SG: Eger Connection

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punker
Rambo sírva futna el ha meglátná, a tálib jelmezeket :)

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Kage Kage
A sok Rambó, mi? :-))

-- ``Dreams are journeys that take one far from familiar shores, strengthening the heart, empowering the soul.\'\'

Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Punker
de velem álmodsz :)

aha.... nézd meg Jézust...

Az élet olyan, mint egy motor: ha nem megy, be kell rúgni.

Kage Kage
Csak a halál biztos.

-- ``Dreams are journeys that take one far from familiar shores, strengthening the heart, empowering the soul.\'\'

eLviRA
én sem vagyok még biztos

...what\'s for You, will not pass You by...

Aha... éppenséggel nekem a vasárnap jobb lenne... szombaton csak este tok menni max.

ÁÁÁÁÁ... lekéstem :(

Kage Kage
Te is élsz még Sys, ez igen! :-)

A terv lényege, hogy szombaton sörös csevegõs parti lesz valamelyik tó vagy folyó partján. Az a baj, hogy nekem fogalmam sincs hogy milyen helyek vannak, de majd Balázsék elõrukkolnak valamivel. (Mellesleg nekem az elõzõ hely sem volt rossz, de tény hogy izgibb lenne ha kapás is lenne.)

Zol 6-án jön vissza Horvátországból csak azért, hogy minket az új teherautójukkal elfuvarozzon.

Egyebet nem tudok mondani.

konkrétumokról még nem beszéltünk. Annyi van tervbe véve, hogy horgászat, sör és bogrács vagy flekken.
Hogy sikerült az államvizsga? Hiányoltunk a múltkori pecáról is!

\"Ne bolygass olyasmit, ami felett nincs hatalmad!\"

Héééééé, olyat énis akarok!!!!
Hova kell menni, mikor? :P

eLviRA
nagyon jó utat és kellemes mindent!

medúzát is hozhatsz <#hawaii>

Punker
jó volt a tegnapi póker, a szokásosnál is nagyobb hülyeségek mentek :)

Hozz kardhalat és ráját! Attól messzirõl is sokkot kapnak az öregek... :))

Elméletileg meg tudom oldani, hogy jó legyen. Térjünk vissza rá!

Kage Kage
Hûha, akkor a 7-e neked kicsit szoros... Persze egy tökös gyereknek ez nem lenne gond, dehát egy házas embernek..... ;-))

Még a végén tényleg elvirával randizok majd valahol... :-)

Loogan
Én elhúztam Horvátba nyaralni 29-tõl. Majd júli 6-án jövök haza Mo-ra. Egyeztetünk és megbeszéljük a dolgokat. 4 embert tudok fuvarozni.
Az a biztos, ha hozok horvátból halat. Legyen mit ráaggatni a horogra, majd néznek csak az öreg pecások hogy tengeri sügér hogy kerül a Tiszába. :)

Törekszünk a jónak gyakorlására, a rossznak elkerülésére.

Kage Kage
Ja, Abádszalók csak augusztus végén lesz.

Kage Kage
Azért gondoltam 7-ére, mert Zol addigra visszajön, elvileg most van ha jól értettem. Neked miért nem jó?

Az ötlet remek, bár tolni kellene egy kissé, mert 7-én nekem nem jó, Zol pedig most megy valamikor nyaralni - ha jól emlékszem. Neked mikor is lesz az Abádszalók projekt, Gergõ?
Persze, ha türelmetlen vagy, a pecabotokat azért odaadom és mentek Évivel! ;-)))))

eLviRA
az meg ki?

Kage Kage
Elfelejtettem kiemelni, hogy Évihez NEM szól a kérdés!! ;-)))

eLviRA
elméletileg jó, ha hozzám is intézted a kérdést.

Kage Kage
Akkor kellett volna visítozni, mikor eladták a Danone-nak. El kell fogadni, hogy az már nem a mi kekszünk, így közünk sincs ahhoz hogy mi lesz velük.

Amúgy csátok, olyan barna vagyok hogy a hajam szõke lett... :-) Horgászparti július 7-én?? Kinek jó/nem jó? Zol, nincs kifogás!!!!! ;-)

Punker
A varrónõ egy nap a folyó mellett üldögélt és varrogatott,
s hirtelen a gyûszûje beleesett a folyóba.

Sírni kezdett, mire megjelent az Úr és megkérdezte:
"Miért sírsz?"

A varrónõ elmondta, hogy a gyûszûje beleesett a vízbe,
pedig szüksége lenne rá a megélhetéshez.

Az Úr lebukott a víz alá, majd megjelent egy aranygyûszûvel.
"Ez a te gyûszûd?", kérdezte. A varrónõ azt válaszolta: "Nem."

Az Úr ismét lebukott és felhozott egy ezüstbõl készült gyûszût.

"Ez a te gyûszûd?", kérdezte újra.
A varrónõ ismét azt válaszolta: "Nem."

Aztán újra lebukott és felhozott egy fagyûszût. "Ez te gyûszûd?",
kérdezte az Úr.

A varrónõ azt válaszolta, "Igen."
Az Úr nagyon megörült a varrónõ õszinteségének és odaadta neki
mindhárom gyûszût és a varrónõ nagyon boldogan tért haza.

Nem sokkal késõbb a varrónõ a férjével sétálgatott a folyóparton,
mire az hirtelen megbotlott és beleesett a vízbe.

A nõ ismét sírni kezdett, az Úr újra megjelent és megkérdezte:
"Miért sírsz?"

"Ó, Atyám, a férjem beleesett a vízbe!"

Az Úr lement a víz alá és felhozta Mel Gibsont. "Õ a férjed?", kérdezte.

"Igen", mondta a varrónõ.

Az Úr dühös lett. "Hazudtál! Ez nem igaz!"

A varrónõ ezt válaszolta:
"Ó, kérlek bocsáss meg nekem, Uram! Ez egy félreértés.
Tudod, ha nemet mondtam volna Mel Gibsonra,
te felhoztad volna Tom Cruise-t ...
Aztán ha õrá is nemet mondtam volna,
felhoztad volna végül a férjemet.
Aztán mikor igent mondtam volna rá végül,
nekem adtad volna mindhármukat.

Uram, én egy szegény asszony vagyok, nem tudok három férjrõl
gondoskodni, mindössze ezért mondtam igent Mel Gibsonra."

A történet tanulsága:
ha egy nõ hazudik, annak mindig jó és
tisztességes oka van és mások javára szolgál. :)

(és mindent ki tudnak magyarázni...).

Ugatják a holdat. Tök felesleges. Ha egy cég érdekei ezt kívánják, akkor ez lesz és kész. Pedig én sem veszek Danone cuccot. Sokkal inkább detkit. A pilóta, az albert és a vaníliás karika gyerekkorom kedvencei voltak, de valószínûleg nem bizonyult elég nyereségesnek a kiélezett kekszpiaci versenynek köszönhetõen. Ilyen egyszerû. Nem utolsó sorban pedig, ma már sokkal finomabb kekszeket lehet kapni, mint a fent nevezettek.

Punker
"BAN DANONE!!!! ISMET!!!

Leállt hazánkban a Pilóta-keksz gyártás

Újabb, csaknem száz dolgozójától válik meg a Gyõri Kekszgyár. Európa egyik leghíresebb édesipari üzemében holnaptól végleg megszûnik a kekszgyártás. A francia Danone tulajdonában lévõ üzemben negyven dolgozó maradhat, õk a jövõben már csak cukorkát készítenek.

Ezek az utolsó Albert és Pilóta-kekszek, továbbá vaníliás karikák, amelyek a gyõri üzem gyártósorain készülnek. Szombaton a délutános mûszak távozásával Gyõrben megszûnik a patinás, kontinens szerte jól ismert termékek elõállítása. Közel száz dolgozó kénytelen új munkát keresni, ami azért sem könnyû, mivel a többség törzsgárda, szinte kivétel nélkül évtizedeken át dolgoztak ezen a helyen.

A szakszervezetek és az üzemi tanács november óta tárgyalt az üzem vezetõivel. A kekszgyártást és a munkahelyeket nem sikerült megmenteni, csak az a 40 ember marad, aki a Negro-gyártósoron dolgozik majd, de azt nem tudni, meddig. A csoportos leépítés miatt kitelepült a helyszínre a munkaügyi központ, amely a többségében 50 év körüli dolgozóknak próbál most segíteni az állásszerzésben.

Kóka János nem segít

Gyõr polgármestere és képviselõi hiába kérték a gazdasági minisztert, hogy segítsen a gyár megmentésében, a tárca nem tárgyalt a francia tulajdonossal. A munkaügyi minisztérium államtitkára is csak annyit mondott: támogatni fogják az elbocsátott dolgozók átképzését.

http://www.hirtv.hu/gazdasag/?article_hid=158445

U.i.:A danone ellen a bojkott már egyszer bejött!!!!!!
Ezt sem hagyhatjuk!!!Ezen termékek is a magyar kúltúra részei,és nem veheti el tõlünk holmi jött-ment francia cég!!!!!!
Küldjétek tovább mindenkinek akinek tudjátok,ÉS NE VEGYETEK SEMMIT,AMI dANONE!!!!!"

Kage Kage
Jaja, én kempingezni leszek a hétvégén Agárdon. A halas projektre meg Zolnak kéne mondani idõpontot, õ az elfoglalt ember... :-)

Punker
"izzadunk mint qrva a gyóntatószékben."

Szóbelik után ismét tiszteletemet teszem kedvenc városomban :) am hogy bírjátok a meleget odafönn? :D

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Gratulálok!
Hétvégén leszel Zola? Elméletileg megyünk strandra szombaton.

Kage, nálad paksi hétvége lesz?? Mondtad, hogy projekt van...
Egyébként valóban meg kell ismételni. Ha más nem, veszünk a teszkóban halat!! ;-)

Kage Kage
Haditanács? :-)

Punker
airsoft egyesületi gyûlésünk van ma.

Kage Kage
Na ez a beszéd koma, de mostantól nincs kifogás!!!!

eLviRA
hogy mi?

Punker
na végre kész a woodland outpost film.

nekem ma nem jó a póker egyesületi vita lesz.

Loogan
Este pokker?

Loogan
Kösz. Iszunk? Iszunk! :)

Punker
úgy mint a tanár úrra? :)

eLviRA
gratula!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Loogan
Gyerekek! A mai naptól már csak a "MÉRNÖK ÚR" megszólításra hallgatok. :)))))

Kage Kage
Én pont ezért vagyok csendben Loo. Majd utána gratulálok.

Kage Kage
Elfelejtetted mondani Balu, hogy SEMMIT nem fogtatok... :-) Úgyhogy a mutatványt meg kell ismételni.

Punker
pálinka az jót tesz tuti nem fosol akkor :)

Loogan
Holnap lesz! Már most fosok.
Amúgy k...i sz...n. - Nem mondhatom ki, mert nem hoz szerencsét. :)

eLviRA
akkor én is sok nagy büdös kalappal kívánok, Loogan!!! <#vigyor3> menni fog simán!

köszi az infót Balu!

Maholnap? A #18381 szerint 19-én.

eLviRA
mikor megy?

Loo egy vagon szart az államvizsgához!!