A.C. Milan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: LasCar16, 2015.06.11. 12:08:46
#acm
nem értem miért minket választana mikor sorban áll érte fél európa
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
befektetős történet is megakadt, már múltkor olyanokat mondott hogy mégsem szándékozik eladni szeretett klubját, hát anyád :D
#acm
„Inkább az éhhalál, mint a Milan kispadja. Interista vagyok”
Sziasztok , Én vagyok az új edző! :D
#acm
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
MilanLaCosaNostra fb.
#acm
kezdi a szarkavarást a kopter :D
#acm
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
A francia élvonalban szereplő Paris Saint-Germain 2012 nyarán 62 millió eurót fizetett a Milannak Ibrahimovicért és Thiago Silváért.
Úgy tűnik, hogy a Milan szeretné visszacsábítani a svéd támadót. Zlatan remek formában van, hiszen eddig 35 tétmérkőzésen 28 gólt szerzett a 2014/2015-ös szezonban. Gianluca Di Marzio szerint Adriano Galliani már felvette a kapcsolatot Ibra ügynökével, Mino Raiolával és hamarosan megkezdődnek a tárgyalások.
Ugyanakkor problémát jelenthet Ibrahimovic fizetése, mivel jelenleg 14 millió eurót keres szezononként. Di Marzio szerint a 33 esztendős csatár szívesen visszatérne a Milanhoz és ezért hajlandó lenne belemenni a fizetéscsökkentésbe is. A Milan 6,5 – 7 millió eurós (plusz bónuszok) fizetést és három évre szóló szerződést kínál Ibrahimovicnak.
Abban az esetben, ha nem sikerül megállapodni a PSG-vel, akkor a Palermo támadója, Paulo Dybala a B-terv."
acm.hu
amúgy én első körben Falcao és Felipe Anderson nevét hallottam + egy tapasztalt edzőt akar Bee
#acm
#acm
"Éleződik a verseny nagyon :)
Holnap a kínai konzorcium vezetője, Richard Lee is Milánóba érkezik tárgyalni Berlusconival, aki egyre inkább arra hajlik, hogy az ő ajánlatukat fogadja el.
http://www.milannews.it/primo-piano/gazzetta-cessione-milan-i-cinesi-provano-ad-anticipare-mrbee-richard-lee-e-atteso-domani-a-milano-per-incontrare-berlusconi-spunta-una-terza-cordata-174325
Sőt a Gazzetta egy harmadik, szintén kínai potenciális vevőt is megemlít.
A legfrissebb hírek szerint egyébként mindegyik vevő fél, (tehát Taechaubol is), a részvények 60%-t vásárolná meg azonnal, nem pedig több lépcsőben. A Thai ajánlata 500 millió euro körül van, a kínaiak pedig készek 600 milliót is fizetni azonnal
http://www.spaziomilan.it/2015/04/cessione_milan_mr_bee_lee/
A stadion kérdésben is maximum 2 héten belül döntés várható, az illetékes hatóságok akkor fognak dönteni arról, hogy a kinézett területen megépülhet-e az új stadion.
http://www.spaziomilan.it/2015/04/gasport_cefaliello_stadio_milan/"
Végre elindul valami, újra visszajutunk Európába!
Mi kis pénzzel is amúgy középszarok vagyunk, ez adhat bizakodásra okot, az internél pl. thorir érkezésével és a pénzzel sem léptek előre semmit, sőt mögöttünk vannak :DDDD
A Thai üzletember 26.-án vasárnap, Milánóba érkezik és állítása szerint lezárják az üzletet Berlusconival. Első körben a csapat tulajdonrészének a 20% kerül hozzá, a következő két évben pedig további 45%-t vásárol majd, így 2 éven belül ő lesz a csapat többségi tulajdonosa. A klub értékét 1,2 milliárd euróra becsülték, most nagyjából 250 millió euró értékben juthat hozzá a részvények ötödéhez, az olasz újságok szerint.
Amennyiben Berlusconiék az utolsó pillanatban mégis elállnának az üzlettől, akkor súlyos milliókat kell fizetniük a másik félnek, egy korábbi megállapodás értelmében.
Az olasz lapok szerint a kínaik továbbra sem adják fel a harcot, és készek olyan ajánlatot tenni, amivel Berlusconiék a büntetés ellenére is jobban járnának.
Forrás acm.hu fórum
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!