Gólok, Összefoglalók, Videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
+ egy magyar hasonló találat,de csak szöveggel.:
- pepsifoci.hu - Sallér a vasnepe.hu-n elevenítette fel a nem mindennapi találatot, hozzátéve, nem tudatos mozdulatról volt szó.
- Az a helyzet, hogy amikor láttam, hogy a labda a hálóba vágódik még nem tudatosult bennem, hogy milyen messzirõl is lõttem gólt. Este, amikor leültem a számítógép elé, és elolvastam a Vas Népe internetes oldalán, hogy ez egy hetven méteres lövés, nos akkor már rájöttem, hogy ez tényleg nem mindennapi gól volt. A félidõben 2:1-re vezettünk a Kemenesmagasi ellen, majd a szünet után hamar egyenlítettek a vendégek. Az 52. percben ismét a vendégek támadtak, a saját tizenhatosunknál elém pattant a labda, én pedig ahogy álltam, egy hatalmasat belerúgtam. Annyit láttam, hogy az ellenfél kapusa a tizenegyespontnál áll, ám a labda egyet még lepattant elõtte, majd már hiába vetõdött, fölötte a hálóba vágódott. Nem tagadom, magam is meglepõdtem, hogy a felszabadító rúgásomból ekkora gól lett, hiszen a tizenhatosunk elõtt, a félkörnél álltam, azaz nem lehettem messzebb a saját kapunktól 20-25 méterre. A társak persze gratuláltak, azt viszont sajnálom, hogy hiába lõttünk odahaza három gólt is, a vége 3:3 lett. Természetesen nem volt tudatos a lövésem, ugyanakkor korábban, még a megyei II-ben is szereztem hasolóan nagy gólt, akkor ha jól emlékszem mintegy ötven méterrõl találtam a hálóba. A lövõerõmmel tehát nincs gond, sokszor tûzöm rá 25-30 méterrõl a labdát - mondta Sallér a vasnepe.hu-nak.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

REAL MADRID
REAL MADRID
REAL MADRID
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
és
sakk-matt
----------------------------------------------------------------
06.PERC: Dzsudzsak (0-1)
21.PERC: van Persie (1-1)
56.PERC: Sneijder (2-1)
64.PERC: Robben (3-1)
71.PERC: van Bommel (4-1)
74.PERC: Elia (5-1)
78.PERC: Robben (6-1)
------------------------------------------------------------------
hosszabb összefoglaló + gól
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
15.PERC: Dzeko (0-1)
50.PERC: Lahm (1-1)
73.PERC: Schweinsteiger (büntetõ) (2-1)
77.PERC: Schweinsteiger (büntetõ) (3-1)
17.PERC: VELA (0-1)
84.PERC: MEDINA (0-2)
84.PERC: BONUCCI (1-2)
41. PERC: MICHEL BASTOS (0–1)
44. PERC: ROBINHO (0–2)
56. PERC: ELANO (0–3)
9. PERC: VERA (0-1)
25. PERC: BARRIOS (0-2)
78. PERC: Zozulya (0-1)
U13-ban játszom, 10 éves vagyok és kéne egy-két video,amibõl lehetne tanulni cseleket
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
http://foci.napifriss.com
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
keci ezen befosok még mindig xDDDD dida hogy hûti az arcát ;DDD elmehetne színésznek ha már védeni nem tud mostanában
Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam
<#vigyor2>#vigyor2>ezt nézzétek meg:
http://www.youtube.com/watch?v=gmWq-pKKL00
Tessék már megnézni itt az elsõ Vasas gólt és utána adni itt az észt!
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Gondoltam megosztom veletek hátha vki nem tudta rögziteni vagy esetleg nem is látta!
Link: http://www.mininova.org/tor/381199
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...