Regi konzol csere/vetel
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Erdekes mert naluk altalban minden olcsobb...
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
a boltokat meg ismerem, hidd el ezt nekem, a cikkíráshoz meg a hozzáállás meg a hozzáértés miatt, de mindegy, ennyi légy boldog a saját igazaddal, mi legalább jót mulattunk.
Mi koze van annak hogy en cikkiro vagyok ehez a temahoz? N64 jatekokrol nem irok.

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Vagy talán azért, mert nem is lézik... Illetve a Google sem talál semmit. A Dex64 amúgy Disk Drive N64-hez... Persze, ha tudsz adni egy url-t, akkor szívesen veszem... 😊
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
nem szeretnék a kelleténél több energiát fektetni ebbe a nyilvánvlaóan parttalan vitába, de neked fogalmad sincs a honi és a világban lévõ retro konzol helyztrõl, én nem tudom te hol vagy teszetlõ, vagy mit csinálsz, de hogy nem értessz hozzá az több, mint nyilvánvaló. Ha annyia ott rohad rajtuk az a sok játék, add már meg légszves a címûket a boltoknak, megnézném, hogy mik vanak és mennyiért....
Az ebayt csak üdítõ példaként hoztam fel, de legalább a mircen is jókat tudunk így szórakozni, a hozzáértõ hozzászólásaidon derül mindenki...
En csak a sajat tapasztalataimat irtam le es nem azt hogy ez van az egesz vilagon. Kell neked N64 jatek? Tobb tonnanyi (olcson) van eloda naluk. Es ott porosodnak mint a guzu.
Figy, nekem is van pát haverom, sõt ügyfelem is aki konzolboltos, és sírva könyörög, hogy hozzak N64 játékot, mert viszik, mint a cukrot, és fosik, hogy elfogy a készlete, és nem lesz cserealap...
Úgy látom kár veled vitatkozni, ez lassan olyan lesz, mint az EBay vita, abban is nagyon neked volt igazad...
a Pj64 a legjobb emulator. Hallotal mar a Dex64 emulator software-rol? Talan azert nem mert annak nincs grafikus interfesze de annal jobban semmi sem emulal. Kemeny 300k !!! es 7 filebol all az egesz. Minden ment rajta amit valaha kiprobaltam es volt eleg. A Pj64 sem rosz! Pl nekem van N64-em (igaz szomszednal van mar mindgyart masfel eve) de amikor Tv-re kotottem a Pc-et es azon nyomtam a ZELDA MM -et tisztan lehetett latni a masik Tv-en ahol a N64 volt rakotve hogy a kep sokkal szebb es tisztabb Pc-es emulatorral.
Errol nem nyitok vitat. En 4 honapot toltottem minen nap emulator probalgatassal (amikor meg nem volt semmi konzolom) es hidd el tudom mi a jo.
Olcsón-utángyártott-használt tökmindegy csak mûködjön.
Aki tud segíteni dobjon egy privit
PSN ID.: Beegabor

Bérbe vehet? reklámfelület...
Ha ismernél, nem kérdeznél ekkora marhaságot... 😄
Amúgy nem szídom, csak leírtam egy tényt, ettõl függetlenül tényleg a legjobb N64 emu. Valszeg te pont azt a 100 játékot próbáltad, ami majdnem ferfekt... 😊 Én tudnék neked mondani kb 100 olyat, ami nem megy vele, vagy annyira bugos, hogy játszhatatlan (és most itt nem a Mace-ben nem jelenik meg rendesen a szöveg, meg bugosak a színek-tipusu hibára gondolok, meg nem is arra, hogy a Wargods-ban kicsit hekkelni kell a gdb(vagy milyen) file-t egy texteditorral, különben kifagy bizonyos mozdulatokra, meg nem is arra, hogy a Castlevania 1-ben néhány ellenfélnél csak minden második poligon látszik, hanem az olyanokra, hogy a Killer Instinct Gold a saját kis 3-4 FPS-ével és láthatatlan vagy tök fekete /beállítás lérdése/ sprite-jaival játszhatatlan, meg arra, hogy a Turok II igen gyakran fagy, arra hivatkozva, hogy a microcode beállítást nem érzékeli (ha átállítod 9-esre, akkor meg egyéb bugok (átlátszó textúráks, stb) jönnek elõ), meg arra, hogy a Drak Rift-ben nem látod a fõhõst, meg arra, hogy a Taz Express be sem bootol... soroljam még?).
Nem akarlak elkeseríteni, de a legjobb N64 emu a Pj64, és annak is _SOKKAL_ kisebb a kompatibilitási rátája, mint a legcsököttebb PSX-emunak (a Bleemnek)...
Es nem egy szinten van ember hanem jobb nem erted? 1000-szer szebb a jatek megjelenitese geprol mint maga a konzolrol.
So cry me a fuckin river, bitch!
Bár, ha tudsz szerezni egy ilyet:
http://shop.store.yahoo.com/midwestgames/play12nin64t.html
De ezt mondom neked ember hogy siman rakotom Tv-re es beszerzek egy sima Joy-t hozza es nem is latod a kulombseget! Sot! Meg jobb is!
Most minek kiadni annyi penzt kzonolra meg memoria kartyaka es foleg jatekra amikor sokkal olcsobban es kenyelmesebben is meg lehet oldani.
Bár te ebayrõl tudsz rendelni 100ftért is szal nemtom mit akadékoskodsz....
Netrol fel ora allat letoltom az emulatort es a ket jatekot. Ehez mar csak Joy kell es olyan video kartya aminek van TV-out. Meg a gep is nyugodtan lehet egy P3-mas 550 Mhz-en mert tokeletesen mukodik...