A.C. Milan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
"18 évnyi fényes karriereddel örökre bevésted magad a Milan történelmébe. Ez a mai több, mint egy üdvözlés, ez egy méltó tisztelgés! "
#acm
http://www.azzurri.co.hu/index.php/item/2301-32-eve-nem-kezdett-ilyen-rosszul-a-milan-allegri-arany-tapir-dijat-kapott
#acm

#acm
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
lehet full részegen ült volán mögé, tõle kitelik 😄
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Mondjuk nem lett eredménye, de pont ezért vannak a jó játékosok, hogy szórakoztassanak. Utolsó emberként nyilván nem lehetne. 😄
Meg Muntari helyzetéért is kár, de azért nem lett volna igazságos, ha bemegy. 😄
Más: Nesta bejelentette visszavonulását, miatta lettem Milan drukker. 😞
Adil Rami érkezik kölcsönbe, szezon végén opciós jogunk lesz rá, már most csatlakozik hozzánk, de csak januártól játszhat, a Valenciánál amúgy fel volt függesztve mert kritizálta a csapata átigazolási politikáját, kíváncsi vagyok rá, remélem beválik
#acm
tisztában vagyok, de nem szeretnék visszavonulni
már 28 éves koromban. Mindenkit biztosíthatok,
hogy Lionel Messi és Cristiano Ronaldo is felkapja
a vizet, amikor valaki megrúgja õt, ugyanakkor
tudom, hogy erõsebbnek és nyugodtabbnak kellene
lennem. Tisztában vagyok azzal is, hogy egyes
helyzetekben másképp kellene viselkednem annak
érdekében, hogy igazán naggyá váljak."
REAL MADRID

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
Ez rosszabb mint ha kikaptunk volna...
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
70% Labdabirtoklás 30%
5 Kapura lövés 0
3 Kaput eltaláló lövések 0
REAL MADRID