Itt az elsõ Matsushita Blu-ray DVD író
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
agyimplantot,közvetlen filmlejátszás az agyba,azonnal hozzzáférhetõ adatbázis, kiegészítõvel szélessávú internetkapcsolat,stb.Higgyétek el, nem lesz bonyolultabb berakni, mint most egy szemöldökkarikát.

ezzel a formátummal együtt (meg a broadband rendes terjedésével) el fog terjedni a teljes méretû filmek online elérhetõsége, plusz a kereskedelmi Blu-Ray lemezek "iso" változata... nem lesz gond 50gigákat összeszedni (vagyis inkább 27-eket, mert az az 1rétegû szabvány - az fog hamarabb elterjedni)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
amugymeg 50gigat olyan ritkan irnal ki, h hol erdekel, ha 1-2 oraig tart kiirni ??
Forza.

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
inkább a SATA-t tuningolnál fel 1 g byte/s re ..
hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
majd lehet forgatni az olvasóban mint a magnókazit 😄
kár, hogy ez az 50Gb csak névleges méret 😞 de legalább szép kerek szám

*hihi ** *
A DVD+R DL korongok még nem igazán terjedtek el. Szerintem kicsit elkéstek az elkészítéssel.
Sokan meg fogják várni a HD-DVD vagy a Blu-ray korongokat. Ha egy fél évvel korábban kezdik el forgalmazni a Blu-ray asztali írókat, akkor én még a DVD-5 korszakot is kihagytam volna. CD-rõl egybõl BR-re. 😊 (Csak sajna égetõ szükség volt kiírni a teli hdd-t valamire.)
A Panasonic ügyesen csinálta, hogy egybõl 2 réteget tud égetni. Ha bevezetik a számítógépbe építhetõ verziót, akkor sztem igen gyorsan el fog terjedni.
És nekem bejön, hogy 2 korongra kiírható a HDD-m. :oP
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.