Stadionok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zaki
tiszta balkán fíling <#idiota>

gabber_saviola
Napoli

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

gabber_saviola
Vicenza

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

gabber_saviola
A.S. Bari S.p.A.

egy lehetséges stadion terve avagy a City of Birmingham stadium 300 millió Pound-ért:

city of brum
zaki
szép <#eljen><#smile>

gabber_saviola
STADIO RENZO BARBERA

zaki
Azért a zöld-fehér marad

nyah, kiv. leszek a zúj stadionra... sztem min. 25, de inkább 30 ezresnek kéne lennie, azalatt aligha lehetne rendezni eb meccset, persze ha megkapjuk 1általán

zaki
qrva jól néz ki a Levante pályája...

zaki
nemhogy a fradi páylát tuningolnák fel <#confused>

AnuluWork
Jaja. 1500 (??????????????+???????????????) nézõnek fasza lesz!
Akkor válogatott meccsekre sem fogok járni ezután, mert a Népstadion helyett tuti oda cipelik majd ...

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

zaki
1 kis különbség van a 2 között!!!
csak 1 kicsi!!!

zaki
miért, ezzel mi bajotok van? <#mf2><#mf2><#mf2><#mf2><#mf2><#mf2><#mf2><#mf2>

JackDaniels
Fradinak minek? Most készülnek tönkremenni:DD Inkább ide Diósgyõrbe. Itt sincs csapat:PPPPPPPPP

\"Never say never!\" W Churchill

zaki
hát, Ukrajnában sem jobb a helyzet, mint nálunk. de ott legalább van foci

asztarohadt ez tiszta durván néz ki!!!!
ilyenre van ott pénz!!!???
építhetnének a fradi nak is egy ilyet!!!

meg is érdemlik,jól nyomják

zaki
szép kis pályája lesz a Shaktar Donyeck-nek <#ticking>

váúúúú! nekem teccik

bazz ha abramovics elkezdi építeni a chelseaét...biztos 150ezrest akar majd :))
amúgy olvastam a san sirorol hogy elõször 10ezres(vagy 15) volt és utána 150ezrest akartak de ezt nem engedték,aztán 50ezres lett utána meg ami a mostani.amúgy lehet megy az Inter-Juve meccsre!!!!

Hentes Bill
új liverpooli stadion:

Boldog Karácsonyt!

Hentes Bill
ilyen lesz a juve stadionja:

Boldog Karácsonyt!

no mi lesz a honvéddal ha a bozsik stadiont bezárják, (száll a hír hogy kell a hely plázának....) Lehet hogy bejön az a stílus hogy egy stadion 2 csapat.
Megyeri út : Újpest,Vasas, na õk még megférnek egymás mellett
Ûllõi út : Fradi és Honvéd esetleg MTK

s máris lehet bontani a fáy utcát (kinai piacnak kitûnõ -sajnos), bozsik stadiont (pláza -sajnos), Hidegkúti stadiont (parkoló-sajnos)

Hentes Bill
szép

Boldog Karácsonyt!

Hentes Bill
a fradi uefa kupa ellenfelének a stadionja (Milwall)

Boldog Karácsonyt!

a Feyenoord otthona...

Hentes Bill
no comment, gratula

Boldog Karácsonyt!

upsz,picit nagy lett.

Matthewpamer
majd Magyarország EB-t rendez nekünk is lesz hasonló :)

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

Hentes Bill
szép új stadionja az olimpiakosz pireusznak:

Boldog Karácsonyt!

Hentes Bill
ilyen volt:

ilyen lett:

Boldog Karácsonyt!

Hentes Bill
nem lehet megnézni, hogy hogy néz ki jelenlegi állapotában a stadion? mert a hivatalos honlapon 2004 június óta nincs frissebb kép...

Boldog Karácsonyt!

AZ ANGOL FOCI VARÁZSA ÉS FELSÕBBRENDÛSÉGE
Zakit nyugdíjazták?:D

Hentes Bill
nagyon szép stadion, tavaly belülrõl is megcsodál6tam :) meg a múzeum is szép

Boldog Karácsonyt!

zaki
zsír :)

RIVER - Boca '02/'03

zaki
lol

Matthewpamer
hm,ott lehetne popcornt árulni meg hot dogot :D

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

zaki
voltak ott már 200 ezren is :)

Matthewpamer
most mondják a copaamerica elõzetesbe hogy a marcanaba 170000 nézõ volt.

zaki
naja, le kéne bontani a g*cibe, és valami normális stadiont építeni a helyére, amilyet megérdemelne a magyar nép

Punkerwork
nem tom minek foltozgatják összevissza abból úgyse lehet egy rendes modern stadiont csinálni.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

zaki
na erre kíváncsi leszek

zaki
Megújul a Puskás-stadion
NS, 2004-07-01

Sajtótájékoztatót tartott Gyurcsány Ferenc gyermek-, ifjúsági és sportminiszter a Puskás Ferenc-stadion és Létesítményei fejlesztésével kapcsolatos pályázatról, amelyre külföldi és hazai befektetõk jelentkezését várják. A beruházás célja egy minden igényt kielégítõ, modern sportkomplexum kialakítása a mintegy negyvenhektáros területen. Az elõzetes elképzelések szerint a Puskás-stadion a felsõ lelátók lebontása, majd mobil elemek építése után 50 ezer- nézõ befogadására lesz alkalmas. A beruházók kilétére legkésõbb 2005. január 4-én derülhet fény. Gyurcsány Ferenc elmondta még, hogy a tárgyalások során várhatóan nagyon sok jogi és várostervezési probléma merül majd fel, a tegnapi bejelentés tehát egy hosszú "mérkõzés kezdõrúgása" volt.

info: NSO

Matthewpamer
jah,igaz.egyszer a magyarok is eljutnak ilyen szinter.van még több 1000 év.addig biztos

zaki
az biztos, csak a kijelzõk többe kerülnek, mint egy-két magyar pálya tokkal-vonóval