Splinter Cell 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TitaniumRR
Nagyon szép grafika, a legélethûbb modern lopakodós játék, mely a modern láthatatlan különleges egység egyszemélyes multi-purpose bevethetõségére épül, a legmodernebb fegyverekkel és bénítõ eszközökkel, mellyel szemben az ellenség tehetetlen. Vadonatúj (mintha a bolt polcáról vennéd le), karcmentes, dobozában, papírjaival hobbifelszámolás miatt eladó. A bolti ára 7.000,- Ft HELYETT 3.990,- Ft./ db. Ha egyben viszed mind a 2-t akkor csak: 5.990,- Ft. Érdeklõdés privát üzenetben.

Check this out.

Captain Sonar 2024 Remake

Ott csak ránézel arra a 2 emberre termoval és távcsõvel,a fõnök mond valamit,majd mehetsz is tovább.Ennyi.
torrente
A végefelé van gondom. Eljutottam odáig, ahol le kell nézni termóval és binocularral, ahol 3-an beszélnek. Az a baj, hogy csak 2 beszélget és így nem tudom tovább játszani. Le kell ütnöm elõtte mindenkit? Talán ez a baj?

Én fellõttem egy Diversion camerát ,fütyültem vele,odacsalogattam õket,majd elkábítottam a gázzal õket.De mind a kettõt külön-külön,2 Div camerával.
torrente
© torrente ma 13:01 | Privát | Válasz | #3089

Újabb segítséget kérek. LA pálya: szellõzõbõl beugrom egy helyiségbe; 1 terroritát megölök, 1 civilt leütök. Aztán a következõ helyiségben 2 õr beszél. Ugyanúgy járnak, mint az elõzõek. A baj ezután van. Fel kéne mennem a lépcsõn, amely tetején 2 õr járõrözik. Mindig észrevesznek. Mit csináljak?

torrente
Köszi, már sikerült. Nem tudom miért, elsõre nem sikerült átmennem ott. Lesz valami szivatós azon a pályán?

Ott van egy rés a falnál,ahol falhoz lapulással(L3)át lehet menni.Ott,ahol pittyegést hallassz.
torrente
A tengeralattjárós küldetés teljesítve! Most a következõ pályán akadtam el. Kinyírtam vagy 7 embert, aztán a tetõrõl egy dróton átcsúsztam a másik oldalra, bementem. Mentési pont. Ezután az utcán ketten járõröznek, megöltem mindkettõt, de nem tudom hogy ezután mit kell tenni.

torrente
Sikerült! Kösz a segítséget! Már a tengeralattjárón ügyködöm.

torrente
Holnap kipróbálom. Mondja a nagyfõnök rádión, hogy "freeze", szóval hogy fagyjak le. Az a baj, hogy Sam magától teszi fel a kezét és addig agyonlõnének, míg elõveszem a fegyvert és célzok. Remélem bejön, amit mondtál.

Seth
Abszolút nem kell semmit csinálni, rádión be is szól a haver hogy ne mozdulj, mindjárt leszedi õket...majd amikor elkezd lõni akkor már te is lõhetsz.
Ha egybõl elkezdenek tüzelni,akkor valamit megnyomsz vagy valami bug van a dologban( hozzáteszem én PC-n nyomtam végig)

PSN ID.: Beegabor

torrente
De ahogy kinyitom az ajtót, felteszem a kezem és egybõl elkezdenek tüzelni. Biztos hogy nem kell semmit sem csinálni? Nem fognak agyonlõni?

Seth
Ne csinálj semmit..😊
Majd a haver kihúz a csávából...

PSN ID.: Beegabor

torrente
Senki sem tolta ezt a játékot végig?

torrente
Dzsungeles pálya vége: Sadonot követni kell egy ajtóig. Ha kinyitom, hárman tüzelnek rám, a háttérben pedig van egy helikopter. Mit kell itt csinálni?

torrente
Elakadtam. Aki tud segítsen. A dzsungeles küldetésnél járok, ott ahol le kell hallgatni egy ürge beszédét. Hogyan kell pontosan megcsinálni ezt? Mindig, amikor kilövök egy lehallgatásra alkalmas golyót, elrontom, mert felkeltem az õr figyelmét.

UNREG
Pár buta pc-s úgy gondolja, hogy a konzolosoknak már nem is lehet saját SC topikjuk.

torrente
Mi ellen tiltakozol?

Glpetyus
lol

Nyers

My Life for Freedom!

Sephi
En nem voltam es nem is leszek soha SC fan 😞

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

torrente
Na, volt szerencsém kipróbálni a játékot. Nagyon hasonlít az elsõ részre. A mozgás ugyanolyan, a grafika most is szép. Ha nem rosszabb, mint az elsõ rész, akkor biztos hogy nagyon jó játék! Egyenlõre többet nem tudok mondani, mert csak elkezdtem.