1 Lányt keresek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

torrente
Kata! Én bármixer vagyok! Akármikor leitatlak, ha Te is úgy akarod!

PResident Evil
többet nem mondok 😄

MerlinW
Jahm vasalás sztornó😊 Portörlést is csak ha nagyon erõsen fenyegetnek... pl el akarják venni a fürdõkacsámat, vagy ilyesmi... szal szósem lehet róla😄

szia Macsek

[merlinw.org]

Lteebee
Ha jobban figyelnél, látnád hogy vasalást nem említett.
És valószínûleg nem véletlen.
Az meg hatalmas hiba, hogy a portörlést nem szedte ki külön kategóriának(amit ugyancsak nem vállal) a takarításból.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek õk.

Lteebee
A II. kerület?

Jártál már a Tímár u. környékén?
Vagy Békáson?

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek õk.

MIMACSKA
Ez nem én vagyok

www.extragyongy.hu

Glpetyus
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdd

MerlinW
a GTA VC topikba valósi😄DD

[merlinw.org]

Kata én szakács cukrász és felszolgáló vagyok velem jobban jársz
Te egyépként hova valósi vagy?
MerlinW
modnom én hogy tavasz van... más évszakokban normális férfiú nem beszél ennyi hülyeséget... még hogy fõz mos vasal takarít... pfff. Inkább költözz haza😄

[merlinw.org]

Kata: Rendben mikor találkozunk?
Glpetyus: csak ne csak a szavamon fogjon.

Tuvok
így ok

Kata
Megdumáltuk. 😄

[/cserf][/fülünyúl]

Glpetyus
Vigyázzá' mer'még szavadon fog😄

Ja ez kimaradt. Több nõ sem akadály.

Sir Quno Jedi
Jó program, ezzel választást lehet nyerni ! 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Mosok, fõzök, takarítok, internetezek(helyettd is), sexuálisan kielégítelek ahányszor csak akarod(még ha belerokkanok akkor is) CSAK TARTS EL! 😊

Glpetyus
Szerintem is csak az tudja befolyásolni egyik,másik irányba...

Sir Quno Jedi
Mondjuk a környezet sokat "segít"-het mindkét irányban !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Így van, de vannak akik egybõl ugranak és szívesen mószerólnak be bárkit rasszistának, vidékellenesnek, tudomisén ! CSAKHOGY be tudjanak skatulyázni egy általuk joggal gyûlölhetõ csoportba és ezzel másoknak is bizonygassák, hogy lám igazuk van, a másik a közellenség, nem õk !

Undorító !

Glpetyus
Az ember nem attól lesz gyökér hogy hol született,vagy hol lakik...

Sir Quno Jedi
Hozzáteszem ilyen alapon magam ellen beszélnék, mivel épp most építtettem ingatlant Budapest határain kívûl, ha átjelenkezek, ÉN IS vidéki leszek ! Na bumm ! Semmi bajom a vidékiekkel.

Sir Quno Jedi
A "vidékiekkel" semmi baj, csak egy bizonyos fajtájukkal, éppígy a "városiak"-kal úgyanúgy vannak problémák, csak más jellegûek ! Itt most term. a nõkre gondoltam. Magam is jobban kedvelem a jóértelemben vett "vidéki" lányokat, szerényebbek, kedvesebbek, jólneveltek. Érdekes mód kollégáim és barátaim egy része vidéki, egy része BP-i, egy része meg külföldi és nincs velük probléma. Persze van a vidékinek pejoratív értelme is (mintahogy a paraszt is lehet 1xû ténymegállapítás és lehet sértés), itt nyilvánvalóan arra céloztam.

Azt pedig megköszönném, ha tahó topiclakótársaim nem adnának olyasmit a számba amit NEM mondtam és nem próbálnák félremagyarázni a mondataimat puszta ellenszenvbõl !

Glpetyus
lol

Glpetyus
A jobboldali talán megérne egy ...misét😛

Glpetyus
De még hogy!!

Ezzel biztos befutó vagy

\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"

torrente
Vannak másolt PlayStation2 játékaim.

Bucser
Ezzel az itt vannal sokat mondtál😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

PResident Evil
Sing-Sing itt is van 😄

Bucser
SING-SING Szegeden... MArs tér Börtön felõli oldalán😊 Én nem járok mert már kinõttem a 17-18 éves korosztályból, de egész jó hely volt még régebben...😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

és ez mos hogy jött ? 😄DD

MerlinW
hmmm, szép évszak a tavasz... pámpárpámm😄D

[merlinw.org]

Szerintem érted bármit !!!

Kata
Kérdés, hogy mit adsz? 😊)

[/cserf][/fülünyúl]

Kata abban én is benne lennék amit Torrente ajánl. (de hülye szó)
Téged elfogadnálak, mit kérsz cserébe.

Kata
Mit tudsz cserébe felajánlani? 😄

[/cserf][/fülünyúl]

Shaman
Jobboldali dagatt!

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

azt honnan tudod hogy nincse kanja?

„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”

ezzel 1 et értek de szegeden nem sok szórakozó hely van már ami normális
Legalábbis én nem tudok mindenüt kis hellyen sok ember(ezért jobb Pest)
A nevét nem tudom de a csongrádi sgt on lakik valahol a retekuca környékén meg a textilbe jár ennyi
LittleL
Jah, tényleg csinos, hol is van ez ? ( helyileg )

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

FtranX
En se mondanek rajuk 16-17-nel tobbet.

torrente
Keresek egy topmodellt barátnõnek, aki el tudna tartani. "Nincs kedvem melózni" jeligére.

Bucser
Mármint ez😊

Bucser
Azért ez a bige sem rossz😊

remélem jó😊

Bucser
Milyen tré egy hely lett a Sing-Sing is.. lassan nyüzsögni fognak a 16 évesek .... Mikor lesz Tini diszkó????

Bucser
Te a nevét tudod??? Nem Katának híjják??? Ismerõs..... Haverom volt nõjére hasonlít... Egyébirént szegedi vagyok..😊

Tuvok
20 ??? Ójaj !

pedig annyi
a fekete jobban tetsyik nekem is de ez az élet

DJ Skyline
20 éves...16-17 bõven elég lenne...ne már!kinem néztem volna belõle...