Spam szûrõk
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki reklámlevelet kapott mailben, akkor ITT be lehet jelenteni (de csak magyar nyelvű levelet).
További részletek a linken.
These are my friends, see how they glisten...
These are my friends, see how they glisten...
Még sosem használtam, de kezdem unni a sok SPAMot.
Milyen free filtert ajánlanátok és azt hogyan kell beállítnai?
Olyat szeretnék ami ingyenes és könnyû konfigolni.
(Kicsit most megszívtam, mert most egyszerre 3at raktam fel (Spamihilator, K9, POPfile) és most az outlook se ki se be.)
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
Az egyik legjobb email ellenorzo es spamszurovel ellatott program.
Raadasul ingyenes, magyarul is tud, igy barmilyen gepre felrakhato.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
football without ultras is nothing
Szerintem a "nem épül be" nem hátrány, hanem elõny, én spec utálom mikor egyik progi rámászik a másikra, és nem megerõltetõ naponta 1x rákattintani az asztalon lévõ shortcutjára.. 😊
Harder * www.tutorial.hu * blog.harder.hu * seo.tutorial.hu
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled õket eltûnnek" :)
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Akinek Microsoft Outlook 2000, XP, Outlook Express 6, Opera, Eudora, Pegasus Mail, Phoenix Mail, Netscape 7, Mozilla 1 vagy IncrediMail a levelezõprogramja, az a Spamihilator telepítésével és a levelezõprogram megfelelõ konfigurálása után kétféle eljárással kiszûrheti a kéretlen postát a beérkezõ üzenetek közül. Az elsõ lépésben a Spamihilator a tanuló szûrõvel vizsgálja meg az e-maileket. Amennyiben ez a módszer nem tudja kategóriába sorolni a küldeményt, akkor a szószûrõ fogja azt feldolgozni. További beépülõ modulokkal szûri azt a postát, ami a távoli kiszolgálón lelhetõ képeket tartalmaz, vagy gyanús a csatolt melléklet, esetleg hírlevél-e a küldemény vagy levelezõlistáról érkezik. A nem kívánatos postáról statisztikát készít.
Harder * www.tutorial.hu * blog.harder.hu * seo.tutorial.hu
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
A koreai vagy nem tudom milyen nyelvu spameket en egy sajat progival szurom, de sajnos a modszer csak ilyen idegen ABC-t hasznalo levelekkel szemben hasznos: az olvashato/nem olvashato karaketerek aranya alapjan dont a program arrol, hogy spam-e a level, vagy sem.
Persze lehet, hogy a problema igen egyedi. Nem tudom, hogyan kerultem ra a koreai spammaffia listajara (megj: nem is biztos hogy koreai, de ugysem tudom beazonositani😊, mindenesetre irgalmatlan mennyiseg jon belole. Ez heti 500 level koruli mennyiseget jelent. Mindazonaltal ezen felul meg jon vagy 200-300 egyeb spam, amiket igy eleg nehez kiszurni - marmint ezzel a modszerrel.
A mozilla mail-be epitett spamszuro egyebkent eleg hatasos, foleg egy ido utan, ha sikeresen betanitod felismerni a spameket.
Az outlook 2003-ba is van mar egyfajta spamszuro, mar a mukodes hatasossaga idonkent megkerdojelezheto, masreszt pedig foleg csak angol nyelvu spamre mukodik.
\"The oldest and strongest emotion of mankind is fear. And the oldest and strongest kind of fear is fear of the unknown.\" /Howard Phillips Lovecraft/

énis várom a javaslatokat...
mert sajna mai termés: 25 üzenetbõl 16 spam 😞
[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenõ vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,