TransFormers

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szolnokboy1
ezt amugy kétlem, mert üstökös mindig is megatron helyébe akart lépni és most megtehetné, sztem valaki más hozza majd ki.

Az anti-winnie brigád elsõszámú képviselõje.

Oké oké, na, gyõztetek, be happy... :O
Danny1987
Üstükös fogja kihozni megatront az árokból.

Live for nothing or die for something.

Szolnokboy1
megatronnak nem volt olyan "überkibertoni" ereje hogy a jég fogságából kiszabaduljon, tehát a marianna árokból sem nagyon fog ahol majd olyan hideg van, hatalmas a nyomás és nem mellesleg megatron nincs a legjobb bõrben. lehet, hogy segítséggel ki tudna jönni, de magától tuti nem.

Az anti-winnie brigád elsõszámú képviselõje.

Ó, értem, látom sokkal okosabbak vagytok, mint én :P Gondoltam felvetem ezt is lehetõségként... De ennyibõl Megatronnak meg lehet olyan überkibertoni ereje, hogy kirepüljön az árokból. :D Arról meg halvány fogalmam sem volt, hogy Üstökös kibertoni formája alapból is egy repülõ. Mondták a filmben?? NEM. Transformers buzi vagyok?? NEM. :) Szóval csak azt tudom, amit a filmben láttam. Asszem talán volt még egy Transformers figurám amikor kicsi voltam, ennyi. :D
Bizony, StarScream cybertron formája alapból is egy repülõ volt szóval nem hiszem hogy a hajtómûveket csak úgy visszadegererálta volna emiatt :P

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Beast Machine
és te gondolod, hogy azok a hajtómûvek, csak azért, mert egy F-22-es álcájázás részei, még F-22-es szintû motorok is? A Kibertroni technológia kicsit sokkal fejlettebb a mienknél.

...vágod?

Danny1987
Megatron a filmben meghalt és a marianna árokba dobjak akkarmilyen erõs ott akkor a nyomas hogy tuti nem jön ki onnet:)

Amúgy honnan vagytok biztosak benne, hogy aki elmenekült az ûrbe, az Üstökös volt? Üstökös ugyanis vmilyen repülõgép volt (f-22-es asszem), és egy olyan gép nemigen száll az ûrben. Ellenben Megatron egy teljesen egyedi szuperfaxa repülõvé tudott átalakulni... magyarán sztem õ lesz az, aki mégis életben maradt, és elhúzott.
Danny1987
Bakker üstökös életben maradt akkor a fojtatásban benne lesz.

Beast Machine
nem, a werkfilmekben Bay mondta, hogy nagyon nehezen fértek volna bele a 140 millába, ezért elengedhetetlen volt, hogy szponzorokat szerezzenek, és a GM-nél jobbat nem is tudtak volna szerezni.

...vágod?

LasDen
elõször én is furcsáltam hogy milyen "olcsó" volt....fõleg a két 3. részhez képest......de sztem a 2. rész már 200 fölött lesz.......

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Az szerintem benne volt a 140-ben, de az a 200-300 leselejtezett kocsi nem amiket szarrátörtek a forgatás során ^^

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Beast Machine
ahhoz a 140 millához még hozzájön az, amit az autógyárak adtak, pl. a General Motors

...vágod?

Majd talán 2. rész, amúgy végignéztem kommentátor módban az egészet és igen meglepõdtem. 140 millából csinálták meg az egész filmet és csak azért nem volt több robot mert nem jött volna ki a keretbõl. Nos ehez képest a Spider Man és a PiratesotC 330 millából gazdálkodott. Ha Baynek is meg lett volna a 330milla mi lett volna itt :D

Beast Machine
a G1-ben igen (egész pontosan 6 Constructiconból: Long Haul, Scrapper, Bonecrusher, Mixmaster, Scavenger, és Hook), de a BayFormersben nem is létezik:)

...vágod?

Wreck86
Devastator az több álcából tevõdik össze?

Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Beast Machine
a baj, hogy valójában nem Devastator, hanem Brawl a neve, csak a filmben rosszul feliratozták

...vágod?

Wreck86
Amúgy a film többszöri megnézése után,egyfajta tiszteletet vívott ki nállam a Tank álca(Devastator talán),mert elég sokan harcoltak ellene,mégis sokáig talpon maradt.

Wreck86
"Megatron!
Poa!"

Ez tetszi ka legjobban mikor Optimusz és Megatron elõször találkozik:D

Nem, csak dacból is végignéztem (igaz nem inden részt) de már a bevezetõnél a sikítófrász kerülgetett. Az egyedüli akinek eltalálták a hangját a megatron volt az összes többi szereplõhöz nem illik az a szinkronhang. A minõségrõl meg nem is beszélek, abszolút 0 beleélés mintha azt sem tudták volna mit kéne szinkronizálni csak eléjüktoltak egy papírt és tessék olvasd hangosan.

Met
elromlott a stop gomb vagy mi?<#zavart1>

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

REALista
Én sokkal rosszabbra számítottam...

A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Sikeresen végigszenvedtem magam a szinkronizált verzión is és meg kell hogy mondjam az életbe nem találkoztam még egy ilyen pocsék szinkronmunkával.

Beast Machine
:)

...vágod?

huu mit írtam ide
mojndenkji bekapgathja! riszperkt
Boldog új évet kivánok
hiej
TF-ben gazdag, Boldog Új Évet Mindenkinek!<#wave>
DJ Skyline
köszi, megnézem

DJ Skyline
attól még vélményünk lehet róla, akár tud XY angolul, akár nem

oliwwer
hello nem tud vki küldeni nekem moops-os meghívót?
Optimus Prime
Inkább Transformers.com, Unicron.com, Seibertron.com

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

wikipedia?

Wreck86
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem,hogy a filmben jelenleg szereplõ autobotokról és álcákról hol találok pontos leírásokat,képeket,átalakulást stb...

köszi!

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Optimus Prime
Az Armada és.. gyakorta minden japán sorozatban, kivétel G1, BW, BM, Animated túlzásba és htásvadásszá tették az átalakulásokat. Bár nem mondom egyik-másik azért jó, de ltni 70x-100x a sorozatban...?
Az Aniamtedbe akkora tették, amikor az szükséges.

Rendes screenshotokat pedig itt találni. Majd minden sorozatból.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Látványosnak látványos, igaz, de túlzásokba voltak hajlamosak esni a használatával. Nekem bõven megfelelne epizódonként egy szuperfokozattá válás, vagy hasonló. Az osztottképernyõ néhai alkalmazásával azért próbáltak csökkenteni a hosszadalmas átalakulásokon.
Az Animated-ben is volt hasonló, de azt meglátásom szerint jól oldották meg: a hosszadalmas átváltozás akkor történt, amikor az Autobotok elõször alakultak át a puhatestûek szemei elõtt, így adva hangsúlyt a történésnek.
Nekem az átváltozás elnagyoltsága nem tetszik se a G1-ben, se Animatedben, de a G1-nek megbocsájtok, hiszen mégis csak az az alap, amire felépült ez az egész.:)

A sokat szidott Energon-Cybertron párosban viszont az átváltozás látványos és kidolgozott. Persze ettõl még nem feltétlenül lesznek jó sorik, de nekem ez is számít, nem is keveset.

Animated ezért kaszálta el magát nálam képletesen.

A magam részérõl nem is tudom, szerintem épp a G1 a vizuálisan legkevésbé kielégítõ (eltekintve egy pár résztõl meg a filmtõl, of course). Jó, jó, tudom... költségvetés, 20 évvel ezelõttiség, AKOM, egyebek... de akkor is. :P
Shiwo
maradok a g1-nél :)

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Na ez már rajzfilm kép, igaz lehet ez dvd-borító, de rajzfilm kép: Armada

Lehet nem pontos, de érzékelni lehet a különbségeket.

Shiwo
hát így ránézésre sztem még mindig a G1 meg tán az Armada néz ki normálisan...bár ha azt mondjátok, hogy az Armada nem is így néz ki, akkor maradnék a G1-nél..hát az új meg no comment..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Persze hogy nem én csináltam mivel csak linkelni lehet a képet, ahhoz meg lusta voltam hogy feltegyem vhova.

akyyy
bhról is le lehet, de ha onnan nem szedtem le máshonnan se fogom:DDDDDDDDD

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Beast Machine
ez rohadt régi ComiCon videó

a transformersg1.extra.hu-ról letöltheted a kompett elsõ részt, jó minõségben, 700 MB.

...vágod?

akyyy

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Beast Machine
a baj, hogy az Armadás és az Energonos nem a sorozatból, van - az egyik egy DVD borító feltehetõleg Guido rajzával a másik egy Fan készítmény, sazl nem hiteles ez a kettõ.

...vágod?

akyyy
ezt te csináltad? nah persze<#nyes>

Lol, mindegy, link:

Cybertron

G1

Energon

Armada

Animated