A barátnő szülei!

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Carlos

Þór vígi þessi rúnar

HÍVJ INKÁBB STIFLER MAMÁJÁNAK !!!!!!
ÓÓÓ!!! STIFLER MAMÁJAAA !!!!!!

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Carlos

Þór vígi þessi rúnar

Carlos

Þór vígi þessi rúnar

Carlos

Þór vígi þessi rúnar

Carlos

Þór vígi þessi rúnar

Glpetyus
Az ilyen szülökkel egyet csinálnék=carpet bombing...

ezt magyarázd meg a szülöknek is.

„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”

DJ Skyline
különben sem nézik sehol hogy ki milyen átlaggal van,vagy végzett a suliban...hanem hogy megvan e az érettségi,vagy diploma...de mind1 hogy van e diplomád...mert itthon az is nehezen talál munkát akinek megvan a diplomája...de mind1 ebbõl nem akarok most témát nyitni...mond meg a szüleinek hogy nem az átlag a lényeg...az csak egy dolog hogy a gyerek milyen színvonalon tanul...szvsz a 4.8 még simán elmegy 5-nek...

DJ Skyline
necsináld már...4.8-as átlag...muteromék már annak örülnek ha átmegyek mindenbõl az évvégén...
az ilyen szülõ nem is szülõ hanem rabszolga ként kezeli a gyerekét...addig tanulsz amíg bele nem döglesz címen...

Glpetyus
😄DDDDD

repro
szeritnem is dugd meg az anyját.

N0 TXT TLK PLZ!4!

Bandew
Ja, vagy feküdj le az anyjával is, utána meg az apucival is.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Dichter
Mióta vagytok együtt? Mert nekem is volt már ilyen problémám, de 4 hónap alatt elmúlt, megbékéltek velem a szülei (jó hogy 5 hónapos volt a kapcsolat, szóval épp idõben ). Egyébként meg, ha ez sem segít, akkor szarni bele, mama majd rájön, hogy úgyse tud mit tenni.

Botond
sztem mindenhol,mert én is mesélhetnék anyósékról cifrákat
jah, ha olyan lesz még szerencséd is van, hogy elüldöznek D😄D
repro

N0 TXT TLK PLZ!4!

szakíts a csajjal és keress jobbat 😄
repro
mennyi köztetek a korkülönbség?
+
meglátásom szerint aki egyetemen/fõiskolán kitûnõ az sose ért semmihez.
+
A csaj is elõbb-utóbb olyan lesz, mint az anyja...

N0 TXT TLK PLZ!4!

RelakSfromhome

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Glpetyus
😄

Lteebee
Engem is utáltak már csajom szülei.
De kitartó voltam, nem vesztettem el a fejem és a csaj már sehol, de a szüleivel még mindig jóban vagyok.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Bandew
4,8-as átlag miatt kiakadnak a szülei?
Az ilyen szülõk azok, akik sosem vitték semmire.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Skynet85
Ha tudsz jobbat akkor írj!

ezek hülyéééééééééék 😄
Skynet85
Na akkor mesélj halgatlak😊

Evil
Na majd en is meselek bimbodzo kapcsolatom elso lepeseirol, asszonypajtasnak itt is erdekesek a szulei.

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

Skynet85
Na igen ha nem is ennyire radikális, de hasonló modszeren már én is gondolkodtam, de szerintem attól is csak rosszabb lenne

akko löd le az annyát! pszihikai esetek a szülei

„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”

Glpetyus
A megoldás=konyhakés...

Skynet85
köszi de nem ilyen egyszerû 4,8-es lesz az átlaga és emiatt nem mehet majd sehová, kész fejlövés de nem???

találkozzatok csak hétvégén . hétköznap meg had tanuljon igy az annya is megnyukszik hogy nem csavarog a lánya hanem tanul. hétvégén meg belehet potolni mindent. de mindjárt itt a nyáriszünet kitartás!!!!!!!!

Skynet85
Na akkor bõvebben lényeg a csaj nagyon okos majdnem kitünõ
na és itt kezdõdik a problem mert csak majdnem ugye van egy tesója aki már egytemista és ott is kitünõ és hát mama fejébe vette hogy a kicsimnek is az kell lennie és na itt jövök a képbe mert szerintük miattam nem tanul holott pont az õ hülyesége miatt nem mert folyton szekája miatta!

Glpetyus
Hát ha innen vársz ötletet,akkor legalább ird le bõvebben a gondod,bajod😊

Skynet85
Mert, szerinted küldjem el az anyját a francba vagy mi?
Mindennel probálkoztam, jópoziás, virág, bájcsever stb. de nem használ!

Glpetyus
pfff...
Ilyet nem tudsz egyedûl megoldani??

Skynet85
Szal az a helyzet hogy én már megpróbáltam mindent de a B.nõm szülei azt hiszik én vagyok a lányuk megrontója lassan már ha talizunk az anyja is velünk lesz! Valaki segítség?

← ElőzőOldal 3 / 3