Firmware frissítés asztali DVD-kben
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Keresek frissítést egy LG DVX 9700,és egy LG DR 7400-hoz!
Elõre is köszönöm!
wapolok
Egy Thomson dpl914vd házimozihoz szeretnék frissítést. Tudnátok segíteni hol találok ilyet?
Köszi
Smart upgrade
Upgrading...
Don't power off
De meddig tart? Ez normális? És ha nem, akkor elqródik, vagy mi...?
A szenvedés az az, amitõl az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
Egy kis segítségre lenne szükségem...
A Thomson DTH-109e típusú lejátszót milyen billentyûkombinációval kell feloldani ha le van zárva .... vagy van egyátalán ilyen ????
Elõre is köszi .....
Üdv !!!!
Látom hogy egy kicsit kihalt a topik ... de hátha!
Szóval egy SAMSUNG HT DS-100 házimozi rendszerhez keresnék firmware-t. Ha tud valaki bármilyen segítséget adni ne fogja vissza magát!
Köszi!
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Kiss Dp 1000 lejátszóm van és szeretném frissiteni.A frissitést letöltöttem ki irtam CD-re be inditottam és valamit olyat ir ki,hogy "Touse the firmware update you need to restart the player"
Na én kikapcsoltam a lejátszót ujra is inditottam de semmi csak ezt a szöveget irja ki.
Mit tegyek.Ha valaki tudja,hogy mi a menete a frissitésnek Help
<#help>#help>
[email protected]
CoolerMaster Elite 330, ASUS M2N-E SLI, AMD Athlon64 X2 3800+, 4*512 MB DDRII 667 MHz, nVIDIA GeForce 7950GT 256MB, SAMSUNG 250GB SATAII, SAMSUNG 500 GB SATAII
Kellene Philips LX3600D firmware ha van és vki tudd segitsen
THX!
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
Köszönöm
Thomson DTH 109E asztali DVD lejátszómhoz szeretnék firmware frissítést.A neten már kerestem de nem igazán igazodtam el.Honnan tudnám letölteni és mi a fájl neve?
Köszi!
Xbox Live Gamertag HuN FoToS
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
Az oldalon kicsit lejjebb találod az 1080i firmware-t.
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
Vagy nem így van?
<#idiota>#idiota>
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetõséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenõ vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztõségének álláspontját
Mert szerintem, mindegyik DVD lejátszó, tud eleve minden formátumot játszani, csak le van fojtva.
KISS asztali lejátszói hasonló tudással 110eFt felett kezdõdnek.
ASRock K7VT4APro MOBO |AMD Barton 2600+ |2x256MB Samsung DDR400Mhz |ATI Radeon9550@9600pro |2x 80Giga HDD |LGFlatron L1530S monitor |PIO-110D DVDRW DL + Xbox360 Premium (samsung Xtreme 5.2FW) :)
Vki nem tudja, hogy hogyan tudnám megcsinálni, hogy jól játsza le a xvid-eket?
Bazinga!
Van egy Scott dvx i800 -as asztali dvd játékosom és az a problémám, hogy az xvidbe kódolt filmeknél elmosódott a kép, nézhetetlen. Feltettem rá a hivatalos oldalon lévõ frissítést , de ugyanolyan. Vki nem tudja, hogy hogyan tudnám megcsinálni, hogy jól játsza le a divx-eket? Esetleg vki vmi másik játékos firmwarejét tette már rá? Úgyértem azokét amik ugyanilyen chip-esek, meg ugyanez a cég csinálja õket? V. vkinek bármi ötlete van? Esetleg xvid-bõl divx convertálás is érdekelne legvégsõ esetben. Thx a válaszokat elõre is!
Bazinga!
Sajnos az 55centis tv-n egy 16:9-es filmet nézni (amikor a képernyõ kb. felén van hasznos információ) nem valami nagy élmény de még mindig jobb, mint a monitor és lehet fekve názni. :)
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Jobb szebb mint a dolby digital.
Valszeg nincs dts dekódoló a lejátszódba azért nincs hang lejátszáskor
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetõséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenõ vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztõségének álláspontját
Ha pedig térhatás kell akkor a géprõl nézem 4X40W-os házi cuccal
Szerintem megéri, csak sokkal jobb mint 17-19 colon
Na én tegnap láttam élesben egy ilyen Divx-es lejátszót. Yamada DVX 6600 asszem. Hát valami fantasztikusak ezek a cuccok már.
Betettem a DVD-re írt mp3-aimat simán játszotta, betettem egy DVD-t amin 6 divx-es film volt külön könyvtárban gond nélkül játszotta, sõt még a jpg képeket is meg tudta mutatni.
És mindez már 30k alatt.
Ha lenne egy normális TV-m nem érdekel, hogy gépen keresztül le lehet játszani mindent tuti vennék egy ilyet és a PC-s 5.1-es cuccot áttenném alá.
Na majd ha nagy leszek. :)
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Leszedtem a dts-experience.vob-ot de lejátszás közben nincs hangja.
Próbáltam dvd-t,divx-et és viszi mindet.Csak sajnos a feliratozás miatt szarakodtam és hát ez nem jött be.
Nemrég vettem és az az igazság,hogy nem nagyon néztem körül.Lehet hogy hiba volt.Egyébként ezen felül meg vagyok vele elégedve...
Egy csere elta/yamada valamelyikére?AZok már feliratoznak ékezetesen 28ezerért
bár én inkább philipset vettemElvileg valahogy meg tudod nézni milyen firmware van rajta, távirányító kombinációval....de hogy a scottnál mi az azt nem tom.
ha nem frankó a firmware akkor gariba visszavisz és azt mondod magától elszált vagy hasonló