digimon world 1,2,3
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát sokat eddzed és csatázol mint rohadtég.
csá digimon world 1-hez kéne kódok ha valamékötök tud akor írja meg kösz
Helo!a Digimon WOrld 1-ben a Rookie szintû Digimonokat(pl Agumon)hogy kell továbbfejleszteni hogy ne Sukamon és ne Numemon legyen?? Írjátok meg nekem kérlek!! [email protected]
Hä nekem megvan a mäsodik resz de mär reg nem jätszottam vele, a file islandon vagyok jelenleg, van 3 ultimate dögöm, egyszer aszittem ätvältozik a MechTyrannomon-ä ami mär Mega szintü de ott megält mert nem fejlödhet toväbb!:(
Viva La Virus1!!!
Fene tudgya... kerest google-ban... mar nagyon reg nem hasznalom :(
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Tehat. Ha ePSXe-et hasznalasz akkor gondolom mint video plug-in a Pete feleket hasznalod. Ha bemesz az options-ba akkor ott ki kell venned az Auto Frame Rate izet es berakni lehetoleg 30 es 50 kozott. De tesztelni kell es akkor mar jobban fog menni :)
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
nem :(
a nagy gépbe ma elszált a tápegység és most tudtam csak netre jönni, a gameval egy másik gépen játszottam,
úgy látom törölték a topicot, plz ird le ujra
a nagy gépbe ma elszált a tápegység és most tudtam csak netre jönni, a gameval egy másik gépen játszottam,
úgy látom törölték a topicot, plz ird le ujra
Paraztal hogy tul gyors az emulatorral... erre irtam hogy kell bealitani...
Most akkor megcsinaltad ahogy mondtam?
már volt 2nunemonom :))
és most van 1 Tyrannomon-om:
és azt tervezem hogy metalgreymont faragok belõle:

és most van 1 Tyrannomon-om:
és azt tervezem hogy metalgreymont faragok belõle:

Hát én bleem-el fogom megpróbálni.
Dc-n kívül sztem vagy fel kell keresned vkit akinek a lisjtájában van a game és megírja neked (természetesen pénzért) vagy megveszed eredetibe (de sztem magyarórszágon nem nagyon találsz) itt nézdmeg:
link
Dc-n kívül sztem vagy fel kell keresned vkit akinek a lisjtájában van a game és megírja neked (természetesen pénzért) vagy megveszed eredetibe (de sztem magyarórszágon nem nagyon találsz) itt nézdmeg:
link
Ahm? Ezek nagyon jok?
← ElőzőOldal 2 / 2