Copa America
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
(wikipedia)
REAL MADRID
Keretekrõl mit tudni? Azt hallottam Mexikó csak ligaválogatottal jön (vmelyik nap mondták Gold Cup közben)
Kapusok: Oscar Ustari (Getafe), Adrian Gabbarini (Independiente).
Védõk: Mateo Musacchio (Villarreal), Nicolás Otamendi (Porto), Ezequiel Garay (Real Madrid), Pablo Zabaleta (Manchester City), Marcos Angeleri (Sunderland), Federico Fazio (Sevilla), Emiliano Insúa (Fenerbahce).
Középpályások: Tino Costa (Valencia), Nicolás Bertolo (Zaragoza), Mario Bolatti (Internacional), Fernando Belluschi (Porto), Alejandro Cabral (Legia Warsaw), Diego Perotti (Sevilla), Mauro Formica (Blackburn).
Csatárok: Pablo Piatti (Almería), Marco Ruben (Villarreal), Jonathan Cristaldo (Metaliszt), Nicolás Gaitán (Benfica), Mauro Boselli (Genoa), Franco Jara (Benfica).
REAL MADRID
kik játszanak Argentínánál? gondolom nem messiék 😄
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
REAL MADRID
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
úgysem hiányoznának kb sehonan júliusban, max itthonról az egy-két kutyütõ. szerencsére a spanyolokat nem nyerték meg(így lesz a leglatinosabb torna remélem)
hajrá spanyolajkúak😊
a sport 1 adni fogja az összes meccset aszem
a 2004es peruit copát néztem anno az jó voltXD
amúgy costa rica helyett meghívhattak volna minket😄😄
milyen komoly lenne ha ott lennénkXDXD
REAL MADRID
REAL MADRID
de valószínûleg egy brazil-argentin döntõ lesz 😄
nagyon jó lesz
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
REAL MADRID
csoportok:
A csoport:
-Argentina
-Kolumbia
-Japán(igen,az a japán,meghívottak)
-Bolívia
B csoport:
-Brazília
-Paraguay
-Ecuador
-Venezuela
C csoport:
-Uruguay
-Chile
-Mexikó
-Peru
FORZA INTER!
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam
Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam
Vamos Argentina!
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Vamos Argentina!
Asszem, hogy izgalmas legyen a meccs, most elkezdek szurkolni a Braziloknak 😊
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár