AVAST! Antivirus

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lck
Nem kell eltávolítani.
A vezérlõpultban a programok hozzáadásánál kell elindítani az Avast telepítõt és ott a telepített komponensek cseréjét választani, ott az egyik összetevõt pl: Avast minialkalmazás, rátenni vagy levenni.
Így helyrehozza a telepítést. Utána vissza lehet újra rakni az összetevõt.
KranaZoli
Másik fórumban is olvastam ezt a jelenséget.

Próbáld meg ezzel... eltávolítani a 7-est, majd újra feltenni.

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

Egy kis segítséget kérnék bárkitõl,mert én sajnos nem vagyok profi.Az avastom frissítette magát 7 verzióra ahogy kell.Kért egy újra indítást.Megtörtént.Ekkor kiírta, hogy a telepítés majdnem kész és a kész gombra kattintva befejezte a végleges telepítést. Azóta akárhányszor inditom a gépet mindig ez az ablak jelenik meg és rá kell kattintanom a kész gombra. Hogy lehetne eltüntetni ezt az ablakot, mert az avast egyébként mûködik rendesen. Win 7 a rendszerem.Ha lehet jó szájbarágósan a válasszal mert mint írtam nem vagyok profi. Elõre is köszönöm
KranaZoli
<#nevetes1>

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

lck
Minden kívánságod ilyen gyorsan teljesüljön az életben :)
KranaZoli
avast! 7 RC

I'm glad to announce the availability of avast! 7 RC build (7.0.1403). Thank you for all the feedback from the previous betas, without it we couldn't proceed so fast. Many thanks!

A few notes about the RC:
* On Win 7, you can now switch between the horizontal and vertical orientation of the avast! desktop gadget
* avast! Account portal (https://my.avast.com) will be finalized in the following few days; the basic functionality is already there. Enjoy.
* Autosandbox malware analysis is not yet fully functional (it will be turned on soon)

Lecserélték azt a rusnya széles Gadget-et is. :D
(pontosabban módosítottak a viselkedésén)

KranaZoli
Speciel Nekem nincs problémám, de nem is nagyon ástam bele Magam a programba. Viszont minden nap legalább egyszer beleolvastam a Beta Thread-be és azért olvasni még problémákról.

Nekem a legnagyobb(!) problémám az új qrva széles Avast Gadget. (Ezt is jelezték páran, de reakció semmi)

Ha be is foltozták idõközben a még ismert bug-okat akkor is illene kihozni egy újabb végleges (legalább már ismert bug-ok nélküli) Béta verziót és tesztelni nem 1-2 napig, hanem minimum egy hétig.

Nem tudom mi, vagy ki hajtja Õket - de ez van. :)

Utolsó verziónál még ezek voltak, mint ismert hibák:

"Some issues still remain:
* FileRep is not turned on (should be turned on in 2-3 days)
* Installers have issues when updating/upgrading
* avast! account is not fully functional yet (be patient, it should be ready soon)
* Some translations haven't been updated yet, so you'll see some new items in English"

Narxis
Csak úgy mint a 6-osnál, most is el lett kapkodva, nem megy nekik az évenkénti kiadás. Várni kell majd pár verziót szerintem a véglegesnél is.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

KranaZoli
Na, ez érdekes lesz mert azért vannak még bug-ok szerintem és úgy látszik újabb Béta már nem nagyon fog beleférni ebbe az idõbe:

"Hello from Prague! We’re glad to officially announce 23 February as the release date for avast! version 7. It’s exactly one year since we launched version 6, and we’re excited about our new features. Also, we’re looking forward to your feedback on version 7… starting Thursday!"

avast! antivirus

Nyugodtan megbujtatnak, mert elõbb utóbb csak fel lesznek derítve és akkor már teljesen tiszta a gép.<#pias>
Narxis
Lehet közben meg rootkitek bújtak meg a gépeden csak nem detektálja semmi. :D

Elég kár, hogy egy/több vírus miatt máris telepíted újra a rendszert. Az is megtörténhet, hogy egy olyan vírust kapsz be, amit az Avast nem ismer fel és a Comodo Tûzfalát is kikapcsolja, akkor megint teszed újra a rendszert?
Akkor megkérdezném, hogy milyen gyakran telepítsz Windows-t? Nálam a "telepítési ciklus" 3-4 év. Ez az idõ alatt olyan vírusok is megfordultak, hogy a gép sem indult el mindig. Mégis kitisztítottam és most is úgy megy mintha frissen lenne telepítve.
Kösz mindent jónak tûnik ez a Comodo igaz én világ életemben csak Avastot használtam az ingyenes verziót semmi tûzfal hozzá és meg is szívtam tegnap éppen most húzom újra a gépet :(

Regisztrálj http://www.avast.com/get/aUbQfNh5 és használd az Avast 2015-öt ingyen! "A legjobb ingyenes antivírus"

Rendben

Regisztrálj http://www.avast.com/get/aUbQfNh5 és használd az Avast 2015-öt ingyen! "A legjobb ingyenes antivírus"

lck
Igen ez az.
Telepítés testreszabásánál figyel oda hogy egyéb összetevõk ( geekbuddy, comodo dragon ) ne települjenek. Persze ha nem akarod.

lck
Comodonak van külön csak tûzfal verziója, nem szól bele, most is úgy használom.
Mert nekem csak egy sima tûzfal kéne amúgy mert avastot használok

De ez ugye nem szól bele az avast mûködésébe?

lck
Comodo Firewall
Sziasztok valaki tud nekem mondani egy jó ingyenes tûzfalat?

KranaZoli
Én csak az alap verziót használom. Frissül, lehet választani probléma nélkül a felületeket, frissülnek az idõjárás adatok is, feltelepítés után frissül Maga a program is rögtön 2x; 3x aztán az abbamarad. Lásd konfigom nem igazán indul lassan semmi sem. Automatikusan induló alkalmazások közül ez indul el utolsónak, de nem percek múlva. :) Talán Én is kb. akkor használtam utoljára és asszem portable verzióval szakarodtam... Én nem vettem észre semmi problémát mióta fent van.

lck
Lassan indult - nem frissített - ha más módját is használtál, pl.: hírolvasó, az nem indult automatikusan a winnel.
Kb. 1 éve használtam - ezexerint javítgattak benne ezt-azt.
KranaZoli
Milyen bug-ra gondolsz?!

Nem észleltem semmi problémát vele. Mondjuk csak pár hete használom. Elfeledtem, vhol megláttam, felraktam újra. :)

lck
Jó ez !
HTC Home nem bugos ?
KranaZoli
Én ennyire már rég nem mászok bele a "csinosítgatásba".

Nálam meg ilyen a Seven

"Várom" a 8-ast, ha kijön vmi használható build feldobom notira. Egyelõre nem követem a 8-ast vmi hûde nagyon. Én meg a 7-essel vagyok el. :)

Szkeptikus vagyok a Metro UI miatt. Igaz, 2x (27-28) éve elõször szakítana nagyon MS a Windows felületével. Inkább mentek volna el Linux-os KDE irányba, mint ebbe a mobilos mozaikos világba. :(

lck
OFF
Most egyébként ilyen a Vistám.
Elégedett vagyok vele :)
ON
lck
Gadgetet nem tettem fel, de nem is fogom.
Az én rendszerem anélkül is biztonságos :)
Nekem most Vista van fenn sidebarral :) SP2 óta ugyan olyan jó mint a Seven, annyi hogy 15 másodperccel tovább bootol.
A sok birka ki sem próbálja, csak bégeti hogy Sz@@@r !!!
KranaZoli
Akkor ma már nyugodtabban alszol. <#alien>
1ébként ez Rám is jellemzõ. <#smile>

Hiányolom az Avast Gadget-et az oldalsávról. :(
De ez a böszme széles vmi?! Nem értem, hogy sikerült ezt megalkotniuk. 1ben a legszélesebb gadget amit életemben valaha láttam, szal a képet elrakom az almáriumba. :D

Szóval Én meg azt remélem, hogy ezt orvosolják majd. Azt sem használtam szinte semmire, csak jó volt olvasni, hogy "Biztonságos" XD

Ill. interface-hez és update-hez könnyen hozzá lehetett férni. Ezt egyelõre kidobtam csak az asztalra.

PS:

Mert Én Seven alatt használom a Sidebar nevû progit, mert hiányoltam Vista után, hogy nincs sidebar.

lck
Én sem - csak idegesített hogy piros !
KranaZoli
<#wink>

1ébként Avast-ból. De szerintem ezt a fícsört semmire sem fogom használni. :D

lck
Storno - most sikerült !
lck
Avastból regisztráltad, vagy böngészõvel ?
KranaZoli
Nekem azzal már jó:

"
we've just released avast! 7 beta3 (build 7.0.1401). This build contains several improvements/fixed issues:

* New avast! Gadget
* Fixed avast! Remote Assistance
* Improved Helps & Localizations
* Registration is working again
* Account Settings page is functional
"

lck
Arra gondoltam :)
Nálam annyi a különbség hogy AKTUÁLIS ÁLLAPOT : BONTVA van.
De hát akkor várjuk a szebbjövõt.
Igazából én sem tudom mire jó - talán tárolja hogy milyen vírusaid voltak :)

Ja 7.0.1401-gyel se jó (még).
KranaZoli
Remélem ezzel az új Avast Gadget-el fognak kezdeni vmit. Oldalsávon 1xerûen használhatatlan, plusz egy raklap tök felesleges ikon (FB; Twitt; Blog)

Mi a pöcsömnek változtatni azon is, ami tökéletes volt?!
(költõi kérdés...)

Nevetséges:

Beírtam Béta thread-be, páran szintén negatív jelzõkkel illették, remélem fixálják majd.

KranaZoli
Hát LCK miket tudsz kérdezni. :) Keresgélnem kellett mire is gondolsz. Az rögtön beugrott, hogy a Beta Thread-ben írta "Vlk", hogy az account még nem jó, talán e hét vége felé, vagy vmi ilyesmi, de fingom sem volt mirõl is van szó... Bevallom még most sem teljesen. Feldobtam (rátelepítettem az utolsó hivatalos 6-osra) megnéztem pár beállítást, egyelõre ennyi késõbb majd nézegetem még. De Béta-kat annyira nem szoktam cincálni. Ha az alap dolgok, amik fontosak és Nekem is fontosak mûködnek, már csak kevésbé fontos bug-ok maradtak onnantól a többi már nem nagyon érdekel.

Szóval nem tudom erre gondoltál-e, de Én csak itt találtam ilyet:

Gondolom erre. Nagy betûkkel CSATLAKOZVA, alatta kicsivel, hogy mégse. Ne foglalkozz ezzel, ha erre gondoltál. Mondom, írta Vlk, hogy ez még nem okés. (Szerintem ezt sem fogom használni semmire :)

No, a jó lelkem:

"Please ignore the "Account settings" page for now, it's still not fully functional. There will be another beta refresh relatively soon that will fix this specific thing." by Vlk

lck
Fiókbeállításokban a Connect to Account nálad sem megy ?
KranaZoli
Pár sreen ha vkit érdekelne kb. milyen is a 7-es Beta:

KranaZoli
Na, ezt a Béta 7-est most ,ár feldobtam Én is, mert sok bug-ot fixáltak, amik maradtak meg elsõ blikk-re olyanok, melyeket lehet nem is fogok használni.

avast! 7 beta2

"
I'm glad to announce an update of this beta (beta2 - build 7.0.1399).
Although we've fixed many issues, there are still some remaining:

* ARA has problems with connection sometimes when server is on win7/Vista 32b
* Installers have issues when updating/upgrading
* Registration in avast! Free doesn't work due to problems with server side (should be fixed tomorrow)
* The help hasn't been updated yet, it's still from v6
* Some translations haven't been updated yet, so you'll see new items in English"

Ha vmi nem világos pl. ARA érdemes azt a pár oldalt átfutni...

Rayden02
Igen,az lesz az!<#idiota>

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

Narxis
Kéretlen alkalmazást észleltem.

KranaZoli
Ezzel az a gond, hogy a "potenciálisan" szót is le kellene fordítani. (ez így csak gúgli fordító)

Rayden02
Potentially unwanted program (has been) detected
Potenciálisan nem kívánt programot észleltem!?<#vigyor3>

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

Így jó?

Az Avast Üdvözli Önt!
(Welcome to avast!)
Vírus adatbázis frissítésre került!
( Virus database (has been) updated)
A vírus keresés véget ért!
(Scan (has been) completed )
Potentially unwanted program (has been) detected---> na ezt nem tudom pontosan
Suspicious item (has been) detected
Gyanús  tevékenységet észleltem!
Threat (has been) detected
Fenyegetést észleltem!

Na jó, csak nem vagyok valami jó angolos, valaki lefordíthatná a szöveget, amit majd bemondok.
Ha mégis engem választanak hivatalos magyar hangnak, akkor legalább azt mondjam, ami szerintetek is jó.

KranaZoli
Magyarul természetesen! <#alien>

Mondjátok meg, hogy mondjam magyarul a hivatalos verziót, mert nem akarok rinyát, hogy nem jól mondtam :D

Csak azt nem tudom, hogy angolul mondjam fel, amit oda írtak, vagy magyarra fordítsam és azt küldjem el?
http://www.avast.com/en-eu/voice-of-avast

Ja, erre gondoltam én is. Lehet, be is küldöm :)