még annyit, hogy az egész biznisz február/március tájékán lenne aktuális... :) (de addig is, gondoltam kicsit tájékozódom, hogy mi merre hány méter :))

A válaszokat elõre is köszönöm!!! :-)

Sephi
Azok a regi szep idok :)

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Bogyi007
Én meg még a jó öreg szürkét használom!!! Még ma is! Ps1 rulez!!!

Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....

Sephi
Hihetettlen hogy 1994-ben nagynak szamitot az akinek Sega Saturn-ja volt. Atyam az egyik kolyoknek volt csaka keruletben. Maga volt a csoda :) Emlekszem hogy a Street Fighter The Movie volt a kedvenc jatekunk :)

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

fishBNS
jah egy PANZER DRAGOON SAGA is jolenne... ;) Majd rendelek az eBay-rol.

fishBNS
Nights,Guardian Heroes ,Baku-Baku animals,Dark Savior,Wipe Out 2097,Destruction Derby, Virtua Fighter Kids, meg mittomen... Minden erdekel ami meg nincs meg. :)