Műholdfelvételek és Légifotók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Esrohnoil
A kínai nagy falat megtalálta vki, v. ez ahhoz nem elég részletes? Azt mondták látszódik a világûrbõl.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Esrohnoil

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Dzsini
mármint annak a testvére

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Dzsini
a híres Nagy Kanadai Szigetelõszalag
amúgy valószínûleg a szatelit hibás adatokat közölt jártában, és ez lett belõle feldolgozás után 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Esrohnoil

Esrohnoil
Hûha, ez mi lehet?
Ha eltávolítjátok, látszódik h. bazi hosszú...
Kínai nagy falat kerestem, és ezt találtam.

CattiBrie

[/spam]™

CattiBrie
találtam egy kóbor piramist 😊)

[/spam]™

parancsolj
Taj Mahal
Cicero
Nemár csak googlet!!

●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●

KM
Hát, nem hiszem, hogy a többi mûködne elõfizetés nélkül...

"A 4 Google Earth változat közül szerinted melyik a legjobb?"

Én is tudom, hogy csak az alapváltozat az ingyenes, de létezik a világon dc++ is :-))

Szerinted a 4 változat közül melyik a legjobb?

CattiBrie
ez nagyon jó!

[/spam]™

én általában csak olvasom a fórumot, de közkívánatra hozzászólok <#vigyor0>
hollywood hills
menyus77
király!<#eljen>

BöszönManus
menyus77
szintem is sok embert érdekel, de innentõl kezdve, hogy ott a google mindent megtalálhatsz ,ami érdekel. Bár a googelénél nagyobb felbontású képek nagyobbat tudnak "ütni". Én anno töltöttem fell jó néhányat (pár oldallal vissza) és egyetlen embert érdekelt, úgyhogy nem érdemes ezér föltöltögetnem a netre.

Dzsini
csak az alapváltozat ingyenes úgyhogy sok választásod nincs

CattiBrie
engem érdekel tökre... csak azért monnyuk melóhelyen vagyok...

[/spam]&#8482;

A 4 Google Earth változat közül szerinted melyik a legjobb?

DJviolin

Dzsini
nézd meg mennyien szóltak hozzá az elmúlt pár napban, és meddig tartott a "mutassunk érdekes helyeket" lelkesedés... egy külföldi fórumon (jóval kisebb közösség mint ez itt) van napi 30-50 érdekes hely, ha más nem legalább lakóhelyek, meg ilyesmik. itt semmi, úgyhogy nem is szórakozok vele.

CattiBrie
mér vagy ilyen negatív????

[/spam]&#8482;

Dzsini
látom az égvilágon senkit nem érdekel, de:
Google Earth - egy telepíthetõ programka lényegesen több adattal és ugyanazzal a térképállománnyal amivel az online változat - többek közt magassági térképpel, 3D épületekkel néhány városban, és soksok mindennel...

CattiBrie
segítettem

divattá tenni

[/spam]&#8482;

Dzsini
hagyd, nem divat.

CattiBrie
Ctrl-F "Szfinx"

[/spam]&#8482;

Dzsini
látom az elmúlt idõben se vált szokássá a visszaolvasás...

Aquir
hát volt xfinksz 😊 meg pár piramis =)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Esrohnoil
Egyiptomban a piramisokat megtalálta már vki?

Esrohnoil
Vatikán
Lehet még nagyítgatni...

Esrohnoil

Esrohnoil
Ezek elmebetegek sztem.

Esrohnoil
Bazinagy ez a Miami... <#wow2>

Aquir
ez tetszett =)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Christiansen
Ööö...New York-ban elég nagy a zoom:

[NST]Cifu

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Christiansen
Hogy tudok linkelni, hogy nektek is az a kép jöjjön be?

CattiBrie
az Nevada, ugye?

[/spam]&#8482;

FtranX
Christiansen
Area 51 nincs?<#alien2>

FtranX
A googlesightseeing.com-on próbálták kivesézni hogy mi az. A legkézenfekvõbb válasz, hogy egy ballon, mert azon a helyen nincs hasonló épület (más mûholdképeken nincs rajta), hasonlít az alakja és az objektum homályossága arra enged következtetni, hogy nagy magasságban volt (mivel a kamera a földre fókuszált).

Christiansen
Áháá, akkor az azért maradt ki.
Mi a Tatooin-t láttuk, illetve a "Patkány-kanyont"😊))

Dzsini
az Eisley-i kantina nem is Matmata-nál van, fent északon egy kikötõvárosban.
Matmata - sajnos elég kivehetetlenek a részletek, csak az látszik, hogy kõ kõ kõ...

Christiansen
Én voltam ott, tavaly, tényleg jó hely.
A közelben laknak igazi buckalakók is, a beduinok, õk
ilyen földbe vájt udvarokban laknak a sivatagban.
A Matmata amúgy a kõsivatag, ennek a határán laknak.
Amúgy volt rádiójuk meg normálisabb ruháik is...
Az idegenvezetõ lekiabált, kijött egy beduin, dünnyögött aztán bementünk hozzá,
gondolom az utazási irodák kesselik õket.

A Mos Eisley-t pont nem láttam sajna!!!

Dzsini
többé-kevésbé. jónéhány épület megmaradt a régi forgatásból, de nagyrészt valós, ottlevõ díszleteket is használtak: http://www.toysrgus.com/travel/tunisia.html egy ismerõs még le is fotózgatta magát Luke-ék házában 😊
(tunézia pedig természetesen fenntartja ezeket az épületeket - jó pénz a turizmus)

CattiBrie
Mószájszlí???

De ezt nem értem. Azóta is az a felépített város figyel ott???

[/spam]&#8482;

Dzsini
Mos Eisley, ûrkikötõ. sajnos tunéziáról nincsenek jó képek, pedig megvan az összes érdekesebb starwars-os helyszín koordinátája 😞

CattiBrie
vov!

cép!

te nagyon otthon vagyol ilyenekben - tök jó!!! 😊)

[/spam]&#8482;

Dzsini
😄DD jólvanna inkább valami érdekes helyet mutassatok

(és igen, természetesen diszkriminálok)
A Holt-tenger (a déli részén talán óriási sólepárlók)