Stadionok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

nyah, kiv. leszek a zúj stadionra... sztem min. 25, de inkább 30 ezresnek kéne lennie, azalatt aligha lehetne rendezni eb meccset, persze ha megkapjuk 1általán
Akkor válogatott meccsekre sem fogok járni ezután, mert a Népstadion helyett tuti oda cipelik majd ...
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
csak 1 kicsi!!!

\"Never say never!\" W Churchill
ilyenre van ott pénz!!!???
építhetnének a fradi nak is egy ilyet!!!

amúgy olvastam a san sirorol hogy elõször 10ezres(vagy 15
) volt és utána 150ezrest akartak de ezt nem engedték,aztán 50ezres lett utána meg ami a mostani.amúgy lehet megy az Inter-Juve meccsre!!!!
Megyeri út
: Újpest,Vasas, na õk még megférnek egymás mellett
Ûllõi út
: Fradi és Honvéd esetleg MTK
s máris lehet bontani a fáy utcát (kinai piacnak kitûnõ -sajnos), bozsik stadiont (pláza -sajnos), Hidegkúti stadiont (parkoló-sajnos)

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
Boldog Karácsonyt!
AZ ANGOL FOCI VARÁZSA ÉS FELSÕBBRENDÛSÉGE

Boldog Karácsonyt!

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
NS, 2004-07-01
Sajtótájékoztatót tartott Gyurcsány Ferenc gyermek-, ifjúsági és sportminiszter a Puskás Ferenc-stadion és Létesítményei fejlesztésével kapcsolatos pályázatról, amelyre külföldi és hazai befektetõk jelentkezését várják. A beruházás célja egy minden igényt kielégítõ, modern sportkomplexum kialakítása a mintegy negyvenhektáros területen. Az elõzetes elképzelések szerint a Puskás-stadion a felsõ lelátók lebontása, majd mobil elemek építése után 50 ezer- nézõ befogadására lesz alkalmas. A beruházók kilétére legkésõbb 2005. január 4-én derülhet fény. Gyurcsány Ferenc elmondta még, hogy a tárgyalások során várhatóan nagyon sok jogi és várostervezési probléma merül majd fel, a tegnapi bejelentés tehát egy hosszú "mérkõzés kezdõrúgása" volt.
info: NSO