Szép Házak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Desiderata
<#fejvakaras> <#idiota>
Desiderata
<#eljen> jó modern, mintha sok kis ház lenne egybeépítve
Dj Faustus
Nem kifejezetten lakás, hanem kiállítótér - Vitrahaus:

Magyar cikk az épületrõl

Desiderata
Desiderata
Desiderata
Desiderata
Esplanade
ez melyik ország?

Solten
Állat

Saor Alba

bulba

60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play

Nagyvárad, Fekete Sas palota elvileg
szeretem amikor átlátszóan befedik az utcát/udvart
link

kintrõl ilyen

Punker
UP?

milyen házikó ez?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Desiderata
ez egy nyomasztó ház

Malmö-ben van ez a toronyház (Turning Torso)

egy neves építész Santiago Calatrava álmodta meg

Prince of Máté
Szép környék

Kata
Elég sok van, én a MyHouse 7.0-t ismerem.

[/cserf][/fülünyúl]

Balyy
És esetleg meg tudod mondani a nevét ha szépen megkérlek?<#vigyor3>

Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!

Kata
Igen.

[/cserf][/fülünyúl]

Balyy
Hy!
Létezik olyan progi amivel belsõ látványtervet lehet készíteni helységekrõl?

Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!

desigo
thx
hausmeister a tuti!

Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

desigo
Háztartási gépekben mi a tapasztalatotok milyen márkát érdemes venni?

hûtõ,mosógép,mosogatógép,sütõ,fõzõlap, stb...
Punker
nem láttál még szép és jóhelyre rakott vízfalat, egyik legjobb térelválasztó, persze részegen óvatosan kell manõverezni mellette 😊

hát ez nekem sem jött be

Miért legyek én tiszteséges ? Kiterítenek, úgy is! Ha én Józsai ......lehetnék!?

és jó ez a giccs?

én kertben is utálom ezeket a mûmájer csobogókat...

mert egy szép japánkert az mutatós, de ahhoz terület is kell

http://gaborszantai.co.uk/

Punker

még mindig ilyen vízfalat keresek 😊

ReTeK
hú ez még nagyon az eleje (a képeken)

Na elkezdtem
de lehet egybõl változik a helyzet

Miért legyek én tiszteséges ? Kiterítenek, úgy is! Ha én Józsai ......lehetnék!?

Punker
net-en nem tom, én kértem színminta füzetet volt benne kb 150 szín amit géppel kikevernek és az alapján csináltattam a bútorokat is.

ReTeK
Vlki tud olyan magyar honlapot ahhol fali stencilekrõl és a márványozásról van szó de nem csak reklám hanem valami bõvebb leírás. Guglival elég sok angol lapot találtam, leírás,videók + képhegyek... de a magyar viszonyokra nem mindíg egyszerû átfordítani - nem kapható cuccok,festékek stb. nameg itthon nincs nagy divatja sajnos, legtöbbször fehérre vagy valami komersz 1szinûre festik a falat oszt csókolom, pedig nem egy nagy vasziszdasz igaz idõigényes de szép lesz <#kacsint>

RaST
Örülök hogy tetszik <#idiota><#idiota><#idiota>

&#9658; http://www.rgtruckz.hu/ &#9668;

Punker
láthatnánk a felújítás utáni képeket is? 😊

Az õzike nagyon szép 😊

Rayden14

Rayden14

Punker
hát ekkora összevisszaság nincs az biztos.....

RaST
1. Szereintem ez is a ház 1 része ..
2. Neked biztos különb van 😄

Punker
nem ház és nem szép.....

RaST
Terasz:

Fülüke
Inkább próbáld ki ezt:

3D Home

De k*rvajó géped van istenem....

Fülüke
nem. kellet volna?

De k*rvajó géped van istenem....

Duddits
Valaki próbálta már ezt a progit?

TOTAL 3D LANDSCAPE DELUXE 2005

BártfaiB
Egyébként én is szívesen venném, ha más is felrakna képeket vagy linket a házáról, ha úgy gondolja, hogy szép vagy ötletes. Gondololom nem vagyok egyedül azzal, hogy szívesen megnézzük, ha valami szépre sikerült. Hátha még ötletet is meríthetünk belõle.

www.bbs.hu

BártfaiB
Megpróbáltuk a tervezésnél azt az elvet követni, amit a kisautóknál, hogy belül nagyobbnak érezze az ember, mint amekkora kívülröl. Bár nem kicsi, de sok múlik az apróságokon, ötleteken. Sajnos a keskeny telek eléggé meghatározta a lehetõségeket, ráadásul mikor el tudtuk volna kezdeni az építkezést, megváltoztatták az építési elõírásokat és így nagyobb oldalkertet kellett hagyni, ami miatt még keskenyebb lett az épület. Emiatt aztán hosszabb lett és folyosót kellett csinálni, amit nagyon nem szeretek. De mivel muszáj volt, nem csináltuk egyenesre, hanem ívesre, így aztán feloldja ezt a rossz hangulatot.
Amúgy a tervezés 99%-ban saját, a tervezõ is azt mondta, hogy nem tud jobb ötletet kitalálni a lehetõségek ismeretében.

www.bbs.hu

Punker
ne reklámozz plz

Punker
nekem mondhatod nem ismerem, de cimke szerint az is ír 😊