Gólok, Összefoglalók, Videók

← ElőzőOldal 5 / 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Matthewpamer

Õ az igazi Ronaldo

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

crop ...
Matthewpamer

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

Matthewpamer
ezt nem értem hogy miért nem jön be,az inter.hu-n se jön be.

Matthewpamer

Matthewpamer
nem látsz semmit?kicsit világos mert amúgy 6 mega lenne :D

Breki33
ez csak nálam villog?
Matthewpamer

Breki33
te állítottál valamit
én mondtam délután gyere le és bizonyítsd be

de te csak kamuzol és mellédumálsz
ha megmutatod elhiszem
Matthewpamer
most miért nagy cucc?nem egy nagyszám.Roandlinho ezt a háta mögött is megtudja,jobb lábbal eltolja a bal lába mögött és alányes.igaz õ ronaldinho :),de pl. sarokkal nemtudom átemeéni a fejem felett,valaki meg azt tudja..

Breki33
Hátha tényleg tudod azt a cselt bekerülhetsz a csapatba :-)

Álmomban énis sokat tudok.
gyere és küldd el MSN-en!
ez csak flegmaság

How much can you take,before you snap?

Matthewpamer
bazz,fennt lakok a bródy sándorba.edzõk minek nézzenek meg?csak hobbiból játszok!

Matthewpamer
hú a 2.at nemtoim hireteln de ez jobb is:www.ronaldistyle.com

Breki33
nem dozsa pálya
megnéznek az edzõk

ott van péntekenként foci
Breki33
hát a gyártáshoz idõ kell P
mind2 címet félreírtad...

Matthewpamer
5-ös iskola megfelelõ?

nekem van kb 2 giga focis cucc (cselek, gólok, vicces jelenetek)
mind dc-rõl

jöhetnek ám még ilyen gif-ek :)

Breki33
akkor az egy másik pamer volt

a holnapi ajánlat áll
ha nem csak a szád nagy
zaki
lol, vegyél be valamit

Scholes18
Cristiano Ronaldo az IGAZI Ronaldo, barátom!

Glory Glory Man United!!

Matthewpamer
nem,egész nap itthon voltam.vagy a tekében vagy elvisben vagy jamaicába szoktam menni

Breki33
szval csak duma

te Pámer nem voltál ma a Szászban?
Breki33
szval csak duma

te Pámar nem voltál ma a Szászban?
" style="max-width:100%;height:auto" loading="lazy" />
Az igazi Ronaldo

Savigooolll

Savigoooolll
Matthewpamer
majd a san siroba!

Breki33
oké péntek délután bemutathatod a Dózsa pályán
Matthewpamer
nekem is van,www.ronadlistyle.com vagy www.ronaldihno10.com -ról lelehet õket szedni!

Matthewpamer
petya nem vagy [email protected] vagyok,vegyél fel partnernek!

Matthewpamer
egyszerûen,lassan kezdtem ezt hogy kiviszem a testsúly jobbra,majd hirtelen visszarántom balra,ez akkor jó ha egyhelybenállsz.a másik futás közbe amikor csak picikét(vagy amennyire birod)kilököd a labdát jobbra az ellenfél elmozdul arra és visszahúzod.

DONGUBA
Erdekes ez a pámer gyerek mindent tud....azert megneznem hogy megy ez a ronaldinhos csel neki.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Hogyan edzettél rá? :)

MSN: [email protected]

Amúgy Romaldinhoról van úgy 500 mb videóm :)
Matthewpamer
ezt a ronaldinho féle flip flap cselt én is megbirom csinánli,1hónapig gyakoroltam napi fél orát,elég jól megy már.

Matthewpamer
nekem is van pár videóm,én is elküldeném de mi a címed?msn címed?

zaki
mi a címed? van egy jó kis Ronaldos csel, fél megás múvi, ha kell elküldöm

zaki
ez nem nagy cucc, régi csapattársam is meg tudja csinálni. igaz, hogy nem ilyen jól, mert pl Rivaldo beadásszerûen meg tudja rúgni

DJ Skyline
ez se rossz...ezt én is megtudom csak nekem nem emelkedik fel a laszti hanem gurul a földön!:))

Norm embernek szinte lehetetlen.

Quaresma is jól bánik a lasztival:

DJ Skyline
szívesen elsajátítanám Ronaldinho mozdulatát...habár nem tûnik nehéznek...

Ha van róluk videód, akkor vmilyen úton (PL MSN) juttasd el hozzám és csinálok belõle ilyen gif animot!
Matthewpamer
nekem:diego,ronaldinho,adriano,ronaldo
brazilos,de az összes interes kivéve:helveg

Alátámasztásként pár animáció:

Ronaldinho

Okocha

Martins
HalI!

Gondoltam, ide belinkelhetnénk szép gólokat, cseleket ilyesmiket!

Nektek kik a kedvenc labdazsonglõrötök? Nálam kb. Ronaldinho, Okocha, Martins a sorrend. :)
← ElőzőOldal 5 / 5