Copa America

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Effe88
jó hát alap hogy minket ütnének😄

bakkerman
azért ezt a csapatot is odatenném bármelyik európai válogatott ellen

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Mexikó a 2012. évi nyári olimpiai játékokra készülõ csapattal vesz részt, amelyben 5, 23 éven felüli játékos szerepel.
(wikipedia)

REAL MADRID

dave9004
hû várom már a tornát.
Keretekrõl mit tudni? Azt hallottam Mexikó csak ligaválogatottal jön (vmelyik nap mondták Gold Cup közben)
Effe88
tehát lényegében argentin b-c játszott

Újoncok játszottak, fõleg 25 éven aluli európai légiósok.

Kapusok: Oscar Ustari (Getafe), Adrian Gabbarini (Independiente).
Védõk: Mateo Musacchio (Villarreal), Nicolás Otamendi (Porto), Ezequiel Garay (Real Madrid), Pablo Zabaleta (Manchester City), Marcos Angeleri (Sunderland), Federico Fazio (Sevilla), Emiliano Insúa (Fenerbahce).
Középpályások: Tino Costa (Valencia), Nicolás Bertolo (Zaragoza), Mario Bolatti (Internacional), Fernando Belluschi (Porto), Alejandro Cabral (Legia Warsaw), Diego Perotti (Sevilla), Mauro Formica (Blackburn).
Csatárok: Pablo Piatti (Almería), Marco Ruben (Villarreal), Jonathan Cristaldo (Metaliszt), Nicolás Gaitán (Benfica), Mauro Boselli (Genoa), Franco Jara (Benfica).

REAL MADRID

limperatore
aztakurva, laza 4es 😄
kik játszanak Argentínánál? gondolom nem messiék 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Ja Argentína épp most cumizik Nigériától 😄

REAL MADRID

Effe88
várjuk várjuk!!!

limperatore
1 hónap és kezdõdik...Argentína-Bolívia meccsel

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

dave9004
lobbizhattunk volna érte....
úgysem hiányoznának kb sehonan júliusban, max itthonról az egy-két kutyütõ. szerencsére a spanyolokat nem nyerték meg(így lesz a leglatinosabb torna remélem)
hajrá spanyolajkúak😊
Effe88
na ez jó legalább nyáron se maradunk foci nélkül😊
a sport 1 adni fogja az összes meccset aszem
a 2004es peruit copát néztem anno az jó voltXD
amúgy costa rica helyett meghívhattak volna minket😄😄
milyen komoly lenne ha ott lennénkXDXD

Ha valakinek van kedve csinálhatna egy bannert vagy komplett témát.

REAL MADRID

Japán helyett Costa Rica indul.

REAL MADRID

dave9004
várós jaja.
Chile odaérhet sztem
bakkerman
jaja,így a nyár közepén egy kis éjszakai latin foci 😊

limperatore
uruguay is ott lehet elõl
de valószínûleg egy brazil-argentin döntõ lesz 😄

nagyon jó lesz

bakkerman
csak 10 ország van dél amerikában,ezért mindig meghívnak 2 csapatot,ami általában USA+Mexiko szokott lenni,most Japán meg Mexikó.

banok
csak így lehet meg 12 csapat. Sokáig Mexikó is meghívott volt.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Mi az hogy meghívottak? 😄 Ilyet lehet?

REAL MADRID

bakkerman
nézõs lesz,remélem argentín gyõzelemmel 😊 😛
csoportok:

A csoport:
-Argentina
-Kolumbia
-Japán(igen,az a japán,meghívottak)
-Bolívia

B csoport:
-Brazília
-Paraguay
-Ecuador
-Venezuela

C csoport:
-Uruguay
-Chile
-Mexikó
-Peru

dave9004
2011 július 1.
Argentína
következõ copa america mikor lesz?

FORZA INTER!

Majdnem én is 😞 Most számûzték, egy elõdöntõt vagy egy aprócska bronzmeccset sem kapott <#rinya>

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Z
Leírtad, amire gondoltam. <#eljen>

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

nem gondoltam volna, hogy a Brazilok nyernek. Mondjuk nem brazilosan játszottak, az is biztos. De úgy látszik inkább ez vezet eredményre, megölni a másik csapat játékát. Olyan pár évvel ezelõtti Juventusos meccsre hasonlítottak. De a jobbik fajtából

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Jah szegény Javier Zanetti igazán megérdemelte volna, vagy vmilyen sikert 😞(

Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam

nono84
Argentín foci betegsége lesz (van) hogy a nagy cél elõtt mindig begörcsölnek. Majd lassan az öreg játékosokat le kellene cserélni. És a kommentár meg tényleg minõsíthetetlen volt. Ennél még a Léderer is jobb :S 😄

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

meg a Sportinbeten is fogadtam rájuk

a francba azok a brazilok gyõztek 3-0-ra<#szomoru1>és a másik baj hogy ayala az argentínoknál ön gólt rugott<#szomoru1>nekem ez így most nagyon nem tetszett<#szomoru1>

amikor meghallottam h nem a Mester lesz már mentem is csicsikálni

Lehet azokal nem nyerték volna meg.Mert pontossan az a fegyelmezett,zárt játék nem ízlett az Argentinoknak,amit ezzel a csapattal meg tudtak csinálni.Hogy már a középpályán mindenki védekezett,"gürcölt" ahogy kellett.Egy Ronaldinho-Kaka féle felállásban lehet szebben játszottak volna,de korántsem biztos hogy eredményesebb is lett volna.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Z
Mi az, hogy lett volna? <#mf2><#banplz>

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

hehehe brazilok 😛

Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam

szucsy89
hát az az érzésem volt hogy a brazilok teljesen semlegesítették az argentín játékosokat, de a brazil csapatból még így is egy csomó sztár hiányzott, és így is megnyerték a kupát, hát nemtom akkor az A csapattal mi lett volna...
chalezlopez
Mario Kempes óta vagyok Argentín drukker. Eddig még soha nem ábrándultam ki belõlük, pedig már volt 1-2 betlijük. Most igen.

Vamos Argentina!

REALista
Én mondtam hogy "elszarják" majd a döntõt.😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

LasCar16
Riquelme mennyit futott?:c

#acm

chalezlopez
kész vége...ennyire szar argentin csapatot még nem láttam...baze "zsebretett" kezekkel lábujjhegyen "mûvészkedve" nem lehet kupát nyerni!!

Vamos Argentina!

LasCar16
még a Brazil B is simám elverné ezt az Argentín csapatot....

#acm

Egyébként se lehet döntetlen, ha kupagyõzelemrõl beszélünk 😊

Történelem: Argentina és Uruguay 14 gyõzelemmel döntetlenre áll. Az örökranglistán meg a Brazilok "sehol" nincsenek.

Asszem, hogy izgalmas legyen a meccs, most elkezdek szurkolni a Braziloknak 😊

chalezlopez
jó kész vagyok...

Vamos Argentina!

fsgh
3. kapurarugos mentés már öngól lett...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

dienesoft
mekkora kapufa Riquelmeeee!!!!

fsgh
micsoda meccs!😊))8perc alatt gól és kapufa!😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

chalezlopez
A jóóóóó k életbe! 0-1

Vamos Argentina!

LasDen
1-0....hoppá... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

dienesoft
Az mekkora gól volt Juli Baptistatol...

fsgh
z lett volna a király😊