A barátnő szülei!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ÓÓÓ!!! STIFLER MAMÁJAAA !!!!!!
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
az ilyen szülõ nem is szülõ hanem rabszolga ként kezeli a gyerekét...addig tanulsz amíg bele nem döglesz címen...

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
). Egyébként meg, ha ez sem segít, akkor szarni bele, mama majd rájön, hogy úgyse tud mit tenni.
+
meglátásom szerint aki egyetemen/fõiskolán kitûnõ az sose ért semmihez.
+
A csaj is elõbb-utóbb olyan lesz, mint az anyja...

N0 TXT TLK PLZ!4!

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
De kitartó voltam, nem vesztettem el a fejem és a csaj már sehol, de a szüleivel még mindig jóban vagyok.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
Az ilyen szülõk azok, akik sosem vitték semmire.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”

na és itt kezdõdik a problem mert csak majdnem ugye van egy tesója aki már egytemista és ott is kitünõ és hát mama fejébe vette hogy a kicsimnek is az kell lennie és na itt jövök a képbe mert szerintük miattam nem tanul holott pont az õ hülyesége miatt nem mert folyton szekája miatta!
Mindennel probálkoztam, jópoziás, virág, bájcsever stb. de nem használ!