Játékvezetõi hibák
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
A játékvezetõnek sincs mindenhol szeme, de még a két segítõjének sem. Ezt le is írtam a 19. hozzászólásomban, hogy itt lesz óriási felelõssége az UEFA fegyelmi bizottságának, ha nem egyformán ítélkeznek.
A hozzáértést meg nem kellene összekeverni a szurkolással.A szurkoló mindig úgy fejti ki az álláspontját egy-egy játékvezetõi tévedés alkalmával, hogy azt fújja, amit látni szeretne.
\"Never say never!\" W Churchill
Természetesen nem kell mindent tökéletesen csinálnia, csak amikor pl. egy pofont nem vesz észre az rossz. Viszont ilyenkor szerintem a pofozkodó játékost ki kéne állítani "utólag" is, a visszajátszás után rögtön.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
azt viszont mindenképp szigoruan be kéne tartani, h ha egy játékos aljas és csunya szabálytalanságot követ el, amit esetleg a meccsen nem jutalmaznak megfelelõen, akkor utánna video után tiltsák el jo sokáig!!!
egyszerûen ki nem állhatom az ilyen szabálytalanságokat... undorito, és tönkreteszi a játék szépségét....
football without ultras is nothing
nem azért írtam az elképzeléseimet, csak mert eszembe jutottak... ;)
sztem is igy gyönyörû ez a sport
A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!
http://druglord.buzz.hu/ ;)
és kérdés: a rendszer tökéletes?
mire a bíró felnéz, már vagy gólt lõtt a játékos, vagy ha lefújta, akkor meg kontrából lõ gólt a másik játékos.
esetleg azt tudom elképzelni, h van egy videobíro 8olyasmi, mint hokiban), és õ folyamatosan tartja a kapcsolatot a játékvezetõvel. ez még megoldható lenne, de itt is az idõvel van a gond...
http://druglord.buzz.hu/ ;)
érdekes volt, de azóta sem hallani róla
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
Múltkor a svédeknek is megadott egy 11-est alaptalanul a játékvezetõ a svéd - dán meccsen az EB-n.
Február elején meg a Bayern München - Real Madrid meccsen Roberto Carlos megpofozta Demichelist, de nem állította ki a bíró, és így késõbb a pofozkodós balhátvéd gólt lõtt, ezzel döntetlent játszott a csapata.