Autóbehozatal külföldröl ????
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Van egy 2001 -es gyártmányú, 1,9 TDI Renault Laguna Grandtour-om (euro 3).
Németországban dolgoztam 3évig, ott vettem. Az autó kitünõ állapotban van. Nagyon jó a kaszni is, és motorilag is nagyon jó. Nagyon sajnálnám eladni, német rendszámos, és haza akarnám hozni. De itt van ez a <#confused>#confused>regisztrációs adó. Mindenki mond mindent.....nem lehetne valahogy olcson behozni? nem számít hogy használt? 3 évet használtam kinn?
stb...? A rendörök már nagyon b*tatnak, hogy cseréljem le, de kár lenne ilyen kocsit eladni, nagyon szeretem.
Valakinek valami tipp? Kifizetném én a reg adót is, csak ne lenne olyan sok.......
köszi. üdv NETGEAR
HP Elitbook 8730 IntelCore™ 2Quad | 4x2,5GHz 2x6MB cache | 4GB RAM | 500GB SSD | Blu-Ray | NVIDIA® Quadro™ FX3700M 1GB |
ott németbe le7 találni megkímélt verdákat az biztos
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
mi köze a rendõrnek, hogy milyen rendszám van a kocsimon, ha minden rendben van? van rajta vizsga, van rajta biztositás, eu s országbeli forgalmi,s a félreértések végett nem egy roncsról van szó, környezetkimélõbb mint a mostani kocsim, viszont +900e nem fizetek csak ugy az államnak, azért nekem nagyon sokat kell dolgozni, plusz igy nem is a valós ára jön ki az autónak.
Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.
\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"
a 8000€ ért kinézett autóra közel 950e ft lenne a regadó, valahogy uyg érzem igy olcsóbban megusznám😊
Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.
Összegbe mennyi?
nos, nekem több ismerõsöm is foglalkozott ilyesmivel a kib***ott regadó elõtt...
szóval...mostmár behozni szinte csak pl combókat éri meg, ami kishaszongépjármû, így nincs rá reg adó, és úgy viszik, mint a cukrot, mert nem lehet kinyírni, tökéletes melósautó...de hogy személyautót....sajnos már közel se olyan mókás 😞
persze lehet okosan csinálni, és fogni rajta....csak kérdés, hogy mennyit, és hogy megéri-e...
haverom most volt kinn saját célra egy A4-ért, és regadó, er.vizsga,forgalmi, meg minden...kb annyiba állt meg mintha itthon vette volna...mondjuk igaz az, hogy egy német autóban 120.000 km annyi mint egy magyarban 50.000 😄
meg huhh, hogy az német audi, nem magyar....
aúgy meg olyat már csináltak, hogy motorért kimentek, kinn szétkapták, behozták 3 ládában, itthon meg összerakták 😊
amúgy meg a FIDESZ tett egy olyan ígéretet, hogy eltörlik a regadór 1,8 alatt ( gondolom benzinre értették, dízelrõl nem volt szó), ami nem lenne rossz, mondjuk a tökéletes megoldás a reg adó teljes eltörlése lenne....
hirtelen ennyi jutott eszembe a témáról 😊
üdv, balu
\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"
erröl meg is feledkeztem. kösz.
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
MEgveszed kinnt az autót, rárakják Németországban, vagy Belgiumban az ideiglenes rendszámot.
Aztán egy parkolóban fogod a Magyarországról kicsempészett,
természetesen ugyanolyan típusú, és színü autórol leszerelt
rendszámot, és azt teszed fel rá.
És a határon hazajössz az autóval.
A dolog müködik, hallottam hogy egypár autót így hoztak be egyesek, de elég necces lehetett, mer' aztán le is buktak ezzel. C
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
Csak átíratni nem fogod tudni, mert a tulajdonos külföldi, és nincsen semilyen adásvételi szerzödésed. P
Ha meg át akarod íratni fizetheted a sok regisztrációs adót.
Ha alkatrésznek akarod behozni, akkor is tudni fog a vámhivatal róla, mert alkatrésznek kell elvámolni,
persze itt az adó jóval kevesebb.
Azért nem tudod adófizetés, és átíratás nélkül behozni, mert
a külföldi tulajdonosok amikor leadják a kocsit, leadják ezzel a rendszámot is. - nem úgy, mint nálunk.
Ha tehát autót veszel külföldön, akkor kell kérni ott egy ideiglenes rendszámot, ami 2 hétig érvényes, azzal tudsz bejönni az országba.
A határör meg egyböl kiszúrja a rendszámod alapján, hogy most vetted a kocsit
A jóléti rendszerváltás egyik ékköve.
Nem lehet azt megcsinálni, hogy kölcsönadási szerzõdéssel átvágtatsz vele a határon, még az eredeti (mondjuk német) rendszámával, itthon a rendszámot + papírokat bekukázod, és kérvényezed a forgalomba helyeztetését?
Jogból nagyon basic vagyok, valaki advanced szintû emberke megmagyarázhatná, hogy megy ez!
Lteebee: ha jól tudom, akkor kell még mûszaki vizsga, meg zöldkártya, és a végleges rendszám. Ennyi. 😊 (ja, meg az üzemanyagpénz, amíg behozod 😛)
Mi jön még rá?
Kiknek, mennyiket kell csengetni efelett?
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Kivéve olcsóbb francia autókat, meg kis Fiatokat pl., meg Suzukikat. Mondjuk pont Lancia Lybra-t se érdemes, de az csak véletlen.
Autoscout
Németországból ? Vagy Belgiumból ?
De a barátomék most hoztak azért Hamburgból egy 3 éves Audi 1.9 PdTi autót.
3.4 millióba került nekik.
Itthon meg 4.2 millió egy olyan kocsi.
regisztációs díj volt 350 ezer forint.
Fapados repülõvel mentek ki Hamburgba.
Elõtte már lebeszélték az autószalonnal, hogy mennek a kocsiért.
És egyszerûen hazajöttek az autóval.
Télleg gyönyörû autó.