Dragon Age
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: Anonymusxx, 2022.06.26. 22:28:39
Nekem nem igazán mentek,ezért is töröltem végül a játékot.
Win7-es gépen mentek modok,de 10-es alatt csak gáz volt velük.
https://www.nexusmods.com/dragonage/mods/73/?tab=forum&topic_id=354902&BH=1
Próbálj meg mindenről beszélgetni vele és a többiekkel is a táborban.
Tényleg mindenről,ad majd küldit amivel a
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
De többiek is adnak küldetéseket,
Alistair például
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.06.26. 10:36:02
Abban még nem volt egyszerű a barátkozás.Elkellett telnie jó pár órának mire összehaverkodtunk.
Egyébként a hülye ajándékok miatt el is lehet cseszni a játékot,ha túlgyorsan haladsz valakivel,vagyis egyből max haverságig tolod,kimaradnak a küldetések amiket adnak x barátság elérése után.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.06.26. 10:01:07
Mi vitte vajon rá a fejlesztőket, hogy elbasszák a játékot? Hihetetlen.... Aki ezt kitalálta, azt max wc takarítónak alkalmaznám...
Az ad a játékhoz egy csomó csalásnak számító ajándékot.
Azok alapból nem jártak hozzá,valamelyik dlc hozta,fejből nem jut eszembe a neve,origin-t meg lusta vagyok elindítani.
Csaló ajándékok nélkül nem volt ám egyszerű az se hogy haverkodjanak.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.06.25. 15:10:29
Jobban elhúzhatták volna..
Jelenleg nincs fent a játék,így nem tudom megnézni.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Nincs fent ruha mod,csak a respec mod és a castle cousland.
Egyszerűen játszhatatlan lett,mert összevissza villódzik a ruha textúrája ha mozgok,de csak az NPC-k ruhája.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.07.18. 19:20:14
letöltöttem a jobb arcgrafikák véget a Dragon Age Redesigned Version 6.9 modot, de nem tudom másnál is jelentkezett egy olyan probléma, hogy jó pár karakternek a szeme ki van fakulva, mintha meg lenne vakulva. Egyes karaktereknek meg az egész arcával grafikai hiba van. Nem mindnek, de úgy 50%-ban tapasztalható. van erre megoldás?
Alstair mint Gray warden most már érteni fogod Molni 😊
Meg lehet csinálni valamit így is. Mikor már nem haragszol amiért nem az lett amit vártál.
Megjegyezted a részeket amik beleilletek a mesébe. Végül a CD Proejkt is ezt csinálta csak profiban.
Az EA nem tudta gyorsan kivégezni őket. Ezért ez a mese még véget ért. Hawke története része a mesének.
Ez a szép benne nem egy szimpla mese mint Geralt csodás meséje sokan benne vannak. Korszakokon átível.
Hawke története folytatása Duncan történetének vagy párhuzamos. Majd Az inkvizítor megjelenik és a társai. Leliana, még ott van, Wynne már nem. Talán Alstair is ott van sőt ha úgy alakul ő ott van a városban. Miközben a főhős kérdezi tőle van fontosabb is mint ami itt történik. A gray warden ránéz, úgy szomorúan. Van, miközben odaad neki egy emléket. maker watch you over my friend 😊
Edit Jó ez bevezeti a DA:I-t is kerek kis mese ez.
Utoljára szerkesztette: Although, 2019.06.26. 23:27:18
A sztori amivel régen nem értettem egyet, pedig de, jó lett. Megalapozta a folytatást. A regényeket. A szakadást.
Spoileres keményen.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Utoljára szerkesztette: Although, 2019.06.25. 21:41:35
Utoljára szerkesztette: CrashBoostZoom, 2019.06.25. 21:38:44
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Ez valóban egy "szokványos" mese a hőssel a nagy általánossal semmi olyan mint a DA2 ahol kis város hőse vagy, a nagy mese legnagyobb felvonása. Még a mágusok lázadása előtt. Maric és társai kalandja után. Mielőtt a nagy mágus Wynne életét adja. Mielőtt a még élők a fa előtt, ahova eltemetik, és Leliana énekével búcsúznak tőle akik még élnek azokkal akik utánuk következnek. De ez az egész úgyis csak a regényekkel lesz teljes.
Mateusz ezt ígérte lehet minden változni fog. Értsd tömeg termék lesz. De a sztori és a karakterek nem.
a DAO egy másik kor játéka. Ők a BG-t akarták tovább fejleszteni egyszerűbbé tenni? Csináltak valamit amibe rengeteg időt öltek végül semmi értelme nem volt. Mert a pillanat 5 millió játékos. Akkor 2009-ben nekünk egy mennyország volt.
nem tudtam betelni vele. Az idő átlépett rajta. Jött a DA2 majd a DA:I. Ahol már csak a sztori és a karakterek maradtak.
Ahogy a W3-ban is. Lényeg a pörgés és a könnyedség, jól mondom? Nehogy megizzadj. Nehogy nehéz legyen.
Szóval beszélünk feleslegesen erről. Nem gond az Obsidian egy időre pótolta.
Na de mit csináltam szerinted a DAO-ban? Tűzlabda, lefagyaszt, altatás és közben a két tank hentel. Ha kevés a HP, akkor Wynne és Morrigan gyógyít. Fagyasztásnál Wynne ököllel shatter meg védelmi varázslatok. Esetleg a tűzlabda kombinál földrengéssel és utána tűzeső/jégeső, ahol lehet. Alistair paladin meg dispelt tolt.
Ennyi volt a játék nekem. És ezt kellett istenduja hányszor. Többnyire esélye sem volt az ellenfélnek, ahol igen, az meg mission impossobile volt. Ráadásul alsó hangon a játék FELE harc volt. A Witcherben érzésre ez 15% sem volt. Tudom, mert végig videóztam a végigjátszást és 3 órás felvett anyagból 2 órás videó kijött. A 15% volt a harc, 15% mozgás, trade, inventory.
A W3-ban és a többiben is maguk a szörnyek színesítő elemek. Az más kérdés, hogy lebutított harcrendszer miatt nem nagyon számítanak különleges képességeik, mert a játékmechanikai lába a W3-nak is gyengébb, mint a többi.
Gothic nálam a legjobb,imádtam az első részt,na meg a másodikat is.
Még díszdobozos gyűjtői kiadásban is megvan.
Witcher széria nekem nem jött be,egyiket sem tudtam végigvinni,witcherben jó hecc a kockázás volt,azzal szerettem játszani,de maga a játék nem jött be,a sok idétlen monszta,meg az állandó hentelés nekem sok volt,inkább éreztem diablo klónnak mint rpg-nek.
Azt hiszem az első résszel tudtam legtovább játszani,a második fejezetig,de ott mindig elegem lett.
A Gothic és a Witcher III egy valós idejű TPS motorral dolgozó harcrendszer, ahol egy embert irányítasz.
A DAO egy pauseolható, de valójában körökre osztott, csak valós időben dolgozó rendszer, ahol több embert irányítasz. Ennél az, hogy te mindig klikkelj rá a ballisztára úgy, hogy a csapat fele máshol van és mást csinál, az nettó ökörség. A fenti esetben, ha lenne balliszta és te kezeled, akkor meg mi lenne? Semmi. Mert csak egy embert irányítasz.
már rég megvan még Win7 gépre vettem meg annak idején,meg steamen is megvettem,de még az eredeti cd is megvan,bár kétlem hogy elindulna mert vagy 20 éves.<#eplus2>#eplus2>