Mûholdfelvételek és Légifotók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RelakSfromhome

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

RelakSfromhome
Nem építettek egyet, hanem eldózeroltak kettõt :) Most megy a diszkóverin :)

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

FtranX
A Hongkongiak frankón építettek egy szigetet miatta :)

RelakSfromhome

CattiBrie
hihi

ez jó :)

[/spam]™

RelakSfromhome
Jó is lenne :D

Az ára 5¢ szmájl/beszúrás

RelakSfromhome
A sydney-i operaház :S

láll, SAN FIERRO !!!!q3432414 4:OOoooo

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

relaks szmájlicentere ? :O <#idiota>

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

RelakSfromhome

PyRex
Nekem ez túl egyenesnek tûnik... :)))

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Dzsini
régebben volt szó a kínai Nagy Falról, és nem nagyon találtuk...
hát íme:
37.73,107.5
nem valami nagy látvány, viszont legalább lehet követgetni párezer km-en át mindkét irányba

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

PyRex
Ibizáról nem részletes sajna, csak Mallorca és Menorca egy része részletes. Nem tudom, miért pont Ibizát hagyták ki, na mindegy :)

Dzsini
nem találtam részletesebbet, de GE-ben majdnem utcapontos kép látszik, és utcatérkép-réteg van rajta az azért elég részletes...

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

PyRex
Nincs valakinek Ibizáról szatellit fényképe? A Google Earth-ben sajna nincs meg elég részletesen... :(

PyRex
LOOOOOOOOOOOOOOL :)))))))))

Dzsini
100 méteres bányagép (google earth jobban be tud zoomolni, 36 32 0.09 N, 108 30 33.02 W )

kis felszíni szénbányászat link1 link2

repvez
Köszi!
Rafaelo
sajtból van ahold sajtbol van a.........

Mikor lépett az elsõ ember a holdra? hülye vagy az elsõ embernek nem is volt ürhajója!!!

Á, ha teljessen rázoomolok oylan lesz mint egy trapista sajt :D

lol :D

Atomreaktor
Rá:)))))))))))))

CattiBrie
???

[/spam]&#8482;

Dzsini
letölthetõ nem sanszos hogy van, vagy online változatot lehet nézegetni, vagy meg kell venni boltban...

Dzsini
naaaa, lelövi a poént :o)

repvez
Tud valaki egy olyan letölthetö M.O autostérképet,ahol a telepulések és az összes ut rajta van?
CattiBrie
:DDDDDDDDDDDDDDDDD

ugye rázoomoltatok teljesen???

[/spam]&#8482;

CattiBrie
Áááááááááááááááá!

[/spam]&#8482;

Dzsini

Atomreaktor
Kamion:) Van pár autó.:) Mi lehet odabenn?:)

CattiBrie
ja, oké :)

[/spam]&#8482;

KM
Kell hozza a Google Earth progi.

CattiBrie
"megjelenõ kml file-t futtatni "

Ezt a kml fájt hogyan futtassam?

pls, hlp :)

[/spam]&#8482;

KM
Ez nagyon kellemes ötlet!<#vigyor2>

Dzsini
A világörökség mind a 788 helyszíne Google Earth .kml formátumban.
mindegyiknél link az Unesco oldalára, egy rövid leírás meg ilyesmik.

Cicero
<#fejvakaras>

&#9679;újreg&#174;&#9679; &#9679;Nem tetszik valami elvtárs? :C&#9679;

modellmaker
De van..

a 3. nem is fogod látni innen.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

LSL
Azta ez dúrva. Most hogy megmutattad majdnem zárható a topik :D

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

Dzsini
a googlesightseeing.com teljes Google Earth integrációt kapott, kibõvítve egy online folyamatosan frissülõ tárral, ahova mindig felkerülnek az új helyek
Ezt a linket kell megnyitni, és a megjelenõ kml file-t futtatni - aztán csak néha rá kell nyomni egy refresh-t vagy automatára kapcsolni, és mindig rajta lesznek az új helyek.

Szabi84
Az 1.meg a 3. képen nincs árnyék!

Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

The Garrett

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

hol van ez a sziget?

Ja. egy kérdésem lenne: Ha meg vannak egy helynek a koordinátái, akkor hol lehet megnézni a neten (a koordinátákat begépelve), hogy hova esik a hely?

In a world without fences and walls - who needs windows and gates ?

FtranX
aztakurva! <#guluszem1>

az elsõ kép a legdurvább!

Esrohnoil
Vmi korallos rész lehet a vízben. Máshol is van a part mentén.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Üdv,
Ha egy helyet megkeresek a gugli mapján, akkor hogyan tudom megnézni az URL címét ?
mozillát használok

CattiBrie
Ez mi a rák?

homokot tartalmazó felhõ?

[/spam]&#8482;

Dzsini
ha már reptér:
Princess Juliana Airport - St. Maarten, Holland Antillák
itt van az a híres kifutópálya ahol ezt játsszák a gépek:

Esrohnoil
Lol, még reptere is van. :)

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

BöszönManus
Santorini szigete kb. úgy járhatott, mint a Krakatau, csak 3500 éve.

Dzsini
bármelyik link jó google earth-be is, a
http://maps.google.com/maps?ll=31.120427,-81.535925&spn=0,0&t=k&hl=en
-ból az ll= utáni részt kell (itt 31.120427,-81.535925) bemásolni a GE fly to mezõjébe
ugyanez visszafele - a google earthbõl egy placemark-ot lerakva az advanced-location részen ott vannak a koordináták:
31° 7'13.53"N 81°32'9.34"W - ezeket simán a search mezõbe kell bemásolni.