A warez rossz

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mellesleg EU-ban még meg sem jelent - nálunk pedig már elfogyott 😊
Nincs okunk panaszra.
Elvileg ma vagy holnap lesz. Az a vicc, hogy a CDG-ben már elfogyott a sima is, abból hétfõre várható új szállítmány.
Tinman
Én már 1 hónapja elõjegyeztem, a CE-t, de még mindig semmit nem hallottam felõle, pedig email értesítést ígértek :-(

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

SötétBarom

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Én viszont igencsak nehezen értem meg, hogy miért nem jó pár nappal késõbb ugyanaz a játék. Persze az nyilván nem mindegy, hogy egy hosszú hétvége vagy egy túlórázni szándékozott hét elõtt kerül az ember kezébe, de nem is az ilyen helyzetekre céloztam.

Ja, és igen, én is elõrendeltem a Dragon Age CE-t.
Sir Quno Jedi
Én mondjuk megértem valahol õket, mert ugye DA-ból is vígan kint a warez verza, miközben a CE ELÕRENDELÕK még várhatnak egy hetet, de lehet hogy kettõt. Steam sem iparkodik, ergó sokan letöltik és végigtolják, pedig már úton van a dobozos verzájuk is. Szomorú...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

aabyssx
/ paste

"Vki aki leszedte nem akarja nekem elküldeni postán a kiírt dvd-ket? Persze kifizetném. Vagy 2 hét mire lejön. (sebességkorlát miatt)"

www.youtube.com/aabyssx

SötétBarom
😉

Törölt felhasználó
xD
Narxis
Fellendíted a PC-s játékipar eladási mutatóit. 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Sir Quno Jedi
Így kezdõdik...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

SötétBarom
Több mint tíz éves gémer pályafutás alatt ez elég szar, akár hogy is nézzük 😄D

Van egy eredeti Age of Empires 2-m, egy GTA:IV, meg ez. Bár ez steames, hiányolom is a dobozt 😞

Amúgy szerintem fogok még venni mostanában játékot, egész jó érzés. 😄D
Konkrétan kinéztem még a Bad Company 2-t, meg a Dead Island-et (ha megjelenik valaha).. Illetve ha lemegy az ára 5k körülire, akkor egy Empire: Total War is tervben van.

Abbahagytam a dohányzást amúgy 😄DDDD

Narxis
Bontsunk pezsgõt! 😄

Gratulálok. Ennél még nekem is több eredeti játékom van <#vigyor1>

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

SötétBarom
Nos, Left 4 Dead 2 formájában szert tettem életem harmadik origi játékára. :]]]

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

zola2000
Nekem wiim dsem és xbox 360am van, wiire van 3 eredeti játékom (zelda tp, mario galaxy, tales of symphonia knight of the ratatosk), de mivel régebben a nintendo 64 játékok is sok kellemes órát adtak pcn emulátoron párat becsületbõl megvettem virtual consolra, dsre van eredetiben a dragon quest V, final fantasy III de még arra megveszem a dq9et is csak érjen már ide, Xbox360ra meg csak a fable2 van meg eredetiben (hogy támogassam a magyar nyelvû játékmegjelentetést), erre a generációra elég is lesz.

A

Narxis
Csatlakozom!

Derék dolog. Vannak olyan dolgok amiért én is kiállok. A warez elleni harc egyelõre nem az.

Bogyi007
Van millióegy gondom, de én ez mellett kiállok. Ja és vannak hiteleim és majdnem minimálos vagyok, de ez elvi mkérdés szerintem. Ja és no cigi & pia.

Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....

Egyelõre ilyesmit én nem tudok támogatni. Viszont meg ígérem, hogy ha egyéb probléma már nem lesz a világon akkor teljes melszélességgel állok ki a warez ellen.

Tinman
Jó áron volt GeoW2 és a Condemned2 ezért. Geow1 PC-re megvan legál... nem a kedvencem, de egynek elment.
HoMM III. így kompletten nem volt meg, csak a kiegek voltak meg eredetiben :-/

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Totti5
😊)

Igazán nincs mit, csak most már gépet is vegyél lassan😊

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Tinman
Azóta veszem a jobb címeket, hogy kijöttek az elsõ szériás XBOX-ok... így az 5. gen környékén már merek is lassan gépet venni.

Tinman
"GeoW 2 detto, nekem kínai verzió volt😊."

"A felirat magyar lesz a GeoW2 esetében, akkor ha az xboxon lokációt magyarra álltod be,"

Éséséséséséséakkómivan :-D

Amúgy nagyon szépen köszi a múltkori helpet! <#worship>

Ez most komoly? GeoW 2? És eddig nem volt meg a HoMM III?
Totti5
Kínai GeoW2<#hehe>

A warez jó.

,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI

Atkamon
ehh, játékokat veszel, de nincs min játszani õket?😄

Tinman
A warez az kell, hisz körül ölel... ja nem, az a zene.<#idiota>

... és még mindig nem vettem XBox-ot <#zavart2>
De most, hogy már 60 gurigáért van Jasper-es, 120 GB HDD, meg Elite, még a végén rászánom magam <#buck>

Bogyi007

Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....

Narxis
Jaja, jól mondod. 😄 xD

Törölt felhasználó
xD
3 évben 1-szer ki kell probálni milyen eredeti szerón jáccani nem?😄
Narxis
<#eljen>😄

DanielT
Mindannyian büszkék vagyunk rád!
Törölt felhasználó
Megvettem eredetibe a Battlefield 1942-t,kemény 1k volt és azt mondom kibaszott jó gém!😄
gazgoblin
mert már most sem az!

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

Atkamon
Nézz körül ebay-en, én ott szoktam játékot vadiújan venni sokszor sokkal olcsóbban, mint boltban.

Bogyi007
Rájöttem hogy a Cd Projectre akartam utalni. Õk szoktak sok jó játékot olcsón újra kiadni.

Üdv. Media Markt-ba is érdemes néha benézni, többször találtam már ott olcsóbban valamit, mint a CDgalaxison.És ott nincs postaköltség.
(igaz odáig el is kell menni.<#smile>)
Devil may cry 3. pc játékot keresek.
Legutóbb még cdgalxison sem találtam.
Ha valakinek van,(és eladná), az üzenjen.

Törölt felhasználó
Ok de nekem nem jó mert rájön a +kp a postaköltségre😊
Bogyi007
Én a Cd Galaxisra és magára az Electronic Arts-ra gondoltam a sok akciójukkal.

Goblin, te olasz nyelvû firefox-on tolod? 😊

upacukafundalukafundakávékamaduka

Totti5
😄DDDDDDDDDDDDDDD

gazgoblin

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

Nekem detto. El is adtam gyorsan...

upacukafundalukafundakávékamaduka

Igazad van.
Az elején érdekes, de aztán nagyon unalmassá válik nekem.

Totti5
Elég megosztó egy játék, sokaknak nem tetszik, de zseniális és egy kincs, annak aki vevõ rá, persze akinek az elsõ rész sem tetszett, vagy nem is látta az nem ezzel a résszel fogja megkedvelni.

Pont ez az a játék amibõl a demó is elég volt.

Totti5
Nagy a csönd, rég volt már valami kép.

Gonosznak lenni jóó!