Silent Hill 4: The room
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Úgy viszonyul egymáshoz a kettõ, mint tinihorror a lélektani horrorhoz.
Nem rossz éppen, csak hát enyhén szólva komolytalan Sephi kijelentése.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
elakadtam tudtok segiteni,ott tartok hogy lementem a metroba végigmentem a szerelvényeken és kilyukadtam egy állomáson ahol vezet egy mozgolépcsö felefele is és a falbol maásznak elö ahogy megyek fel a szörnyek fel érek és ott hova tovább ?
légyszi segitsetek
köszönöm
üdv
\"my love for you is like a truck\"
www.youtube.com/aabyssx
BTW hogyan lehet elõhozni a trailer-ekben látott "nagy-nagy lendülettel csapom le a kutyát" mozdulatot? Nekem csak 3 féle mozdulatot sikerült összehoznom eddig.
www.youtube.com/aabyssx
Most csak szaladj el mellettük,vagy ha többször padlóra küldöd õket egy darabig lent maradnak.
ez megvan lejutottam de ittmeg van egy pár repülö zombi féle már vagy tizszer lenyomtam öket mégis mindig felkelnek ezeket hogy lehet elintézni?
üdv
tudtok segiteni az elsö pályán elakadtam már a csajszi kövé vált és egy nagy kukac mászik a folyoson de nemtudok semerre tovább menni,mert zárva az ajtok mit kell csinálni
üdv
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Akkor leirom. Rakd be a DVD-et majd inditsd el a gepet. Aztan amikor bejon a fomenu meny ra a New Game -ra es nyomd le a gombot. Es voila mar megy is!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Ezzel tökéletesen egyetértek!
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Szerintem itt már annyi az "újítás",hogy nyugodtan lehagyhatták volna a Silent Hill fõcímet elég lett volna a The Room cím is.A rövidség amit említettél a 3-mal kapcsolatban.Nem attól jó egy játék(szerintem),hogy nyújtják mint a rétest ugye? Pl:SH1 volt nap amikor kétszer egymás után végigjátszottam.A leggyorsabb az ufo befejezés volt amit olyan 2,5 óra alatt le lehetett tolni.De attól még az SH1 a király nem?Egy játéknak attól több hangulata kell,hogy legyen mint az ami ebben van,az elsõ rész szinte a fõcímzenétõl a befejezõ stáblistáig hihetetlen volt.Magával ragadott,rángatott,cipelt Silent Hill-be nem volt kegyelem.Nem mondom a 4.-nek is vannak értékei,de nem ugyanazok.Ha pedig az ember folytatást vár az nem minden esetben jelent teljesen más játékot.Nem azt akartam mondani,hogy teljesen elrontották de azért ez nem SILENT HILL.
- "szar az irányítás": kb. tökugyanaz, mint eddig, csak van benne egy-két plusz mozgás (pl. hátraszökkenés)
- "kevés ellenfél": hála istennek... Sok más mellett mindig is az különböztette meg a SH sorozatot a RE-tõl, hogy néha érdemesebb volt futni, mint armageddont rendezni a rakétavetõvel
- "unalmas fõhõs": valóban nem a szavak embere 😊 De ahogy kapcsolódik az egész történethez, azt azért nem nevezném unalmasnak
- a harmadikban mégis mi volt a jó? (nyugodj meg, háromszor végigjátszottam az elsõ részt, úgyhogy ismerem) elsõ nekifutásra öt óra alatt végig lehetett játszani (másodikra még rövidebb idõ alatt), a sztori pedig olyan vékony volt, hogy majdnem átszakadt. Persze ízlések és pofonok, ahogy mondani szokták.
Úgy gondolom, hogy vannak nagyon komoly hibái a játéknak, de szvsz pont nem azok, amiket említettél.
Nekem speciel kifejezetten bejött a klausztrofóbiára építõ hangulat... Bár megjegyzem: azért kicsivel én is többet vártam.
Tehat nalam a SH4 nem ragyog.
Erre egyébiránt kitaláltak egy remekbeszabott oldalt is, ahol a legmeghatározóbb oldalak értékeléseit átlagolva, úgymond képet kaphatunk egy játék valódi értékérõl: http://www.gamerankings.com
A Silent Hill 4 amúgy nálam ugyanúgy 86-88 százaléknál mozog, mint Ramzánál. A hármast nem értékeltem túl - számomra az egészen pontosan 84%-ot ért.
Egyébként pont ez a legnagyobb baj, hogy valaki csalódik "10%-nyit" és emiatt levesz a pontszámból 30-at.
Ja, az elsõ mondatra: tökéletesen igazad van, de hát 0%-tól talán ha tízbõl egy újság pontoz a világon...
BTW a nagy nevek mellé nagy elvárások is szoktak csatlakozni. És a csalódás eléggé tud fájni.
www.youtube.com/aabyssx
A 60-70%-os értékelések szerintem komolytalanok. Kurva vagány csávónak gondolják magukat, akik a nagy nevekre oda merik vágni az alacsony pontszámot.
Nézzük már meg, hogy milyen játékok kapnak ezeken az oldalakon ilyen pontszámot! LOL!
Ugyanakkor van igazságtatalma is a dolognak, már a harmadik rész is erõsen "futószalagos" volt.
A mostani résznek vannak nagyon jó tulajdonságai: nagyon jó sztori, talán az eddigi legjobb hangulat (bár ez minden részben nagyon erõs volt) és garantált horror.
Ugyanakkor nem lehet figyelmen kívül hagyni a negatívumokat: a játékélményt szétbaszó tárgylistát, valamint az ötlettelen és unalmas helyszíneket (metró már volt. apartman is volt. üzletközpont szintén -> ezek azt hitték, nem játszottunk az elõzõ részekkel???)
Na mindegy, ennek ellenére ha nekem kellene teljesen "véletlenül" egy újságban %-ot osztanom rá, akkor 88-at adnék 😊
www.youtube.com/aabyssx
<- Hamster ->
<- Hamster ->
Az erdõben vagyok. Odaadtam a srácnak a kakaósitalt. Erre adott egy lapátot. A gyökerek közül kiáéstam a kulcsot, de ott ahol a szél homokot fúj, nem tudok átmenni a kapun, mert mindig visszadob az elõzõ kapuba.
Tudna nekem segíteni valaki, hogy jussak át a kapun?
<- Hamster ->
Az a hangulatos noise effect, istenem!!!