Firmware frissítés asztali DVD-kben

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!

Keresek frissítést egy LG DVX 9700,és egy LG DR 7400-hoz!

Elõre is köszönöm!

wapolok

Sziasztok

Egy Thomson dpl914vd házimozihoz szeretnék frissítést. Tudnátok segíteni hol találok ilyet?

Köszi
B0nFire
Üdw! Épp most álltam neki frissíteni a DVD-met (euromarkt 3603), a most az kábé 20 perce tart. Szóval tudja valaki, hogy meddig molyol el vele? 20 perc? 20 óra? 20 nap? Mert a frissítõ oldalon azt olvastam, hogy míg nem végez tilos kikapcsolni, meg piszkálni. Tehát nem piszkálom, de a képernyõn csak annyi olvasható:

Smart upgrade

Upgrading...
Don't power off

De meddig tart? Ez normális? És ha nem, akkor elqródik, vagy mi...?

A szenvedés az az, amitõl az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.

Sziasztok! Chili DVD-2400X lejátszóhoz keresnék firmware-t.

Gfreiter
AKAI DVD lejátszóhoz tud valaki firmware oldalt? Bassza lejátszani a feliratokat... :( A hivatalos oldalt már próbáltam.

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Üdv !!!!!!
Egy kis segítségre lenne szükségem...
A Thomson DTH-109e típusú lejátszót milyen billentyûkombinációval kell feloldani ha le van zárva .... vagy van egyátalán ilyen ????
Elõre is köszi .....
Üdv !!!!
hali nekem lenne egy gondom nekem márkátlan dvd-m van azt hogyan kell frissteni

Sziasztok!

Látom hogy egy kicsit kihalt a topik ... de hátha!
Szóval egy SAMSUNG HT DS-100 házimozi rendszerhez keresnék firmware-t. Ha tud valaki bármilyen segítséget adni ne fogja vissza magát!

Köszi!

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

Sziasztok!
Kiss Dp 1000 lejátszóm van és szeretném frissiteni.A frissitést letöltöttem ki irtam CD-re be inditottam és valamit olyat ir ki,hogy "Touse the firmware update you need to restart the player"

Na én kikapcsoltam a lejátszót ujra is inditottam de semmi csak ezt a szöveget irja ki.

Mit tegyek.Ha valaki tudja,hogy mi a menete a frissitésnek Help

<#help>
sziasztok! Segítsetek: pio dv 2650 -es dvd lejátszóhoz létezik e firmware frissítés és honnan lehetne leszedni? Ha nincs azt is írjátok meg léccike... Köszönöm!

[email protected]
trimre
Samsung DVD-P145 dvd lejátszóhoz kellene firmware, hogy a divx-et is le tudja játszani! Honnan tölthetnék le ilyent?

CoolerMaster Elite 330, ASUS M2N-E SLI, AMD Athlon64 X2 3800+, 4*512 MB DDRII 667 MHz, nVIDIA GeForce 7950GT 256MB, SAMSUNG 250GB SATAII, SAMSUNG 500 GB SATAII

Hali mindenki!
Kellene Philips LX3600D firmware ha van és vki tudd segitsen
THX!
czky
Szerintem ITT nagyobb sikerrel jársz!!!

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

ÜDV! Samsung firmwarere lenne szükségem de nem találok sehol, ha vki tud segíteni, akkor tegye meg!
Köszönöm
Helló!
Thomson DTH 109E asztali DVD lejátszómhoz szeretnék firmware frissítést.A neten már kerestem de nem igazán igazodtam el.Honnan tudnám letölteni és mi a fájl neve?
Köszi!
Eltaxhoz,ha tud valaki valami firmwaret az irjon már kösz.

Xbox Live Gamertag HuN FoToS

Scott dvx i560 -as lejátszóhoz nem tudtok esetleg firmwaret? Sehol se találok<#szomoru1>

DF 9900 M bocsi
Én abban szeretném a segítségeteket kérni, hogy hol lehet LG FM 9900M-hez firmware-t találni. Elõre is köszönöm
wander01
Hali mindenki, abban szeretnék kis segitséget kérni, hogy hogyan kellene firmware-t frissiteni a samsung ht-ds400 divx-es dvd lejátszomon. a samsungnál van firmware 1.0 letölthetõ cucc ami .rom kiterjesztés. ezt simán egy cd-re kell akkor kiirni? másik kérdés, hogy ha ver 1.0 akkor változtat-e valamit egyáltalán? mert 1.0 gondolom a gyári cumo ami eredetileg van a lejátszoban nem?

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

TothLaci
Köszi, de ezt az oldalt én is megtaláltam az egyik keresõvel. Csak nem merem errõl frissíteni, a hivatalos PHILIPS oldalán pedig nem tudok eligazodni.
ibrik
Ezt az oldalt találtam.
Az oldalon kicsit lejjebb találod az 1080i firmware-t.

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

TothLaci
Philips 963SA-hoz kéne frissítés. Tud valaki olyan linket, ahol fennt van?
hinar
Arra gondoltam, hogy a beépített chip tud minden formátumot kezelni, de az új frissitéssel lehet beállítáni.
Vagy nem így van?

ZaJanga
fojtva?
<#idiota>

A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetõséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenõ vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztõségének álláspontját

hinar
Nem tud valaki honna letölteni a thomson DVD lejátszóhoz firmware-t.
Mert szerintem, mindegyik DVD lejátszó, tud eleve minden formátumot játszani, csak le van fojtva.

precision
haverom 17900-as orionja mindet viszi ezek közül, mov kivételével

Bazinga!

Bendy
bios flashelt xboxokat már 40-42eFtért dobálnak az ember után, azokkal nincs gond...divx,xvid,mp3,wma,ogg,svcd,vcd,dvd,mov.. amit akarsz mindent visz. divx-xvid-et AC3ban is ha kell. Sõt hálóba kötöd a pc-vel és a pc vinyóról is nézheted a médiát.

KISS asztali lejátszói hasonló tudással 110eFt felett kezdõdnek.

ASRock K7VT4APro MOBO |AMD Barton 2600+ |2x256MB Samsung DDR400Mhz |ATI Radeon9550@9600pro |2x 80Giga HDD |LGFlatron L1530S monitor |PIO-110D DVDRW DL + Xbox360 Premium (samsung Xtreme 5.2FW) :)

Nálam is ez a helyzet.A frissítés semmit nem ért.
precision
"Vki nem tudja, hogy hogyan tudnám megcsinálni, hogy jól játsza le a divx-eket?" ---> ez helyesen:

Vki nem tudja, hogy hogyan tudnám megcsinálni, hogy jól játsza le a xvid-eket?

Bazinga!

precision
Topic UP! :)

Van egy Scott dvx i800 -as asztali dvd játékosom és az a problémám, hogy az xvidbe kódolt filmeknél elmosódott a kép, nézhetetlen. Feltettem rá a hivatalos oldalon lévõ frissítést , de ugyanolyan. Vki nem tudja, hogy hogyan tudnám megcsinálni, hogy jól játsza le a divx-eket? Esetleg vki vmi másik játékos firmwarejét tette már rá? Úgyértem azokét amik ugyanilyen chip-esek, meg ugyanez a cég csinálja õket? V. vkinek bármi ötlete van? Esetleg xvid-bõl divx convertálás is érdekelne legvégsõ esetben. Thx a válaszokat elõre is!

Bazinga!

BaLeeX
Van egy 55centis fapados kis Thomson (Tesco gazdaságos akciós volt, ahhoz képest, hogy fapados tudja fogadni az s-video jelet compositon így nem kell a hülye átalakító és a minõség is jobb) nézegettem régebben fasza 72 centiseket meg 16:9 arányúakat jó is lenne csak nincs szívem 150k-t kiadni rá. :(
Sajnos az 55centis tv-n egy 16:9-es filmet nézni (amikor a képernyõ kb. felén van hasznos információ) nem valami nagy élmény de még mindig jobb, mint a monitor és lehet fekve názni. :)

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

De van benne.Leglábbis a leírásban.És a lejátszón is rajta van a dts jelzés.
ZaJanga
Digita Theater Sound - DTS -

Jobb szebb mint a dolby digital.
Valszeg nincs dts dekódoló a lejátszódba azért nincs hang lejátszáskor

A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetõséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenõ vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztõségének álláspontját

Én meg halgatom monoban a filmeket s nagyon nem érdekel...
Ha pedig térhatás kell akkor a géprõl nézem 4X40W-os házi cuccal
Én is átraktam az 5.1-es hangfalakat.Csak az a baj vele,hogy a divx-es filmeknél semmit nem ér.
egy 63 cm-res tv-n már bõven élvezhetõek a divx-ek és a dvd-k...azok meg már 60 környékén simán vannak- 70ért már 100Hz-es 70cm-res van lassan-
Szerintem megéri, csak sokkal jobb mint 17-19 colon
BaLeeX
Kicsit offtopic lesz.

Na én tegnap láttam élesben egy ilyen Divx-es lejátszót. Yamada DVX 6600 asszem. Hát valami fantasztikusak ezek a cuccok már.

Betettem a DVD-re írt mp3-aimat simán játszotta, betettem egy DVD-t amin 6 divx-es film volt külön könyvtárban gond nélkül játszotta, sõt még a jpg képeket is meg tudta mutatni.
És mindez már 30k alatt.
Ha lenne egy normális TV-m nem érdekel, hogy gépen keresztül le lehet játszani mindent tuti vennék egy ilyet és a PC-s 5.1-es cuccot áttenném alá.

Na majd ha nagy leszek. :)

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Utánanéztem.De továbbra sem tudom miért nincs hang.(a lejátszó pedig tudja kezelni)
Valaki felhomályosíthatna,hogy mi is az a DTS dolog.
Leszedtem a dts-experience.vob-ot de lejátszás közben nincs hangja.
Nekem a philips pár fura mp3-mas hangú filmet nem visz, azon kívül mindent...néha nem vágja ki képernyõ szélééig -ez zavaró- illetve nincs 1.5x-res zoom de ezenfelül minden ok....és szülõk úgy voltak vele hogy na inkább egy philips mint egy yamada
Ha csak *.rom volt a lemezen,úgy nem mûködött.Felirtam az iso-t a neroval és így már jó volt.Kiírta,hogy ERASE,WRITE,ERASE stb. ,aztán kikapcsolt.
Próbáltam dvd-t,divx-et és viszi mindet.Csak sajnos a feliratozás miatt szarakodtam és hát ez nem jött be.

Nemrég vettem és az az igazság,hogy nem nagyon néztem körül.Lehet hogy hiba volt.Egyébként ezen felül meg vagyok vele elégedve...
Hát az baj....mikor vetted s mennyiért?
Egy csere elta/yamada valamelyikére?AZok már feliratoznak ékezetesen 28ezerértbár én inkább philipset vettem
Ha nem romlott el akkor nem baj:-)Viszont ha .rom file van akkor azt csak nature? kell ráírni talán a cd-re...csak az isoval kell úgy trükközni
Elvileg valahogy meg tudod nézni milyen firmware van rajta, távirányító kombinációval....de hogy a scottnál mi az azt nem tom.
ha nem frankó a firmware akkor gariba visszavisz és azt mondod magától elszált vagy hasonló
A jó hír, hogx megcsináltam a frissítést és nem b*tam el semmit.A rossz meg az, hogy a feliratokat továbbra sem kezeli.
A jó hír, hogx megcsináltam a frissítést és nem b*tam el semmit.A rossz meg az, hogy a feliratokat továbbra sem kezeli.
Most olvastam, hogy viszi az srt-ket, én meg már a sub-ok után feladtam. :D

Létezik olyan firmware frissítés hogy egy technosonic divx lejátszó lejátsza a feliratokat?

Oldal 1 / 2Következő →