Eredeti filmek fóruma
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akkor nekem is vannak ilyenek, pl a Godfather trilógia, vagy a limitált Schindler listája... 😄
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Lehet hülyének néztek, de már jó pár eredeti DVD-m van, és még mindig nem tudom... 😊
CHELSEA FOOTBALL CLUB
ÁKOS - MÉG KÖZELEBB
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
5.000 ft /évad
Szeplőtelen szűz vagyok,maga vagyok a megtestesült tisztaság,lelkem akár a kristálytiszta hegyipatak :P
Zsinóron 800,-
Kardok könyve 800,-
Névtelen vár 400,-
Faun labirintusa (1 lemezes) 1500,-
Ötödik elem (1 lemezes) 500,-
Buhersereg 1500,-
Belleville randevú (2dvd, díszdoboz) 3600,-
Kapitány és katona (1 lemezes) 2000,-
Eleven hús 2800,-
Bábu - dummy http://www.imdb.com/title/tt0246592/ 1800,-
ha vkit érdekel, irjon pm-et
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
És találtam egy oldalt ahol kapható az Ákos-Hûség dvd (ez az amit keresek) MovieStore Ismeri valaki ezt az oldalt?
ÁKOS - MÉG KÖZELEBB
Maffiózók 1. évad +Az 5 ninja elem megrendelve -> 8581 Ft.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Régebbi Fangoria kiadás, de egészen korrekt, amúgy is szeretem az ilyen filmeket.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
ÁKOS - MÉG KÖZELEBB
Ha most ez elmarad, akkor mi fogjon vissza a letöltésektõl? Nekem nem pálya, ha USB szarságokon van a film...
http://videodrome.freeblog.hu/
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Egyébként
Tesco, Szentes
Kickboxer - 799FT
A Barlang - 799FT
Azumi 2 - 2990FT, Fémdoboz
Versus - 2990FT, Fémdoboz
Cora, Szeged
Van Helsing - 1990FT, 2DVD
Betépve - 950FT
Kabinláz - 399FT
Jay & Némabob Visszavág - 599FT
Horrorra Akadva - 599FT
Horrorra Akadva 2 - 599FT
Equilibrium - 599FT
\"You fuck with me, you fucking with the best!\" - Tony Montana
ilyen lépések után, ki fogja a teljes áras filmket több ezer forintért megvenni?
pl. a 2 lemezes azumi, olyan 4k volt, hogy öröm nézni
ennyire nem lehetnek hülyék a kiadók
Amúgy
Erõszakos Múlt - 1499FT
Titokzatos Folyó - 990FT
Beszteszt vétel evör. 😄
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Nem, nem maradt le.Valóban ennyi volt. Annyi a történet, hogy a filmet a rendszer nem vitte. Amit a rendszer nem visz azt idõnként leárazzák. Biztos találkoztál már ilyen termékekkel Te is bármelyik Tescoban, merthogy onnét van. Votl vagy 30 film, szintén 149Ft-os áron, de ez volt az egyetlen számomra értékelhetõ film köztük 😄
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Miami Vice - 990FT
Popeye a Tengerész 1. rész - 599FT
Popeye a Tengerész 2. rész - 599FT
Alvilági Játékok - 299FT
Azumi (2DVD) - 149FT
😄
Aki átbasz, az basszon b-t is!
Ez kizárt dolog, mer nemtudom.
\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"
aztán megnézheted még a használt boltokban is, ott is van esélyed
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray