Eredeti filmek fóruma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Japep
Aha...köszi szépen.
Akkor nekem is vannak ilyenek, pl a Godfather trilógia, vagy a limitált Schindler listája... 😄

CHELSEA FOOTBALL CLUB

zaki
Digipack az egy papírtokban van benne, mûanyag tálcában, és van hozzá a legtöbb esetben külsõ tok is, pl kill bill digi így néz ki:

Japep
Sok helyen látom, hogy digipack DVD...ez mit takar? 😄

Lehet hülyének néztek, de már jó pár eredeti DVD-m van, és még mindig nem tudom... 😊

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Az lenne a kérdésem hogy a Da-Vinci kódnak dvd-n megjelent külön a mozi változat és a bõvített változat is?

ÁKOS - MÉG KÖZELEBB

artschiatwork
htx.

sweech
tesco. most sok jó film volt ilyen áron, csak nem akartam pénzt költeni 😛

artschiatwork
<#eljen> Gladiátort ennyiért hol?

sweech
King Kong - 990 Ft
Gladiátor - 990 Ft

Trisztin
Tegnap igen jó vásárt csináltam a napi bevásárlásom során... a Sparban szembe jött velem 360Ftért az Ötödik elem címû film... igaz,hogy csak papír tokos DVD,de ennyiért hülye lettem volna otthagyni 😊

&#8222;Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. &#8222; - Kierkegaard, Sören

Winz
Eladó a 24 harmadik,negyedik,és hatodik évadja...eredeti dvd,feliratos.
5.000 ft /évad

Szeplőtelen szűz vagyok,maga vagyok a megtestesült tisztaság,lelkem akár a kristálytiszta hegyipatak :P

Mike at home
Eladnám pár filmememt, ami tényleg nem kell:

Zsinóron 800,-
Kardok könyve 800,-
Névtelen vár 400,-
Faun labirintusa (1 lemezes) 1500,-
Ötödik elem (1 lemezes) 500,-
Buhersereg 1500,-
Belleville randevú (2dvd, díszdoboz) 3600,-
Kapitány és katona (1 lemezes) 2000,-
Eleven hús 2800,-
Bábu - dummy http://www.imdb.com/title/tt0246592/ 1800,-

ha vkit érdekel, irjon pm-et

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

artschi
A bizonytalan azt jelenti, hogy nem tudni mikor lesz az adott DVD, jelenleg nem lehet beszerezni, azért bizonytalan a szállítás. A pkg általában +990 Ft, ha jól emléxem.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Én az Xpressrõl szeretnék kérdezni. NEm szoktam netrõl rendelni, az xpressrõl pedig még -annak ellenére hogy ez az egyik legnagyobb magyar ilyen oldal- nem is rendeltem. Mennyire megbízható ha az van kiírva hogy szállítható:BIZONYTALAN ? Ja és hogy mennyi a postaköltség.

És találtam egy oldalt ahol kapható az Ákos-Hûség dvd (ez az amit keresek) MovieStore Ismeri valaki ezt az oldalt?

ÁKOS - MÉG KÖZELEBB

artschi
Up!

Maffiózók 1. évad +Az 5 ninja elem megrendelve -> 8581 Ft.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Istencsászár
Nekem is sikerült beszreznem mind a ketõtt 1000/db-ért, alap film😊, s még VHSen is megvannak eredetibe😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

fifi
áldott legyenek a vendégek akik itthagytak két origi Kukorica gyermekei /2-3/ dvdt.
Régebbi Fangoria kiadás, de egészen korrekt, amúgy is szeretem az ilyen filmeket.

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

REALista
Jó vétel.Én 1990-ért vettem 1 éve kb.

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

artschi
szintén 990 Ft a Szemtõl szemben, szintén az mm-ban.

Istencsászár
Spawn Az ivadék ( pár hete mér 3 rongy volt, most meg 960 a turkálóba.. ) megy a szûk gyüjteménybe... Tacskó amugy.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

artschiatwork
Next 990 Ft a mm-ban.

Mike at home
hát mert extraprofitra vágynak

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Azt mesélje már el nekem valaki, hogy a BUZI hazai kiadók miért még mindig 8990-ft-os áron kínálják a BR filmeket, miközben mindenhol máshol már 5000Ft körül vagy alatta árulják õket?
Ezzel az erõvel évek óta meg kellett volna szünnie a hagyományos könyvkiadásnak... Hülyeség, Lucas egyre nagyobb baromságokat mond/mûvel. Kár érte...

Mike at home
szvsz mihelyt elárasztják a piacot, olcsó BR lejátszókkal, és a BR lemezek DVD árban lesznek, a DVD lesz halott, de ez sem azonnal fog végbemenni, hanem hosszú évek alatt

Mike at home
ez semmit nem jelent

MEg általában 1 filmnél fontos is hogy legyen külseje. Fõleg ha a kedvenced. Az meg hogy egy filmekkel foglakozó ember ilyet mond hogy: "és én sem szeretném a polcot Blu-ray lemezekkel megtölteni." egyenesen röhej. De ha ez tényleg így lesz, bízzunk abban hogy a film készítõknek lesz annyi eszük hogy a jobb filmeket kiadják rendes dvd-n vagy blurayen.

ÁKOS - MÉG KÖZELEBB

Eszement baromság. Pont azért szeretek gyûjteni eredetiben filmeket, mert örül a szívem, ha egy kedvenc filmem ott van a polcon szép kiadásban, stb.

Ha most ez elmarad, akkor mi fogjon vissza a letöltésektõl? Nekem nem pálya, ha USB szarságokon van a film...

http://videodrome.freeblog.hu/

ROSSZ HÍR a dvd gyûjtõk/kiadvány kedvelõk számára.

ÁKOS - MÉG KÖZELEBB

artschi

fifi
hol lehet azt megnézni, hogy a BORS nevû újsághoz melyik nap milyen dvd-t adnak?

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

hellnight
Hát szvsz ez már nem a kiadó hibája sztem. Legalábbis az Azumi. Az már a Tesco egyéni "akciója". Mondjuk a legdurvább az egészben az, hogy még rajta volt a régi 4k-s ár a fólián 😄DD

Egyébként

Tesco, Szentes

Kickboxer - 799FT
A Barlang - 799FT
Azumi 2 - 2990FT, Fémdoboz
Versus - 2990FT, Fémdoboz

Cora, Szeged

Van Helsing - 1990FT, 2DVD
Betépve - 950FT
Kabinláz - 399FT
Jay & Némabob Visszavág - 599FT
Horrorra Akadva - 599FT
Horrorra Akadva 2 - 599FT
Equilibrium - 599FT

\"You fuck with me, you fucking with the best!\" - Tony Montana

Mike at home
ezzel az egésszel egy baj van
ilyen lépések után, ki fogja a teljes áras filmket több ezer forintért megvenni?

pl. a 2 lemezes azumi, olyan 4k volt, hogy öröm nézni

Mike at home
na neee
ennyire nem lehetnek hülyék a kiadók

sweech
New York Bandái - 799Ft
A Hét Kard Legendája - 799Ft

hellnight
Hát röviden annyit, hogyha alátoltad egy árleolvasónak akkor az kiírta, hogy nincs ilyen cikk. Ennyi 😊

Amúgy
Erõszakos Múlt - 1499FT
Titokzatos Folyó - 990FT

"Annyi a történet, hogy a filmet a rendszer nem vitte." - Ez mit takar pontosan?
Loál János
Háhh, máker. 😮)
Beszteszt vétel evör. 😄

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

hellnight
Te vagy az elsõ aki ezt megkérdezi 😄
Nem, nem maradt le.Valóban ennyi volt. Annyi a történet, hogy a filmet a rendszer nem vitte. Amit a rendszer nem visz azt idõnként leárazzák. Biztos találkoztál már ilyen termékekkel Te is bármelyik Tescoban, merthogy onnét van. Votl vagy 30 film, szintén 149Ft-os áron, de ez volt az egyetlen számomra értékelhetõ film köztük 😄

Loál János
Ugye lemaradt egy nulla az Azumi áráról? 😮)

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

sweech
azumit hol? :o

hellnight
Hétvégi szerzemények:

Miami Vice - 990FT
Popeye a Tengerész 1. rész - 599FT
Popeye a Tengerész 2. rész - 599FT
Alvilági Játékok - 299FT
Azumi (2DVD) - 149FT

😄

szia Mike

Aki átbasz, az basszon b-t is!

zaki
Vagy 1 éve is annyi volt a MM-ban.

Ryan közlegény megmentése 2DVD Digipack - 1990, Saturn.

Ez kizárt dolog, mer nemtudom.

artschi
Die Hard 1-2. egy tokban 1990 Ft a médijamárktban.

Mike
Daily Price hálózat - üzemeltetõ: Premier Média Kft

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
van au a kék-sárga emblémás bolt
nem tudom mi a neve

ancsie18
Debrecen mellett lakom, itt ilyesmirõl nem nagyon tudok... 😞

\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"

Mike
Próbáld meg a Hungarton boltjaiban (ha még van ilyen bolt - MOM parkban az Alexandra mellett) ott sokminden van, mert mindent aranyáron adnak

aztán megnézheted még a használt boltokban is, ott is van esélyed

ancsie18
Voltam Debrecenben a Media Marktban és az Alexandrában, egyik helyen sem volt. Ha tudnál nekem szerezni egyet, dupla áron megveszem tõled!

\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"