Shrek 3

Oldal 1 / 3Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Láááááál.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

akyyy
menj a tudod hova a reklámoddal. fullos minõség jelenleg meg HD, nálad meg egy szaros camos verzió van.

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Leszedtem a SHREk +-at:)) Fullos minõségben! Nagyon bejött nekem!
Ha valakit érdekel INNEN LESZEDHETI+MÉG VAGY 2000 fILMET<#vigyor5>
takysoft
:D

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetõségekben, de az optimista látja a lehetõségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Sziasztok!
Gingerbreadet keresem mûanyagfigurában!McDonald's figura...
Ha tudtok segíteni kérlek írjatok!!!
Nagyon köszi elõre is!!!
takysoft
csak említés, a Fûrész 1 sikere után az író azonnal elkészítette a 2., 3., és a 4. rész forgatókönyvét. Megvolt az összefûggõ story, szépen megírva lezárva. Már akkor megmondták, 4 rész lesz, több nem. (persze a 2, és a 3. sikere után ez már nem olyan biztos, de elég valószínû, hisz a 3. végén történik vmi ami eléggé lezárja a story-t.)

a 3. rész végén a fõszereplõ meghal. a 4.-ben már az õ "hátrahagyott" jtékai vesnek részt csak, és lezárul az elkezdett történet

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetõségekben, de az optimista látja a lehetõségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

takysoft
Die Hard: a 3. übereli az elsõket. nem is kicsit, nagyon!!

Terminátor 3: hát... a Terminator 2remake-je... nem rosz, nem rosz, de ugyanaz, mint az elõzõ...

Shrek: mint már mondtam, nem tudom mi a baj, de vhogy nem nevettem annyit.

Itt van 3 példa, hogy a 3. jobb is lehet, rosszabb is, meg egyenlõ is.
Rendõrakadémia 3 pl nem lóg ki a sorból.
Jurassic park 3 is ugyanaz, mint az elsõ kettõ.

Fûrész 3 (szerintem) jobb, mint az 1-2. (bár annak minden része klasszikus) alig várom a 4. befejezõ részt.

Az, hogy egy folytatás jó-e avagy sem, attól függ, hogy miért készült. Vajon azért, mert a készítõk úgy érezték, bõven van még mit elmesélni, vagy azért hogy jövedelmezzen.
Nem rosz a Shrek, de itt ez már rókabõr. elöltetett viccek, erõltetett helyzetek. mû-mû
persze azért van benne eredetiség sok, csak.... nem is tudom hol olvastam egy kritikát abban volt ez a sok, a túlhúzott hosszról: "a kevesebb több lett volna".
asszem épp itt az SG-n

M@TriX
jah az az egy sorozat szerintme is ami a 3. is élvezhetõ volt, de egyet kell sajnos értsek az elõttem szólókkal a 3-as nem olyan jó.

szerintem az elsõ jó volt, a 2-es jobb, a hármas meg nézhetõ. egy estét mesének elmegy, de a korábbi részekkel ellentétben többször nem nézném meg.

kár érte...

Kb. mint a Terminátornál nézhetõ a 3. rész is, de a kettest nem übereli...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

takysoft
nem mindig
Die Hard 3-pl jó volt:D bár az rég volt:D

a harmadik érszeket miért rontják el mindíg??? :S

Mindíg csak az elsõ 2 a jó aztán a harmadik már nem pl. Pókember 3

Ice Cortez
Szerintem elég gyenge volt az elõzõkhöz képest!
Már premier elött láttam, de már akkor kirajzolódott bennem hogy nem fogom moziba megnézni!

Milyen igaz, ez csak a meleg számlájára írható <#idiota>

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

takysoft
az nem az a felirat:D

Feliratozva csak a bemutatót láttam, abból a pár másodpercbõl nem ítélkezhetem. Viszont annak örültem, hogy nem üvöltötte túl a termet a hangerõ, végre nem fájt a fülem.

takysoft
elvileg ma tájékán jelenik meg magyarul.
kíváncsi vagyok mit alkottak.. lett-e olyan jó, mint az "eredeti" felirat:D

Megnéztem, kellemes kikapcsolódást nyújtott. Én sem éreztem annyira ütõsnek, mint az elõzõ részeit. Mindenesetre a harisnyás poén hatalmas volt :)

Ma este fogom megnézni, kíváncsian várom :)

takysoft
csak beírod google-be a dalnak azt a részét, amit kihallasz, meg a "lyrics" szót. meg is van:D

köszi érte:) soha nem találtam meg volna:S
takysoft

akik NEM látták a shrek 3 at azok NE OLVASSÁK TOVÁBB. akik már látták tudnának segíteni? Kb. 1 óra 2 perc 20 sec körül kezdõdik egy szám (mikor shrek elküldi artit és õt börtönbe vágják) és egyszerûen sehol nem találom .. tud vki segíteni? ha igen a címem [email protected] (ez az msn is)
thx Wraith
takysoft
jaja:D

Kevesebb poén van benne, ezért gyengébb de amik vannak, azok nagyon jók.

"- Ha valamit igazán akarsz, vagy
igazán lenni szeretnél valaki
akkor az egyetlen, ami
ellened van, te vagy. (rámutat egy fickóra)
- Én?
- Kapjuk el, fiúk!"

:)

takysoft
Shrek esetén egész jó a szinkron.
Gesztesi nagyágyú. A szamár se rossz, de az eredeti jobb. A kandúr meg utolérhetetlen.. Banderas kitett magért:D a magyar nyomába se ér.

Ellenben komolyan mondom, Gesztesi jobb, mint Mike Myers. Amcsik mit nem adnának egy ilyen hangért:D De nem adjuk! :D

A filmrõl a vélemények megoszlanak. Nekem tetszett, de az elsõ 2 jobb volt. 1 konrét kritikám volna csak... de az nagyon durva.... a békakirály halála..
Undorító és gusztustalan dolognak tartom, ha valaki a halállal így viccelõdik. NAGYON ízléstelen tréfa volt szerintem.

Ellenben az ejtõernyõs fákon... megszakadtam:D

Seten: mondatok a pozicionálás hiánya miatt nincsenek, vagy mert nem tudtam õket hallás alapján fordítani. (pozicionálás gondok miatt inkább a végén az énekben hiányzik 1-2 sor).

Szóviccek vannak... nem minen tudtam visszaadni, ahogy kellett volan, mert erre a felirat-forma nem megfelelõ. (pl kadúr beszólása a hajón: "and now you are royally ..." és kürtszó.(ami amolyan WCn-lehúzuk az életünk feelinget vált ki".

másik: Shrek rosszkedvû
szamár: He'll be fine!
kapitány: He's finished! I mean, with your journey!

nálam ez "Vége van! Mármint az utazásodnak!".
Megjegyzem 4 óra alatt készült a felirat, de a szóviccekre azért figyeltem:D (már a file megelején is van 1:D)

Persze a szinkron ugye jobb lesz, az biztos.

Csacsi: hááát.... próbája tertani, de majd leszakad a karja:D
elvezhetõ mozi lett, sok-sok új ötlettel, nem lett túl kommersz, ésnem kiszámítható, de azért nm üt olyat, mint az elsõ kettõ.

PLackó
Jónak tényleg jó,de az eddigi részeknél gyengébb.(Szerintem)

minigirl
Én már letöltöttem angolul, és nagyon jó. Érdemes úgy is megnézni. :)

Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.

PrisonMan
Ti megvárjátok a szinkront? Én szeretem a Shrek szinkront, és ezért moziban fogom megnézni. Játszok a Shrek The Third nevû játékkal (abban az eredeti hangok vannak) és Shrek hangja között nem sok a külömbség

Csacsi
Én szerintem Karib jó volt. Shrek ha tartja a színvonalat, akkor az lesz.Bourne Ultimátum alap. Die hard 4. Na ettõl félek.

\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Én moziban nézem meg, de azért bánt az a jópár fikázó kritika amit írnak róla imdb-n. és 6.6 csillag? Shrekhez képest gáz azért. 3 nagy trilógia befejezést vártunk idén, abból már 2 (Pókember 3, Karib 3) fos lett. Na de azért én még reménykedek...

brrrbrr
jó neked én is meg is néztem silány a története jó grafika alatt

találtam elég jó minõségû változatot!
Ts.xvid.THS és a Ts.xvid.IND.

Azért sok mondat le sem lett fordítva.
A szinkronban meg gondolom lesznek magyar szóviccek (ahogyan korábban is). :)

szasztok tudom hogy nem ehez tartozik de lécci akinek meg van a shrek 3 pc játék az mondja már meg hogy mit tegyek mert nem találja a gép a streams.res-et
Törölt felhasználó
"vó. melyik országban élsz? kíváncsi vagyok, hogy tudod-e melyik filmhez volt eddig a leggyorsabb felirat és, hogy az mennyi idõ volt."

Ez most Te nézted be Winnie
takysoft
szintén bántó szándék nélkül:
Horton féle release-el nézzed, mert frame alapú, és másikkal tényleg vacak lesz.
meg, mint mondtam, nem én pozicionáltam, vmi cheh feliratot írtam át hallás alapján.(pozicionálásba csak itt-ott nyúltam bele, ahol túl hoszsú sorok voltak, vagy hiányzott 1-2 igen fontos mondat.

Nekem meg angol felirat kéne, ált. azzal szeretem nézni a filmeket :P De olyat meg nem találtam :(

Ha a valóság elõl álomvilágba menekülsz, ne csodálkozz, ha csalódás ér, amikor a valóságra ébredsz.

Viszont (mindenféle bántó szándék nélkül) a te feliratodnak az idõzítése rettenetes! :)

takysoft
(figyelem, nagyképû felszólalás következik, aki nem bírja, kérem ne olvassa)

Az én feliratomnál a szinkron se lesz jobb, azt garantálom neked:D

Nagyon jókat lehet röhögni rajta!
Persze szinkronnal gondolom még jobb lesz majd.

Nem tudom, lehet, hogy leszedem majd a filmet angolul és hozzá a feliratod, de szerintem megnézem moziban magayrul és megvárom a magyart bizonyos oldalakon. Csakhogy ne warezoljunk nyíltan<#hehe>.
Azért thanks a feliratot!<#wave>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

takysoft
De kár, hogy nem fogadott senki:D
Reggel találtam vmi cseh fordítást(lényegtelen a nyelv, a pozicionálás megvolt).
Hallás után meg már gyerekjáték volt megcsinálni a FELIRATOT.

Horton féle release-hez van, de biztos, hamar átrakja valaki a többihez is.

Saját fordítás, de ne szidjatok nagyon, ez az elsõ filmfordításom. (eddig csak sorozatokat fordítottam. meg ugye játékokat)

Kellemes filmnézést. (ja Sub-os, nem SRT-s, ésnem néztem vele végig újra az egész filmet, lehetnel elírások, meg diszpoziciók).

Sil78
14-én. (Egyébként is csütörtökön szoktak lenni a premierek.)

These are my friends, see how they glisten...

takysoft
linkelj vmit, ami bizonyítja :D

Mincsi
én úgy tudom, h 18-án, de nem vagyok benne biztos.

Rush!

takysoft
a pár órát erõs túlzással értettem persze
én magam igen sok filmhez csináltam már feliratot, de én sajnos nem tudok pozicionálni(meg nem is szeretek).
igazított angolból szoktam fordítani(bár ha csak el van csúszva 1-2 mp-el, akkor azt még megoldom.)

mint már mondtam(nem itt, hanem feliratok.hu fórumon), ha vki ad angol feliratot órákon belül lefordítom(max 5-6 óra alatt biztos végzek, ha ráérek).

Itt azt mondjátok h pár óra múlva lesz felirat!
De én még nem találom!
Ha nincs angol felirat (nincs) akkor nem lehet csak pár óra múlva felirata!
Szerintem, de ha valaki talál angol v magyar feliratot akkor írjon!

takysoft
kb 1 hónap még, de lehet akár mésfél is.
ha ennek lehet hinni, akkor 1 hónap.

ellenben ha ennek, akkor 2 hónap.

itt megint június.

szerintem június 14 a magyar premier
és fogadok egy tízezresbe akárkivel, hogy addigra lesz felirat:D

akyyy
mikor lesz itthon?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Mincsi
<#szomoru2>

Rush!

Oldal 1 / 3Következő →