Cross Racing Championship

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

blackcalibra
Mindegy. Itt van elõttem az eredeti, még évekkel ezelõtt szereztem közvetlenül a fejlesztõ srácoktól, erre kénytelen vagyok lewarezolni.
Ejjjjj.<#boxer>
arty
a nyelvi dolgok külön fájlban vannak!

Forza.

blackcalibra
Egyébként lehet találtam megoldást a StarForce -os dologra(ne rinyáljon Win7 alatt), csak most meg az Invictus LIVE-al nem tudom frissíteni a játékot, valami gubanc van.
Van hozzá külön patch is, de az nem elég, a live -al még mást is módosít, a patch-el nem.
Mert így hiába patchelem nem a StarForce miatt rinyál hanem csak simán a kompatibilitás miatt.
blackcalibra
De az gondolom nem is magyar(nem mint ha annyira számítana)
CsuTy89
Valóban, a Starforce miatt nem indul, sajnos az eredetivel nem tudok játszani, kénytelen voltam beszerezni egy tört CRC-t.

Wenson - The No.1 Source for Cross Racing Championship - http://wenson.atw.hu

arty
tedd fel a krekket, azzal megy

Forza.

blackcalibra
Nekem a azt írja hogy nem kompatibilis. Hogy csak 98-on, XP-n indulna.
Ha pedig felpeccselem akkor meg a védelem zavarja be.
Újraindíttatja a gépet. Ez még rendben is van, de ettõl tovább nem jut. Akárhányszor indítanám, mindig csak indítsam újra.

Neked milyen verziójú a játék?
CsuTy89
64 bites Windows 7-en CRC-zek, nekem mûködik...

blackcalibra
64bit-es Win 7-en elindul a játék valahogy? Természetesen eredeti a játék, viszont egyelõre az alap van fenn(régebben felpeccselve gubancok voltak vele nálam) de így nem indul.
12346
szép napt^^

szokott még valaki alkotni valamit a játékhoz, vagy már abszólúte fölös a várakozás?

bertino
take!

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

CsuTy89
Jahh, nekem is csak 1-2szer írtak vissza, aztán azóta sem... Mondjuk én pályamodellezéssel kapcsolatos kérdéseket tettem fel <#vigyor>

bertino
tényleg ?
nem is gondoltam volna.

ChuckyHUN
DX8ba át kell tenni, rengetegszer el volt mondva

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Alexease
Upsz:)

"foglalkoztam" = foglalkoztak
bertino
<#hehe>

Alexease
Honnan tudod, hogy nem figyeltek?! Lehet, hogy figyeltek, csak nem foglalkoztam vele;)))
bertino
"figyeljük a játékosok visszajelzéseit"

de kár, hogy csak az én kicseszett 4 db e-mail-emre nem figyeltek, amit a supportra írtam, mikor még kurv@'ra nem tudtam mi a megoldás a kocsiból kilógó sofõrökre... bakker.

<#gonosz3>

CsuTy89
Sokminden nem látszik :D

Magnum PI
Itt egy screen a bójáról :D

CsuTy89
Nekem is jól jönne valami (jó) kormány beállítás, egy screenshot-ot belõhetne valaki.
Ha az FFB-m be van kapcsolva, akkor nem húz vissza a kormány, és nem sebességfüggõ a dolog. Ötlet?

JuanG
ja okés, nem vettem észre :)...amúgy nagyjából sikerült belõnöm, csak akad a játék mint állat, és ezért szinte lehetetlen játszani...pedig annak idején a demo jól ment...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

lac coo
Én úgy vettem észre-bár nem biztos- , hogy mikor magától tekeredik a kormány , olyankor csak a kormány tekeredik a kerék nem, mintegy jelzi, hogy merre kéne ellenkormányoznod, asszem valami hasonló a neve is ....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease
Az nem fog menni, mert nekem nincs fent a program:) Ahogy mar tobbszor is irtam, engem annyira bosszant a kormanykezelese, hogy szamora "hasznalhatatlan":(
JuanG
Alex! feltennél egy-két képed hogy a játék alatt a kormányod hogyan van beállítva?? Nem nagyon értem ezt a sok csúszkát a haladó résznél...

érdekes: próbáltam billentyûvel is (kormány kihúzva gépbõl), de olyat csinál hogy 1-esbe elindul (4wd-s alapgép), majd 2-esben kurvalassan gyorsul, kb-50-60 -ig megy fel, és 3-asban meg lelassul hiába nyomom a gázt...ez mitõl lehet?? (amúgy billentyûzettel nem akad a játék)...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

CsuTy89
Najó, de a sofõr mellett a fák, táblák és más tereptárgyak helyére is bójákat teszel?

Látszólag csak a HDR és a MBlur mértékébõl vesz le, h ha visszaveszed a játékot DX8-ra...

ChuckyHUN
be kell tenni dx8 ba és kész :)

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Alexease
"bója ül a kocsiban de belsõ nézetben nem látszik" :))))))
Magnum PI
A kormányt sikerült megoldani: compatibliy ->windows xp. (x64-em van)

Magnum PI
Eleve ott kezdõdik a dolog hogy nem észleli a game specifikus beállítást csak a globalt. Ott most bekapcsoltam a centering-et ami mint tudjuk nem az igazi. Egyébként minden be van. Viszont most van egy új probléma is ami megöli a játékot mégpedig hogy nem számolja a pontokat amit megszerzek :S.

A grafikai problémát én úgy oldottam meg (csak a pilótásat) hogy kicseréltem a modellt egy másikra ami nem bugol. Igaz most hogy bója ül a kocsiban de belsõ nézetben nem látszik :)

JuanG
nekem meg bármely graf beállításnál akad a játék...azt vettem észre hogy a kormány miatt, pl. amikor fékre vagy gázra lépek vagy visszaváltok :((...

JuanG
windowsban a korm beállításoknál minden effekt fel van véve??

Magnum PI
Sziasztok!

Tudnátok segíteni? Az istenért nem akar mûködni a Force Feedback a játék alatt. Érzek egy kis minimális remegést murván de egyébként teljesen halott. pls help.

Kormány g25

lac coo
Pl. a Ladát.. Ott még linket sem találok ...

ALIENwoods
Szia,

Az add-on autókat akkor látod ha:

A Carrier-t végig játszottad és emg van már a REvo GT nevezetû autó is ( Mivel az addon autók unlocka a Revo GT-szintjável egyenlõ)

ALIENwoods
Kopizd be hogy melyik linken lévõt akarod letölteni :)
Megnézném mi a gond vele

Penge88
Hi! Kérdésem lenne. Ha beraktam az autót, azután mit kell még csinálni, hogy a játékban is megjelenjen? Elvileg jól tettem be és nem látok új autót. Választ elõre is köszönöm. Bocsi, hogy nem olvastam vissza, de korábban is kerestem és sose találtma erre választ.

Thank God, I\'m a Lada owner!

lac coo
Vannak érdekesek, de hogyan lehet letölteni ??? Mert nekem nem jut szabad szál vagy mi az anyja ....

bertino
nekem meg ennyit sem irtak vissza a fejlesztok :)

Alexease
http://www.youtube.com/v/-tQC-RY3hm4&hl=en&fs=1&rel=0&hd=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="780" height="505">
ALIENwoods
Eddigi az SLMrõl letölthetõ autók HD felbontásban
http://www.youtube.com/watch?v=-tQC-RY3hm4

lac coo
Igen, közben rájöttem ...THX !

Bizony! Nálam is ez segített!

ChuckyHUN
tedd dx8-ra... pár hete írtam

SZilaJMaGGoT
Állítsd a játékba a directx-et 7-re vagy 8-ra, akkor ha minden igaz jó lesz...

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

lac coo
Nekem annyira bejön ez a fizika hogy mindig elõszedem, de ez a grafikai bug már rohadt zavaró :((((
Bár most ahogy nézem valami furcsa a DFGT-vel is CRC alatt ....

A másik nem se jön be annyira, pedig ott is van fizika becsülettel 8 bár olyan sok az autó hozzá, hogy annak a fele törvényszerûen szart nem ér ...)

Alexease
A grafikai hibakra - elvileg - a DirectX allitasa a megoldas.
Engem meg mindig a kormanyzas javitasa, segitsegek kikapcsolhatosaga erdekelne, de ebbol mar nem lesz semmi:(

Az a szomoru, hogy annyira jo az engine, foleg, hogy modolhato, hogy a mai napig hasznalnam, es meg evekig fent lehetne.
Autokat csinalnak hozza, nagyon jo! Sot, palyakat is lehetne kesziteni (tucatjaval konvertalni road palyakat), bar egy kicsit maceras, de megerne.
Az uj programjukban mar javitottak/valtoztattak valamit, de az meg annyira nem jon be, az online, a vasarolgatas, es a totalis arkad jatekmenet miatt, hogy szornyu.

Szerintem, ez mar R.I.P., kar erte:/
lac coo
Még mindig nincs valami megoldás a repkedõ fákra és az elkenõdött pilótára ??? :(((((

Illetve hová-mikor kell beírni a csalást, mindig elfelejtem ...? :D

ALIENwoods
Nincs fenn véletlenül Zone Alarm a gépeden?

Kék halál mit ír?

dmx
Csá all! nem tudjátok miért indítja újra a gépet a játék! megy 1-2 percig aztán újraindul! Érdekes hogy ugyanezt csinálta a Street Legal Racing Redline is ami ugyszint Invictus gyártmány. Segítsetek lécci nagyon fontos!! Elõre is kössz!

Burn tire, not your soul!