A warez rossz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nincs okunk panaszra.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Ja, és igen, én is elõrendeltem a Dragon Age CE-t.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
"Vki aki leszedte nem akarja nekem elküldeni postán a kiírt dvd-ket? Persze kifizetném. Vagy 2 hét mire lejön. (sebességkorlát miatt)"
www.youtube.com/aabyssx
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Van egy eredeti Age of Empires 2-m, egy GTA:IV, meg ez. Bár ez steames, hiányolom is a dobozt 😞
Amúgy szerintem fogok még venni mostanában játékot, egész jó érzés. 😄D
Konkrétan kinéztem még a Bad Company 2-t, meg a Dead Island-et (ha megjelenik valaha).. Illetve ha lemegy az ára 5k körülire, akkor egy Empire: Total War is tervben van.
Abbahagytam a dohányzást amúgy 😄DDDD
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
A
Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....
HoMM III. így kompletten nem volt meg, csak a kiegek voltak meg eredetiben :-/
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Igazán nincs mit, csak most már gépet is vegyél lassan😊
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
"A felirat magyar lesz a GeoW2 esetében, akkor ha az xboxon lokációt magyarra álltod be,"
Éséséséséséséakkómivan :-D
Amúgy nagyon szépen köszi a múltkori helpet! <#worship>#worship>
,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI
... és még mindig nem vettem XBox-ot <#zavart2>#zavart2>
De most, hogy már 60 gurigáért van Jasper-es, 120 GB HDD, meg Elite, még a végén rászánom magam <#buck>#buck>
Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....
3 évben 1-szer ki kell probálni milyen eredeti szerón jáccani nem?😄
(igaz odáig el is kell menni.<#smile>#smile>)
Devil may cry 3. pc játékot keresek.
Legutóbb még cdgalxison sem találtam.
Ha valakinek van,(és eladná), az üzenjen.
upacukafundalukafundakávékamaduka
upacukafundalukafundakávékamaduka
Az elején érdekes, de aztán nagyon unalmassá válik nekem.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10